pacman Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Χριστινούλα, δεν φταίει ούτε το Modem , ούτε το pc μου γλυκιά μου. Δεν ξέρω εσύ αν φέρνεις τεχνικό για να σου ελέγχει τον υπολογιστή για την καλή του λειτουργία εγώ πάντως έχω τις βασικές γνώσεις να το γνωρίζω. Εννοείται πως θα βρεθούν πάρα πολλοί άλλοι που θα πουν πως έχουν μεγάλες ταχύτητες σε άλλες περιοχές, αυτό έλειπε να είχαν όλοι το ίδιο πρόβλημα. Όμως το πρόβλημα για την περιοχή στην οποία βρίσκομαι εγώ υπάρχει και ο μόνος που ευθύνεται είναι η FORTHNET και κανείς άλλος, απλά τα πράγματα. Είναι σαν να μου λες πως αν πάρω ένα γάλα ΔΕΛΤΑ από το Super Market το οποίο είναι από αρουραίο και πάθω εγώ δηλητηρίαση (λέμε τώρα) δεν ευθύνεται η ΔΕΛΤΑ αλλά ο κτηνοτρόφος που την εξαπάτησε. Ο κτηνοτρόφος πάλι ίσως να μην φταίει αυτός αλλά να φταίει ο αρουραίος που πήγε και έχεσε μέσα στον τενεκέ του. Και λέω πάλι, ίσως να φταίει και ο Θεός για την κακή μου τύχη; Να μην ακούω λοιπόν βλακείες γιατί συγχίζομαι. Υπόψιν ότι οι κάτοχοι τέτοιων πακέτων καμία συναλλαγή δεν έχουν με τον ΟΤΕ. Οπότε δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι συνεργασίες και συμφωνίες κάνει μια εταιρία με τις άλλες, εγώ είμαι αποδέκτης του τελικού της προϊόντος και έχω κάθε δικαίωμα να το κρίνω. Οπότε για να βοηθήσω συνανθρώπους μου από την περιοχή της Νέας Σμύρνης τους λέω απλά ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΟΥΝ FORTHNET γιατί αυτό το χρονικό διάστημα σέρνεται (και μάλλον για πολύ καιρό ακόμα..). Ο καθένας κάνει ότι θέλει στο κάτω κάτω. Γιατί σας ενοχλεί να ακουστεί μια μαρτυρία ακόμη; δουλεύει κανείς στην εταιρία και θα χάσει την δουλειά του; Και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα.. (lol τέλος της έκθεσης). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adams Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 @pacman 1)Xαμηλωσε τους τονους,μην προσβαλεις ατομα που δεν γνωριζεις και δεν χρειαζεται να βαζεις ολο το κειμενο σε bold για καταλαβουμε αυτο που θες να πεις 2)Το οτι εσυ δεν εχεις καλες ταχυτητες δε σημαινει πως ευθυνεται η forthnet και ο εκαστοτε isp...Eπι του προκειμενου το dslam της N Σμυρνης ειναι πιτταρισμενο απο τον Οκτωβρη. Αν θες εσυ να εθελοτυφλεις ειναι δικαιωμα σου..αλλα πριν αρχιζεις να κατηγορεις και θες να εισαι σιγουρος πως ευθυνεται γιατι δεν ζητας ενα demo απο Οτενετ,acn π.χ να δεις αν με αλλους provider εχεις τις ιδιες ταχυτητες.??? Προφανως αγορασες ενα dsl in a box πιστευοντας πως η forthnet ευθυνεται για τα καλα και στραβα που θα σου τυχουν...Ξεχνας ομως το βασικοτερο o χαλκος και τα dslam ειναι του ΟΤΕ και μεσω αυτου εχεις adsl...Tα προβληματα με dslam λοιπον δεν ειναι αρμοδιοτητα της forthnet Aν η Forthnet ειχε δικο της δικτυο και dslam τοτε ναι αυτη θα ηταν αποκλειστικος υπευθυνος στην προκειμενη περιπτωση ομως δεν ειναι ετσι. Επισης να αναφερω πως ο Οτε ειναι δυστυχως καλυμμενος σε τετοια προβληματα μιας και αναφερει ρητα πως δεν υπαρχει εγγυημενο banthwith για την υπηρεσια adsl και ετσι μπορει και κανει overbook σε οποιο ratio θελει αυτος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Όντως looool.... Μάλλον εσύ θα δουλεύεις σε ανταγωνιστική εταιρεία και λες αυτά που λες. Και από τη στιγμή που λες ότι δεν φταίει ο ΟΤΕ αλλά η Forthnet επειδή τα DSLAM του OTE(!) είναι χάλια μάλλον έχεις κάποια έλλειψη γνώσεων ;-) Κι εδώ Forthnet 35-42 Kb/s.... :? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
random Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Ξαφνικά τις τελευταίες 5 μέρες ...οι ταχύτητές μου δεν ξεπερνούν τα 27kb/s!!!με σύνδεση 384kbps!! της forthnet. Τι ξεφτύλα είναι αυτή;; Δηλαδή ρε παιδιά αν είχα 256 με πόσα θα κατέβαζα; με 10 kb? Yπομονή λιγάκι. εγώ σας τρώω το bandwidth. την τελευταια βδομάδα εχω κατεβασει 14-15 Gbytes με 256άρα, μονο τα DL αρχεία, ξέχωρα το browsing. που θα πάει θα κατεβασω και τα υπόλοιπα 999 Gb που εβαλα στο κιού , και θα ξελαμπικάρει το δίκτυο :razz: :grin: :grin: :grin: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kafeneio Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Egw me 384 stin larisa edw kai 3-4 meres , pianw eksopragmatikes taxitites..katevazw me 30-40 stathera... exw piasei kai 120-130 , gia 2-3 lepta mono;) profanws einai apo tin anavathmisi pou ekane h 4thnet..opote kala pame;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bartenderas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Τις τελευταίες 5 μέρες ήμουν στη Ν.Σμύρνη για καφέ και κατέβαζα από το κινητό μου κάτι παιχνίδια, μέσω GPRS. Μάλλον αυτό θα έφταιγε ) Φίλε pacman είναι κατανοητό να έχεις νεύρα για κάτι τέτοιο. Εδω πέρα όμως μαζευόμαστε για να βοηθάμε ο ένας τον άλλο. Δεν υπάρχει λόγος για... bold γράμματα λοιπόν.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WaVe Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 pacman as to paroume xalara giati oti vlepw den thes na katalaveis. Loipon egw sou etiologisa giati fteei o pOTE ( logo dslam ), esu mporeis na mou etiologiseis giati fteei i FORTHnet ?? To asximo einai pws auto einai ena idios "parapliroforiseis" giati o kathe insomniac pou den exei sxesi me ADSl diavazei auto to post k vlepei enan user na leei makria apo FORTHnet k skeftete, gia na to leei autos kati tha kserei, ara tou pernas ena minima to opio einai lanthasmeno. K telos se auto to topic exoume grapsei 15+ atoma k upostirizoume oloi to idio pragma, akous mas se parakalw polu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Slay Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Οπότε για να βοηθήσω συνανθρώπους μου από την περιοχή της Νέας Σμύρνης τους λέω απλά ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΟΥΝ FORTHNET γιατί αυτό το χρονικό διάστημα σέρνεται (και μάλλον για πολύ καιρό ακόμα..). kamia boitheia den prosfereis se kanenan, giati eite den jereis thn tyfla soy, eite to kaneis skopima, OLOI poy einai sto idio kentro me sena exoyn problhma, anejarthtos provider, kai na htan mono ayto to kentro? ta misa sthn ellada se ayth thn katastash einai, stamata loipon na kathgoreis thn forthnet gia xamhles taxytes, giati esy geloiopioisai, kai kaneis kai kalh diafhmish sthn forthnet otan se ena thread eisai o monos poy leei kata ths kai oloi oi ypoloipoi yper. