Vangosmech Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Paidia kalhspera...tha thela na rwthsw kati top opoia to rwtisa kai prin apo mia ebdomada alla de mou apzantise kaneis...Loipon, exw mia isdn 64, alla sto dwmatio mpainw me pstn(giati to netmod einai sto saloni...), ki avto giati xrhsimopoiw to modem pou eixa prin thn ISDN...panta empaina me 46.6k(otan eixa PSTN) kai otan ebala ISDN empaina me 46.6-49k...kapoia stigmi arxise na me bazei sta 33.2kb kai den edwsa shmasia alla edw ki ena mhna mpainw mono me avtin tin taxythta...Tha ithela na rwtisw an paizei tpt me katharismo grammis apo ton OTE, ki an isxyei kati tetoio na mou pei opoios gnwrizei pou na parw kai ti na zhthsw.Evxaristw...
Vangosmech Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 re paidia elpizw na me boithisei kapoios an xerei giati einai h 2n fora pou anoigw avto to post...
xaxa1982 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Είχα πάθει κι εγώ τα ίδια.Υπάρχει πιθανότητα ο ΟΤΕ να χώρισε τη γραμμή σου και να έδωσε σε κάποιο γείτονά σου.Δεν ξέρω αν έκανε κάτι τέτοιο,υπόθεση κάνω γιατί εμένα αυτό είχε συμβεί.Υπάρχει επίσης η πιθανότητα το δίκτυο του ΟΤΕ να υπερφορτώθηκε από καινούριες συνδέσεις άλλων χρηστών,με αποτέλεσμα να δημιουργούνται πολλά προβλήματα θορύβου στο δίκτυο της περιοχής σου και να έχει άμεσο αντίκτυπο στη γραμμή σου,οπότε το modem σου αναγκάζεται να συνδέεται σε χαμηλότερη ταχύτητα για να μην υπάρχει καταιγισμός σφαλμάτων και τελικά η γραμμή σου χαλάει όλο το badwdith για να διορθώνει τα λάθη.Αυτά από θεωρία. Τώρα το τι μπορείς να κάνεις εσύ? Να πας στον ΟΤΕ και να τους ζητήσεις να ελγξουν την γραμμή σου και αν πέσεις σε κανένα ευσυνείδητο άνθρωπο εκεί μέσα(πράγμα πολύ δύσκολο) θα ελέγξει την γραμμή σου και αν βρεις κανέναν άγιο άνθρωπο,ίσως έρθει να δει και το δίκτυο και στην πολυκατοικία σου.Πρόταση μου είναι να δεις αν μετακόμισαν στην πολυκατοικία σου ή στην γειτονιά σου καινούριες οικογένειες,οπότε έβαλαν γραμμή,με αποτέλεσμα να επιβαρυνθεί το δίκτυο και να έχεις αυτά τα αποτελέσματα που έχεις στην ταχύτητα.Αυτά από μένα.Καλά ξεμπερδέματα και καλή τύχη,γιατί αν μπλέξεις με τον ΟΤΕ σίγουρα θα την χρειαστείς.
sa1901 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Aν έχεις την δυνατότητα δοκίμασε και με άλλον ISP. Το πρόβλημα μπορεί να βρίσκεται εκεί.
Vangosmech Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Evxaristw para poly paidia...xairomai pou me boithisate...gia th geitonia psiloxlwmo na mathw an metakomisan kainourioi giati den polyasxoloumai kai xerw elaxistous...to mono pou thelw na rwthsw einai pou na parw ston OTE gia na rwthsw...Tha kanw kai mia dokimh me allo ISP pantws...Thanx
EPa Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Τι εννοείς μπαίνεις με PSTN; Όταν ο ΟΤΕ κάνει τη γραμμή σου ISDN και σου φέρνει το Netmod, μόνο μέσω αυτού μπορείς να συνδέσεις τις αναλογικές σου συσκευές (και άρα και το παλιό σου modem). Εννοείς έχεις καλώδιο τηλεφωνικό που πάει από το δωμάτιο στο netmod στο σαλόνι; Γιατί αν εννοείς ότι απλά βάζεις το καλώδιο από το modem του υπολογιστή σου στην τηλεφωνική πρίζα στο δωμάτιό σου, ενώ η γραμμή είναι ISDN και υπάρχει netmod σε άλλο δωμάτιο, παραξενεύομαι πολύ γιατί ήξερα ότι κάτι τέτοιο δεν γίνεται.
parisb Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Exei dikio o Epa. Efoson h grammh sou exei ginei ISDN pws einai dynaton na mpaineis xwris na pernaei h grammh sou apo to Netmod? Mallon ayth einai h aitia ths xamhlhs taxythtas sou.
