Προς το περιεχόμενο

Χάλια ταχύτητες με forthnet!@

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξαφνικά τις τελευταίες 5 μέρες οι ταχύτητές μου δεν ξεπερνούν τα 27kb/s!!!

με σύνδεση 384kbps!! της forthnet. Τι ξεφτύλα είναι αυτή;; Δηλαδή ρε παιδιά αν είχα 256 με πόσα θα κατέβαζα; με 10 kb? Μπορώ να κάνω κάτι για αυτό;

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ FORTHNET , μου φαίνεται πως παραγέμισε με τα ADSL IN A BOX. Ξεφτύλες.

Δημοσ.

Καλά μην είσαι σίγουρος ότι φταίει η Forthnet. To πιο πιθανό είναι να φταίει ο ΟΤΕ... Άσε που άλλοι κατεβάζουν ήδη με 10-15-20 kb/sec... Ωστόσο πάρε κανα demo από άλλον ISP και τότε θα δεις ποιος φταίει.

Δημοσ.

με σύνδεση 384kbps!! της forthnet. Τι ξεφτύλα είναι αυτή;; Δηλαδή ρε παιδιά αν είχα 256 με πόσα θα κατέβαζα; με 10 kb? Μπορώ να κάνω κάτι για αυτό;

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ FORTHNET ' date=' μου φαίνεται πως παραγέμισε με τα ADSL IN A BOX. Ξεφτύλες.[/quote']

Τους πήρες τηλέφωνο? Με άλλον ISP δοκίμασες να δεις αν φταίει ο ΟΤΕ?

Μου αρέσει που βγάζεις γρήγορα και άμεσα συμπεράσματα :)

Την πρόσφατη αναβάθμιση που έκανε την έμαθες ή μήπως δεν είσαι μέσα στα πράγματα? :/

Δημοσ.

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ FORTHNET ' date=' μου φαίνεται πως παραγέμισε με τα ADSL IN A BOX. Ξεφτύλες.[/quote']

Mporw na min akouw teties saxlamares parakalw polu?! :evil:

Eleos re paidia, egw diladi pou exw FORTHnet giati katevazw apo 45-50kb/s ??

Me agapaei i FORTHnet malon e?

Kata 99% fteei o pOTE k to dslam sou k 1% esu pou isws sigrineis tin taxitita apo kapio p2p.

YP.Den to lew me kakia pws esena pacman apla akouw sinexws tetia sxolia, to post mou einai geniko! :)

Δημοσ.
Mporw na min akouw teties saxlamares parakalw polu?! :evil:

Eleos re paidia' date=' egw diladi pou exw FORTHnet giati katevazw apo 45-50kb/s ??

Me agapaei i FORTHnet malon e?

Kata 99% fteei o pOTE k to dslam sou k 1% esu pou isws sigrineis tin taxitita apo kapio p2p.

YP.Den to lew me kakia pws esena pacman apla akouw sinexws tetia sxolia, to post mou einai geniko! :)[/quote']

Ααααα! Όλα κι όλα! ΜΟΝΟ εμένα αγαπάει! :lol: :P

Υ.Γ.: Έχω 384/128. :lol:

post-140-12906291964_thumb.jpg

post-140-129062919642_thumb.jpg

Δημοσ.

kala plaka kanoume?? H forthnet einai h pio aksiopisth ellinikh etairia, prin krakseis tsekarise ta configurations sou prwta, rwta allous sthn perioxh sou me adsl an antimetopizoun to idio provlima na deis an ftaiei to dslam, kane kai ena thl sthn idia thn forthnet pou mporw na pw oti exoun poli kalo cc kai meta krine thn forthnet. Exw dokimasei oles tis ellinikes etairies sp kai den lew eukola oti mia etairia einai aksiopisth dioti oloi gnwrizoume ta simerina dedomena ths elladas ston xwro twn ypologistwn. Alla epishs exoume ki auth thn paradosh na krazoume polu eykola to otidipote...

Δημοσ.