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nilhill Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Τα πάντα ειναί σχετικά αλλά να προσέχουμε κ λίγο γιατί αν ειναι να βρισείς αγαπήτε pacman την Forthnet γιατί δεν τους παίρνεις ενα τηλεφωνάκι να τους τα χώσεις κανονίκα κ να μας πεις κ εμας τι έγινε?Αντε περιμένουμε!Ειδίκα εγώ που ακόμα το σκέφτομαι για adsl κ μένω κ Νέα Σμύρνη!!Ωπα παιδιά εντάξει μη βαράτε!!Ήμουν στρατό ο άνθρωπος!!!!Δικαιολογίες το ξέρω αλλά όταν βλεπεις κ post pacman style...Tρομοκράτεισαι ο 56κάρης!!!!Α κ κόμμενα τα σχόλια για την Χριστίνα που ρίχνει σε πολλούς απο εμας σε posts! ; ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pacman Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 είμαι πολύ καιρό στο insomnia κάθε φορά με διαφορετικά nicknames, τόσο καιρό έχω παρατηρήσει ένα και μόνο πράγμα, πρέπει να το πώ και ας φάω ban για άλλη μια φορά. Δεν αξίζει τον κόπο να ασχολείσαι και να προσπαθήσεις να πείς την γνώμη σου διότι πολύ απλά το 99% των ατόμων που βρίσκονται εδώ μέσα έχει νοητικές λειτουργίες το λιγότερο κάτω του μετρίου. Δεν έχει νόημα να προσπαθείς να επικοινωνήσεις με τέτοια άτομα και το μόνο που καταφέρνεις είναι να χαλάς το νευρικό σου σύστημα. Εγώ δεν ξαναποστάρω εδώ μέσα και μπορείτε να συνεχίσετε ανενόχλητοι να εκφράζεται την βλακεία που σας δέρνει. Πραγματικά απαξιώ από εδώ και στο εξής να πώ κάτι εδώ μέσα. Αντίο, μπορείτε ελεύθερα να αρχίσετε τους χαρακτηρισμούς και τις επιθέσεις. ΖΩΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Slay Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Δεν αξίζει τον κόπο να ασχολείσαι και να προσπαθήσεις να πείς την γνώμη σου διότι πολύ απλά το 99% των ατόμων που βρίσκονται εδώ μέσα έχει νοητικές λειτουργίες το λιγότερο κάτω του μετρίου. ναι ειναι προφανες αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nilhill Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Antio agapite pacman...kati mpike sto mati mou...a k metaksi mas pare tilefwnaki tin ms pacman mporei na boithisei...Fantasou na ta legame k apo konta!Tha ta espages ola!e?A re antra!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Ότι πρέπει να διαβάσει κανείς για να...ρίξει έπειτα τον ύπνο του δικαίου... Εγω μετράω προβατάκια πάντως...άλλοι kb/s , άλλοι ban Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 pacman, exeis ADSL in a box tis Forthnet?? An nai tote exeis kapoio point alla to ekfrazeis toso lathos pou xaneis akoma kai ayto to advantage. An loipon exeis ayto to paketos tis Forthnet, tote ta problimata sou ontos prepei na ta nafereis mono se aytin kathos typika den exeis sxesi me ote. Praktika exeis terastia sxesi me ton ote kathos ta DSLAM einai dika tou. Gia osous anaferoun tin anabathmisi tis Forthnet me to exoteriko na anafero oti tha arxisei na isxyei gia emas mesa sto Marti opote oti diafora blepete apo tora mallon einai placebo effect Telos pacman pare sti Forthnet na tous peis to problima kai na odume ti tha sou poun oi anthropoi, doxa to Dia to support tous einai apsogo kathe ora tis imeras. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adams Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Εγώ δεν ξαναποστάρω εδώ μέσα και μπορείτε να συνεχίσετε ανενόχλητοι Γι αυτο να εισαι σιγουρος. To θεμα κλειδωνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.