kostas Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Kαλημερα απο που να αγορασω Toshiba laptop με ενδιαφερει η μετα υποστηρηξη,και η αξιοπιστια δεν θελω απο μεγαλα κατ/τα.
xaotikos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Η μετά υποστήριξη δεν έχει σχέση με το μαγαζί. Ότι πρόβλημα έχεις μέσα στην εγγύηση θα το πας στην ideal που είναι ο αντιπρόσωπος της toshiba στην Ελλάδα. Δεν τους έχω επισκεφτεί ακόμα (θα το κάνω όμως ) αλλά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια. Σχετικά με τιμές, καλύτερη είχα βρει στην cosmodata όταν έψαχνα (πριν κανα χρόνο). Απο εκεί και πέρα και απο μπακάλικο να τον έπαιρνα (αν δεν έκανε παραεισαγωγή αλλά τα έπερνε από την αντιπροσωπεία=ideal) δεν θα με ενδιέφερε αφού ποτέ δεν θα είχα πάρε δώσε με αυτούς (όπως δεν έχω και με την cosmodata). Κοινώς, βρες ποιο έχει την καλύτερη τιμή και ρώτα τους αν τα φέρνουν από την αντιπροσωπεία ή τα κάνουν μόνοι τους εισαγωγή.
elteo Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Με διαφορά οι καλύτεροι, πιο αξιόπιστοι της αγοράς! Δύο μηχανάκια έχω και δεν γνωρίζω τι θα πει σέρβις... Το παλιό μου Satellite Celeron 1,33GHz το έχω 3 χρόνια απροβλημάτιστα ενώ το Α50-111 3 μήνες. Απλά η καλύτερη αν και λίγο ακριβούτσικη...Japan φίλε μου!
Tazman_NeW Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Πολυ καλα laptop αλλα εχουν ενα μειον... Οι μπαταριες τους διαφερουν σε σχημα απο ολες τις αλλες ετσι οταν χαλασει η δικια σου εισαι αναγκασμενος να παρεις απο toshiba που σημαινει οτι πρεπει να πληρωσεις περσσοτερα +250 περιπου(αναλογα το μοντελο) :evil: και οχι καποια αλλη φθηνοτερη.... :neutral:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.