kx5 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Έφτιαξα σε έναν υπολογιστή RAID 1 με δύο SATA maxtor 160GB. Μετά το format και την εγκατάσταση Windows XP Pro - SP2 με όλους τους τελευταίους drivers, παρατήρησα πως όταν πήγαινα να δω τα περιεχόμενα ενός drive (είτε του DVD-Rom, είτε του DVD-RW) δεν διάβαζε το CD/DVD που είχε μέσα, αλλά εμφάνιζε τα αρχεία που περιείχε το πρώτο κατά σειρά CD/DVD που είχα βάλει στον υπολογιστή μετά την εκκίνησή του. Με πολλά refresh και άνοιγμα - κλείσιμο του explorer ξεκόλλαγε. Αφού πειραματίστηκα αρκετά ανακάλυψα ότι μόλις έσβηνα το Nero Burning (6.3) το πρόβλημα εξαλείφονταν. Τι φταίει ρε παιδία? Έχω σπάσει το κεφάλι μου. Έχει να κάνει κάτι με τους ASPI?...
The Punisher Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Dokimase alli version tou Nero na deis an kanei to idio.
nautilus7 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Νομίζω πως το πρόβλημα θα λυθεί αν βάλεις την τελευταία έκδοση του Nero (6.6). Στο site του προγράμματος λέει κάτι σχετικά με ασυμβατότητες με το sp2. Για κοίταξέ το.
kx5 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Δοκίμασα και την τελευταία έκδοση 6.6 Να πω ότι ο υπολογιστής δούλευε κανονικά όταν δεν είχα φτιάξει ακόμη το RAID
NINJA_MOUSE Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 auto einai pas na kaneis kati kalo giato pc sou kai auto se [email protected]!!! ontos mallon ftaiei i ekdosi tou nero!
The Punisher Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Mporei na thelei Bios Update i pio kainourgious drivers sto raid controller.
kx5 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Drivers, bios, Nero, firmware των drive <- Όλα τελευταίες εκδόσεις! Λέτε να μην τα δοκίμασα...?
The Punisher Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 xmmm!!!!giati den peneis sto site tis m/b na steileis ena email me to provlima mipos to exoun xanasinantisei kai exoun kapoia lisi?
kx5 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Έστειλα χθες. Καμία απάντηση, μάλλον από σήμερα θα έχω. Η μητρική είναι Albatron.
innersilence Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 genika poly pikra to sp2...exw akousei oti bgazei polla provlimata...prosoxi...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.