παιδάκια αφήστε της βλακειούλες σας και τα υποστηρικτικά σας για άλλους. εγώ την forthnet πληρώνω την forthnet βρίζω, τώρα ποιός και γιατί δεν με ενδιαφέρει καθόλου, και ο οτε να φταίει εγώ την forthnet βρίζω γιατί αυτή πληρώνω. Αν δεν μπορούσε να δώσει ταχύτητες της προκοπής να μην πούλαγε το προιόν της. Όσο για το κοίταξε τις ρυθμίσεις σου και παπαριές με το συμπάθειο, δεν είμαι και κανένας χθεσινός παιδιά. Τα downloads για έλεγχο έγιναν από ftp://ftp.ntua.gr και το max ήταν 27 kb. Οπότε καταλήγω και πάλι. ΧΑΛΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ FORTHNET.

Δημοσ.

Kai egw forthnet plhrwnw pantos...kai den exw kanena logo na thn yposthriksw...apla sou lew oti apo tote pou exw adsl katevazw me 38....ews 39 xwris kanena problhma...kai tis teleutaio dekahmero pou anafereis....

Δημοσ.
παιδάκια αφήστε της βλακειούλες σας και τα υποστηρικτικά σας για άλλους. εγώ την forthnet πληρώνω την forthnet βρίζω, τώρα ποιός και γιατί δεν με ενδιαφέρει καθόλου, και ο οτε να φταίει εγώ την forthnet βρίζω γιατί αυτή πληρώνω. Αν δεν μπορούσε να δώσει ταχύτητες της προκοπής να μην πούλαγε το προιόν της. Όσο για το κοίταξε τις ρυθμίσεις σου και παπαριές με το συμπάθειο, δεν είμαι και κανένας χθεσινός παιδιά. Τα downloads για έλεγχο έγιναν από ftp://ftp.ntua.gr[/url'] και το max ήταν 27 kb. Οπότε καταλήγω και πάλι. ΧΑΛΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ FORTHNET.

Δεν είδα κανέναν εδώ μέσα να λέει... βλακειούλες! :evil:

Για το πρόβλημά σου μπορεί να ευθύνεται ο ΟΤΕ, όπως σου είπαν και τα παιδιά. Επίσης μπορεί να ευθύνεται και το modem, ή ακόμα και το PC σου. Αν δεν τα ελέγξεις αυτά, πως μπορείς να λες πως φταίει ο provider;

Μπορεί να πληρώνεις την Forthnet αλλά τα dslam είναι του ΟΤΕ, αν σου λέει κάτι αυτό...

WaVe, τα SS είναι δικά μου. :P

Δεν είχα σκοπό να βάλω 1024. :P

Δημοσ.

ego pali paidia stathera katebazo 40-42 me forthnet 384 kai

malista teleytaia katebazo 45 aria kai 2-3 fores ida kai 48 gia pollh ora

(panta me DAP)

i poio aksiopisth ellhnikh eteria ine h FORTHNET. telos

perioxh mou: rodos (polh)

Δημοσ.
παιδάκια αφήστε της βλακειούλες σας και τα υποστηρικτικά σας για άλλους. εγώ την forthnet πληρώνω την forthnet βρίζω, τώρα ποιός και γιατί δεν με ενδιαφέρει καθόλου, και ο οτε να φταίει εγώ την forthnet βρίζω γιατί αυτή πληρώνω. Αν δεν μπορούσε να δώσει ταχύτητες της προκοπής να μην πούλαγε το προιόν της. Όσο για το κοίταξε τις ρυθμίσεις σου και παπαριές με το συμπάθειο, δεν είμαι και κανένας χθεσινός παιδιά. Τα downloads για έλεγχο έγιναν από ftp://ftp.ntua.gr[/url'] και το max ήταν 27 kb. Οπότε καταλήγω και πάλι. ΧΑΛΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ FORTHNET.

Kala twra auto einai logiki? Tha trelathoume edelos? Plironeis ti FORTHnet k afti tha vriseis? Ton pOTE den to plironeis diladi? 35euro to mina dineis exw na sou upenthimisw gia mia ipiresia pou se ena evri kino den tin parexei k sta kalitera epipeda ( ennowdas ta pitarismena dslam ).

Opws akrivos sou eipe k i Cristina eiparxoun 1002 pragmata pou mporei an epireazoun tin taxitita sou k sigoura OXI i FORTHnet.

A, kai den eipe kaneis pws eisai χθεσινός apla sou eksigoume kati pou profanos den gnwrizeis!

Logiko na thetoume ena erwtima alla einai lathos na vgazoume siberasmata xwris na gnorizoume.

Twra an olous emas mas thewriseis asxetous i kolimeni me ti FORTHnet diko sou kako :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...