badvariemai Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Vangosmech exeis dokimasei me allon ISP (dokimase ti syndesi kanenos filou)? Isws kanoun kammia anavathmisi i exoun kanena provlima. An sto kanei me oles tis syndeseis mipws tyxwn evales to SP2? Giati se arketous (k se mena ena diastima) otan valame to SP2 k meta mpainame synexws me mia tetoia taxytita. Episis dokimase k me ena allo kalwdio an exeis. Isws ftaiei auto... Isws k na to valeis stin alli grammi tou netmod. An tipota den einai apo auta pare tilefwno tilefwno stis vlaves OTE mipws xeroun kati.
haris_ch02019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 emena pantws h sindesi apo thn sxoli mou leitourgei mia xara.egw pantws tripisa enan toixo...
Vangosmech Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Eixa balei SP2 edw kai kana mhna alla kai me to SP2 douleve sta 49kbps...opote logika den paizei.... Twra de diatithemai na trypisw toixo, alla exw peismwsei giati exei ginei m......a kai tsantizomai giati apo tis blakeies tou OTE mallon tin pataw egw.... Paidia thanx pantws...Xarhka polu pou mpika xtes kai eida tosh antapokrish giati tin proigoumeni fora pou anoiksa to sygkekrimeno topic me klasane pantokorfa....
EPa Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Εξαρτάται ποιά γραμμή "επέστρεψες" στην καλωδίωση του σπιτιού... αν δηλαδή βγάλεις την αναλογική γραμμή και την περάσεις στην καλωδίωση του σπιτιού, τότε όλες οι πρίζες "ακούνε" στην αναλογική. Έτσι το έχω κάνει εγώ, για να βάζω το laptop σε όποιο δωμάτιο θέλω..γιατί δε λέει να πάρω isdn modem για το laptop. Δεν κατάλαβα.. δηλαδή έχεις στο σπίτι σου και ISDN και αναλογική γραμμή; Με ένα λογαριασμό ΟΤΕ;! Τι εννοείς "βγάλεις την αναλογική γραμμή και την περάσεις στην καλωδίωση του σπιτιού"; Να συνδέσεις όλες τις μπρίζες που σε ενδιαφέρουν μαζί; Οκ. Αλλά τότε απλά συνδέονται μεταξύ τους και όχι με τη γραμμή του ΟΤΕ.. Το netmod δεν είναι modem. Είναι terminal adapter. H ISDN γραμμή μεταδίδει (μέσω ήχων) αριθμούς, και όχι τους ίδιους τους ήχους (όπως κάνει η αναλογική). Δεν είναι δυνατόν να δουλέψει κανονικό modem αν το βάλεις κατ' ευθείαν σε πρίζα γραμμής ISDN. Αν δουλεύει, προφανώς η γραμμή δεν είναι ISDN.
pp6210 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Δεν κατάλαβα.. δηλαδή έχεις στο σπίτι σου και ISDN και αναλογική γραμμή; Με ένα λογαριασμό ΟΤΕ;! Τι εννοείς "βγάλεις την αναλογική γραμμή και την περάσεις στην καλωδίωση του σπιτιού"; Να συνδέσεις όλες τις μπρίζες που σε ενδιαφέρουν μαζί; Οκ. Αλλά τότε απλά συνδέονται μεταξύ τους και όχι με τη γραμμή του ΟΤΕ.. Το netmod δεν είναι modem. Είναι terminal adapter. H ISDN γραμμή μεταδίδει (μέσω ήχων) αριθμούς' date=' και όχι τους ίδιους τους ήχους (όπως κάνει η αναλογική). Δεν είναι δυνατόν να δουλέψει κανονικό modem αν το βάλεις κατ' ευθείαν σε πρίζα γραμμής ISDN. Αν δουλεύει, προφανώς η γραμμή δεν είναι ISDN.[/quote'] Όπως μου τα είπε ο άνθρωπος του ΟΤΕ σας τα είπα (σημειωτέον όχι αυτός που ήρθε για εγκατάσταση αλλά γνωστός γνωστού... γιατί ο πρώτος αν μπορούσε θα μου το άφηνε και έξω απο το σπίτι, τόσο πολύ ασχολήθηκε!). Λοιπόν, με ρώτησε αν θέλω να πάει το ψηφιακό ή το αναλογικό σήμα στις τρεις μπρίζες, και του είπα το αναλογικό, για να βάζω το laptop (το οποίο έχει αναλογικό modem) σε όποια μπρίζα θέλω. Και πράγματι, μου "δέσμευσε" την μια αναλογική έξοδο του netmod, και την "πέρασε" στην κεντρική καλωδίωση του σπιτιού, όπου τα τηλέφωνα λειτουργούν ντούπλεξ. Το μεγάλο PC είναι σειριακά συνδεδεμένο με το netmod και μπαίνει πάντα με 64kbps και συνδρομή internet ISDN . Μέχρι στιγμής έχω τσεκάρει 2 απο τις 3 μπρίζες αυτές και χρησιμοποιώντας την PSTN σύνδεση του αδελφού μου μπαίνω κανονικότατα... Άρα και γίνεται, και είναι ISDN η γραμμή.
EPa Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Και πράγματι' date=' μου "δέσμευσε" την μια αναλογική έξοδο του netmod, και την "πέρασε" στην κεντρική καλωδίωση του σπιτιού,[/quote'] Έτσι μάλιστα! Υπάρχει δηλαδή καλώδιο που φεύγει από την μία από τις *εξόδους* του Netmod και μπαίνει *ως είσοδος* σε πρίζα η οποία επικοινωνεί με τις υπόλοιπες του σπιτιού. Οπότε πλέον αυτό που συμβαίνει, είναι ότι οι υπόλοιπες πρίζες βλέπουν το σήμα που *ήδη έχει μετατραπεί* από το netmod σε αναλογικό. Το modem σου λοιπόν παίζει επειδή αυτό που βλέπει δεν είναι γραμμή ISDN! Και άρα δεν καταργείται το: "Αν δουλεύει, προφανώς η γραμμή δεν είναι ISDN" που είπα πριν. Δεν είναι θέμα διαπραγμάτευσης, ούτε το λέω εγώ. Έτσι έχουν κατασκευαστεί τα πράγματα, είναι διαφορετικές τεχνολογίες, δεν υπάρχει περίπτωση να συνδέσεις (απ' ευθείας εννοείται προφανώς) modem σε γραμμή ISDN και να παίξει. Όπως είπα και προηγουμένως.. αν δουλεύει, προφανώς η γραμμή δεν είναι ISDN (όπως και στη δική σου περίπτωση που έχει μετατραπεί σε αναλογική).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.