Προς το περιεχόμενο

HELP Έχασα όλα τα αρχεία μου!!!

@Touristas@

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα εσωτερικό δίσκο 80gb WD Caviar και με το Mobile Life τον εκανα εξωτερικό σε Firewire ή USB. Για καποιο λόγο το pc έκανε restart και οταν πηγα να ανοίξω το δίσκο δεν ανοιγε με τίποτα. Βγαζει το μήνύμα

G:/is not accesible

The file or directory is corrupted and unreadable.

Ούτε με system restore γίνεται κατι. Εχω 30GB σημαντικα αρχεια και δεν ξέρς τι να κάνω. Καμια ιδεα???

Δημοσ.

Εχει συζητηθεί αυτό το θέμα εκατομύρια φορές κάνε ένα search.

Σου προτείνω πάντως το HDD Regenarator που διορθώνει τα bad sectors,κάτι που υποψιάζομαι πως συμβαίνει στην δική σου περίπτωση..να έχει χαλάσει ο boot sector και να φαίνεται ο δίσκος σαν να μην υπάρχει.

Δημοσ.

Ξαναβάλε τον δίσκο (για λίγο τουλάχιστον) μέσα στο κουτί με τo ata καλώδιο του και δοκίκασε είτε με το HDD regenerator είτε με το Partition Magic...

Mε το δεύτερο προσωπικά, είχα 100% επιτυχία στο παρελθόν που είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα.

Δημοσ.
Εκανα search αλλα δεν βρηκα κατι. Το HDD regenerator δουλευει μονο σε dos. ο δισκος ειναι σε firewire.

Δεν χρειάζεται να ξέρεις από DOS αν αυτό εννοείς.

Σου φτιάχνει μια δισκέτα και με αυτή εκκινείς.Και αρχίζει να ελέγχει το partition που του δηλώνεις.

Δημοσ.
Δεν χρειάζεται να ξέρεις από DOS αν αυτό εννοείς.

Σου φτιάχνει μια δισκέτα και με αυτή εκκινείς.Και αρχίζει να ελέγχει το partition που του δηλώνεις.

Φίλε ο άνθρωπος εννοεί ότι το dos DEN βλέπει συσκευές firewire/usb από μόνο του.

Μπορείς να ψάξεις για το hiren's boot cd όπου έχεις δυνατότητα να μπουτάρεις σε dos με διάφορα άλλα περίεργα (υποστήριξη usb, να βλέπεις NTFS) αλλά δεν θυμάμαι αν κάνει και για firewire.

Δημοσ.

Λοιπόν, δοκίμασα το HDD Regenerator αλλα δεν βρηκε bad sectors. ο δισκος δεν ειναι bootable. Το partition magic δεν κανει τιποτα. Ουτε επίσης το GetDataBack.

Το προβλημα ειναι οτι δεν εχει καθόλου access. Το κανει συχνα οταν κλεινω το pc και δεν κλεινω πρωτα το δισκο. Με format ολα διορθώνονται αλλα χανω τα αρχεία μου. Τι άλλο μπορω να κάνω?

Δημοσ.

Αντιμετωπισα και εγω το ιδιο πρόβλημα με απωλεια 60G.

Ετρεξα και εγω το getdataback, μετά από 30 περίπου ωρες που ολοκλήρωσε μου έδειξε μια λιστα με τα αρχεια που είχα χασει. Ομως πάλι δεν μπορώ να μπω στο δίσκο...έχει κανεις να προτείνει κάτι? Μήπως δεν εκάνα κάτι καλα στο getdataback???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...