iagouaros Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Είμαι ακόμα στην αρχή κι έχω κολλήσει σε ένα σημείο. Παλεύω με έναν τύπο που δημιουργήθηκε από κάτι κοράκια. Τελειώνει η πρώτη μάχη και ανεβαίνει σε μια πλατφόρμα. Ανεβαίνω κι εγώ στην πλατφόρμα κι έχουμε την δεύτερη μάχη. Τελειώνει και η δεύτερη μάχη και πάει σε μια άλλη πλατφόρμα, δεξιά πάνω. Περπατάω στον τοίχο και βρίσκομαι ακριβώς από κάτω του. Μετά προσπάθησα με χίλιους τρόπους να ανεβώ πάνω και δεν κατάφερα τίποτα. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος;
godlike Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 An thimamai kala prepei na kaneis run ston toixo kai einai kati kolones gia na piasteis. Simbouli 1) Xrisimopoiise to koumpi pou alazei kamera gia na deis kalitera. Ta panta mporeis na ta deis apkei na eisai patatiritikos, auto einai kai i diskolia ton grifon sto POP 2 Simbouli 2) An den ta katafereis kalitera paratato giati stin sinexeia ginete dekades fores pio diskolo kai periergo akoma kai sto easy.
iagouaros Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Τις κολόνες τις περνάω για να φτάσω στην δεύτερη πλατφόρμα. Μετά την δεύτερη κάνω run στον τοίχο και βρίσκομαι από κάτω του. Το θέμα είναι πως θα ανεβώ πάνω για να δώσω και την τρίτη μάχη.
godlike Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Τις κολόνες τις περνάω για να φτάσω στην δεύτερη πλατφόρμα. Μετά την δεύτερη κάνω run στον τοίχο και βρίσκομαι από κάτω του. Το θέμα είναι πως θα ανεβώ πάνω για να δώσω και την τρίτη μάχη. An thimamai kala yparxoun kai ales kolones. Sto simeio pou exeis kolisei se deixnei me mia static camera, oi kolones prepei na einai sta deksia tis cameras.
icefixer Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 molis ftaseis sthn platforma apo katw tou kane pali run pros thn platfotma apo pou hr8es kai 8a piastei apo ena prebazi epita anebeneis epanw sto apo pano prebazi kai phdas gia na bre8eis sthn teleutaia platforma.
iagouaros Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 icefixer δίκιο είχες. Σ'ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.