nimik Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Το τελευταιο διαστημα οτιδηποτε προγραμμα ανοιγω οταν κανω ελαχιστοποιηση εξαφανιζεται και αναγκαζομαι ν'ανοιξω το Task Manager για να τα επαναφερω,διορθωνεται για λιγο μονο με Επαναφορα συστηματος και μετα παλι τα ιδια.....εκνευριστικο πολυ! Αν εχει αντιμετωπισει καποιος κατι παρομοιο παρακαλω για βοηθεια!
nimik Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Να συμπληρωσω οτι το συστημα εχει τους πιο προσφατους οδηγους για ολες τις συσκευες και εχει sp2,στο 2ο partition εχω win xp pro sp2 χωρις κανενα προβλημα
bartenderas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Τι κουφό είναι πάλι και αυτό? Υποθέτω ότι έχεις τσεκάρει για ιούς, spyware, trojans κτλ. αν και δεν νομίζω να φταίει κάτι τέτοιο.
nimik Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Δεν εχει να κανει πιστευω,ολα φαινονται καθαρα... Υποπτευομαι οτι εχει να κανει με τα partitions,δηλ στο C εχω τα win home οπου το προβλημα και στο επομενο τα pro οπου ολα καλα,εχω δοκιμασει παρα πολλα,εβαλα νεους drivers στην καρτα γραφικων εφτειαξε προς στιγμη στο επομενο ανοιγμα τα ιδια παλι,τι να πω....Μηπως παιζει οτι πρεπει τα pro να ειναι στον C και τα home μετα? Ψαχνομαι... Σέυχαριστω παντως για το ενδιαφερον!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.