mindtrapper Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Επειδή σκέφτομαι να το πάρω σύντομα, μήπως ξέρει κανεις αν παίζει subs που είναι σε 2 αρχεία (ενα .idx γύρω στα 10ΚΒ συνήθως και ένα .sub περίπου 3ΜΒ);; Στο pc αυτά τα subs αίζουν μόνο με το VobSub και θέλω να ξέρω αν το KISS θα καταφέρει να τους παίξει. Με τα firmware του τι έγινε; Βγήκε κανένα για σωστούς ελληνικούς υπότιτλους που να μην αχρηστεύει το remote; Τέλος μήπως έχετε κανένα καλύτερο να προτείνετε στην ίδια κατηγορία τιμής (130 ευρώ περίπου); Thx!
adams Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Επειδή σκέφτομαι να το πάρω σύντομα, μήπως ξέρει κανεις αν παίζει subs που είναι σε 2 αρχεία (ενα .idx γύρω στα 10ΚΒ συνήθως και ένα .sub περίπου 3ΜΒ);; Aπο οσο γνωριζω δεν υπαρχει player που να παιζει τετοιους suns και μεχρι στιγμης δεν φαινεται να παρουσιαζεται καποιο chip που το κανει πραγματικοτητα. Για firmware μιας και δεν εχω το μοντελο δεν μπορω να απαντησω.
qspock Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Εχει βγει επιτελους firmware που εκανε το DP-1000 να μην κολλαει καθε λιγο... Τα ελληνικα υποστηριζονται σε .srt και .sub (αρχεια κειμενου) υποτιτλους αλλα οχι σε .idx & .sub (αρχειο bmp). Αυτα τα αρχεια vobsub κατα κανονα δεν υποστηριζονται απο players (απο Kiss σιγουρα οχι, ουτε προκειται) οστοσο εχει αναφερθει οτι το Yamada 6700 κατι παει να δειξει αλλα με προβληματα. Τι να σου πω φιλε μου, δε ξερω με ποια κριτηρια αποφασισες να πας για το Kiss αλλα υπαρχουν πολυ πιο εξελιγμενα players πλεον, οπως το Yamada 6700 και γενικα οποιο player εχει το mediatek 1389 τσιπακι. Χωρια που ειναι και φτηνοτερα... To Kiss ισως υπερεχει λιγο στην ποιοτητα της εικονας (εχει και progressive scan) αλλα σε ολα τα αλλα υστερει κατα πολυ. Πρωτα απο ολα, δεν βγαζει 5.1 ηχο, χρειαζεσαι εξωτερικο decoder για να παρεις πολυκαναλο ηχο που κοστιζει κατι τις. Παιζει λιγοτερα divx/xvid (Qpel, GMC, B-frames δε παιζει), δεν διαθετει σχεδον καμια ρυθμιση για εικονα-ηχο, δεν κανει resume μετα απο stop, δεν εχει time remaining και παρα πολλα αλλα). Επισης τα mediatek players εχουν παρει φωτια οσον αφορα την υποστηριξη firmware απο τριτους μια και εχουν καταφερει να χακαρουν μεγαλο μερος του firmware σε αντιθεση με τα Kiss οπου η υποστηριξη τριτων δεν προσφερει τιποτα ουσιαστικο. Εγω εχω το Kiss DP-500 (ιδιο και ισως λιγο καλυτερο playback απο το DP-1000) και το Yamada 6600. Αν δε σε ενδιαφερει το progressive scan (θελει ειδικη τηλεοραση για να το χρησιμοποιησεις, πλασματος η προτζεκτορα) τοτε παρε ενα φτηνοτερο mediatek player. Εγω αυτο θα εκανα.
mindtrapper Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Poion proteineis? Me tous ellhnikous ypotitlous na min exo problima kai eimai ok. Yparxei kanenas pou na mporo na EPILEGO ton ypotitlo pou thelo kai na min paizei aytomata an exei to idio onoma? An exo polla .srt arxeia me diaforetikis glossas ypotitlous as poume, i an tous exo se allo folder apo tin tainia. Perimeno protraseis. As poume poios einai kata ti gnomi sas o kalyteros player ayti ti stigmi stin kathgoria timis pou eipa (ante mexri 150 euro). Aytou oi .idx/.sub ypotitloi mporoun na metatrapoun se .srt as poume me kapoio ocr prog??
mindtrapper Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Telika mallon tha pao gia to Yamada 6700. Foberi timi. Apo pou mporo na bro ayta ta hacked firmwares??
adams Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Apo pou mporo na bro ayta ta hacked firmwares?? http://mtz.softpedia.com/index.php?option=com_weblinks&catid=2&Itemid=4 search rulez Eπισης για μετατροπη vobsub σε srt γινεται ή με το subrip ή με το subresync του vobsub
mindtrapper Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Nai ta eixa brei ayta (ontos search rules), alla akousa oti ginetai xamos kai eipa de mporei tha yparxoun ki alla. Alla kai ayta OK einai i guess... Thx!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.