sa1901 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Τι εννοείς μπαίνεις με PSTN; Όταν ο ΟΤΕ κάνει τη γραμμή σου ISDN και σου φέρνει το Netmod' date=' μόνο μέσω αυτού μπορείς να συνδέσεις τις αναλογικές σου συσκευές (και άρα και το παλιό σου modem). Εννοείς έχεις καλώδιο τηλεφωνικό που πάει από το δωμάτιο στο netmod στο σαλόνι; Γιατί αν εννοείς ότι απλά βάζεις το καλώδιο από το modem του υπολογιστή σου στην τηλεφωνική πρίζα στο δωμάτιό σου, ενώ η γραμμή είναι ISDN και υπάρχει netmod σε άλλο δωμάτιο, παραξενεύομαι πολύ γιατί ήξερα ότι κάτι τέτοιο δεν γίνεται.[/quote'] Μάλλον έχει τραβήξει καλώδιο. Δεν γίνεται αλλιώς. Αν υπάρχει καλωδίωση στο σπίτι, μπορείς να το κάνεις και από τις μπρίζες χωρίς να έχεις έξτρα καλώδιο που να κρέμεται στο πάτωμα.
xaxa1982 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Δεν ξέρω τηλέφωνο στον ΟΤΕ για να πάρεις και να τους ρωτήσεις για το πρόβλημά σου.Προτείνω καλύτερα να περάσεις από ένα υποκατάστημα και να ζητήσεις από εκεί.Αν σου πουν ότι δεν ξέρουν,απαίτησε να δεις ένα τεχνικό ή έναν υπεύθυνο(όχι στους ταμίες γιατί δεν ξέρουν την τύφλα τους και θα σε διώξουν) γιατί αλλιώς δε θα γίνει τίποτα.Αυτά!Για ότι άλλο θες,postare,είμαι διατεθειμένος να βοηθήσω όσο μπορώ γιατί έχω βρεθεί στη θέση σου και εγώ και ένας φίλος και ξέρω την "γλύκα"!!!!
capthookb Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Εγώ πιστεύω πως απ'τη στιγμή που έχεις ISDN λίγο δύσκολο να είναι πρόβλημα γραμμής (αφού λες κι εσύ πως πρώτα έμπαινες με μεγαλύτερη ταχύτητα). Ψάξε μήπως έκανες κάποια αλλαγή και στο pc. Εγώ 2 φορές είχα πρόβλημα με το modem (usb). Μια φορά που άλλαξα drivers και άλλη μια που είχα συνδέσει ένα usb mouse.
ok_computer Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 και ψαξε λιγο και τα καλωδια οπως λεει και ο sa1901 ,αφου μπορει στις ενωσεις κατι να εχει γινει αλλα και το μακρος να ειναι μεγαλο...
pp6210 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 re paidia elpizw na me boithisei kapoios an xerei giati einai h 2n fora pou anoigw avto to post... Φίλε μου ζήτα καθαρισμό γραμμής αλλά πιστεύω οτι είναι θέμα μοιράσματος της γραμμής όπως είπε και φίλος πιό πάνω, οπότε χλωμό να βγάλεις άκρη... Έτσι ακριβώς την είχα πατήσει και εγώ στην Καλλιθέα, στην αρχή 44 και 52 και μετά σταθερά στα 33,6... Δεν νομίζω οτι έχει σχέση ο ISP. Σε βλέπω να παίρνεις ISDN συνδρομή και να μεταφέρεις το netmod στο δωμάτιο του pc...
pp6210 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Γιατί αν εννοείς ότι απλά βάζεις το καλώδιο από το modem του υπολογιστή σου στην τηλεφωνική πρίζα στο δωμάτιό σου, ενώ η γραμμή είναι ISDN και υπάρχει netmod σε άλλο δωμάτιο, παραξενεύομαι πολύ γιατί ήξερα ότι κάτι τέτοιο δεν γίνεται. Εξαρτάται ποιά γραμμή "επέστρεψες" στην καλωδίωση του σπιτιού... αν δηλαδή βγάλεις την αναλογική γραμμή και την περάσεις στην καλωδίωση του σπιτιού, τότε όλες οι πρίζες "ακούνε" στην αναλογική. Έτσι το έχω κάνει εγώ, για να βάζω το laptop σε όποιο δωμάτιο θέλω..γιατί δε λέει να πάρω isdn modem για το laptop.
ok_computer Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 καλα βαζεις σε ενα παλιο υπολογιστη clarkconnect και επειτα να AP και εχεις ιντρνετ παντου.....ασυρματα...
Vangosmech Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 loipon na ta paroume apo tin arxh... a)ebala ISDN b)exw ISP ti syndesi tou Metsobiou a)ebala ISDN, alla epeidh eleipa otan irthe o paparas o texnikos na to balei, eleipa sti sxoli,ebale to netmod sto saloni kai den diatithemai na trypisw olo to spiti gia na anebei ligo i syndesi giati tis xontrodouleies tis kanoume sto Polytexneio...apla gia ta mail... b)panta i syndesi tou Metsobiou, akoma ki otan eixa PSTN me ebaze me 46.6 akoma kai wres aixmhs...Otan ebala tin ISDN ebala ti grammi pou erxetai sto dwmatio mou sto modem tis PSTN kai petyxaina 49kbps 46.6, pragmata ypoferta kai ikanopoihtika gia na kaneis aplo surfarisma... Kapoia stigmi arxise na me bazei me 33.2kbps kai edw kai kapoion kairo panta mpainw me avtin tin taxythta..Dialers klp xerw kai ta entopizw kai ta bgazw kai genika eimai sxetika prostatevmenos...To sxetika to katalabainoume oloi...avta...elpizw na me katalabate kai evxaristw poly re paidia gia ti boitheia... Elpizw na fanw ki egw xrhsimos se kanenan...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.