@Touristas@ Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Εχω ενα εσωτερικό δίσκο 80gb WD Caviar και με το Mobile Life τον εκανα εξωτερικό σε Firewire ή USB. Για καποιο λόγο το pc έκανε restart και οταν πηγα να ανοίξω το δίσκο δεν ανοιγε με τίποτα. Βγαζει το μήνύμα G:/is not accesible The file or directory is corrupted and unreadable. Ούτε με system restore γίνεται κατι. Εχω 30GB σημαντικα αρχεια και δεν ξέρς τι να κάνω. Καμια ιδεα???
_BASSstarlet_ Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Εχει συζητηθεί αυτό το θέμα εκατομύρια φορές κάνε ένα search. Σου προτείνω πάντως το HDD Regenarator που διορθώνει τα bad sectors,κάτι που υποψιάζομαι πως συμβαίνει στην δική σου περίπτωση..να έχει χαλάσει ο boot sector και να φαίνεται ο δίσκος σαν να μην υπάρχει.
@Touristas@ Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Εκανα search αλλα δεν βρηκα κατι. Το HDD regenerator δουλευει μονο σε dos. ο δισκος ειναι σε firewire.
SubeRip Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Giati den ton xanabazeis mesa sto kouti me tin ata tou tote??? An den piasei to HDD regenerator. Psaxe me to GetDataBack mipos kai sosis tipota.
dpolal Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Ξαναβάλε τον δίσκο (για λίγο τουλάχιστον) μέσα στο κουτί με τo ata καλώδιο του και δοκίκασε είτε με το HDD regenerator είτε με το Partition Magic... Mε το δεύτερο προσωπικά, είχα 100% επιτυχία στο παρελθόν που είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Εκανα search αλλα δεν βρηκα κατι. Το HDD regenerator δουλευει μονο σε dos. ο δισκος ειναι σε firewire. Δεν χρειάζεται να ξέρεις από DOS αν αυτό εννοείς. Σου φτιάχνει μια δισκέτα και με αυτή εκκινείς.Και αρχίζει να ελέγχει το partition που του δηλώνεις.
dpolal Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Δεν χρειάζεται να ξέρεις από DOS αν αυτό εννοείς.Σου φτιάχνει μια δισκέτα και με αυτή εκκινείς.Και αρχίζει να ελέγχει το partition που του δηλώνεις. Φίλε ο άνθρωπος εννοεί ότι το dos DEN βλέπει συσκευές firewire/usb από μόνο του. Μπορείς να ψάξεις για το hiren's boot cd όπου έχεις δυνατότητα να μπουτάρεις σε dos με διάφορα άλλα περίεργα (υποστήριξη usb, να βλέπεις NTFS) αλλά δεν θυμάμαι αν κάνει και για firewire.
@Touristas@ Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Λοιπόν, δοκίμασα το HDD Regenerator αλλα δεν βρηκε bad sectors. ο δισκος δεν ειναι bootable. Το partition magic δεν κανει τιποτα. Ουτε επίσης το GetDataBack. Το προβλημα ειναι οτι δεν εχει καθόλου access. Το κανει συχνα οταν κλεινω το pc και δεν κλεινω πρωτα το δισκο. Με format ολα διορθώνονται αλλα χανω τα αρχεία μου. Τι άλλο μπορω να κάνω?
Kyro Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 dpolal2 apo pou mporo na to katevaso to cd afto; i teleftea ekdosi apoti vlepo einai i 6
SubeRip Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 @Touristas@ ton briskoun ta bios??? (elpizo na ton exeis balei mesa giati diaforetika den ginetai douleia...) Koitaxe kai ta jumperakia gia Master/Slave...
mpentenis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Ontrack EasyRecovery Pro.....μιααα χαρα εργαλειο!περιπου 30 MB, αλλα παιζει μια χαρα...
@Touristas@ Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Μεσα ειναι ο δισκος. Τα jumperakia ειναι μια χαρα κ το bios τον βλεπει κανονικα. mpentenis απο που μπορω να κατεβασω το ontrack easyrecovery pro?
@Touristas@ Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Λύθηκε τελικα το προβλημα με το getdataback. Τα διάβασε ολα τα αρχεια.
taz Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Αντιμετωπισα και εγω το ιδιο πρόβλημα με απωλεια 60G. Ετρεξα και εγω το getdataback, μετά από 30 περίπου ωρες που ολοκλήρωσε μου έδειξε μια λιστα με τα αρχεια που είχα χασει. Ομως πάλι δεν μπορώ να μπω στο δίσκο...έχει κανεις να προτείνει κάτι? Μήπως δεν εκάνα κάτι καλα στο getdataback???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.