Προς το περιεχόμενο

OE Yπογραφές

Adavis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω στο ΟΕ 3 λογαριασμούς και θέλω σε κάθε λογαριασμό να έχω διαφορετική υπογραφή. Ετοίμασα τις υπογραφές σε .htm και απο τις επιλογές έβαλα την κάθε υπογραφή στον αντίστοιχο λογαριασμό.

Όταν όμως πάω να γράψω ένα mail τότε βάζει σαν υπογραφή αυτήν του default λογαριασμού...

Υπάρχει κάποια λύση;

• Super Moderators
Δημοσ.

Δοκίμασες να επιλέξεις πρώτα τον λογαριασμό από τον οποίο θα στείλεις το e-mail ΠΡΙΝ αρχίσεις να γράφεις το μήνυμα;

• Super Moderators
Δημοσ.

Όχι, μόλις το δοκίμασα. Έχεις δίκιο, δυστυχώς το ΟΕ βάζει σε ΚΑΘΕ νέο μήνυμα το default signature....

:(

Δημοσ.

Στα Οptions--> Signatures, αφού έχεις επιλέξει μία από τις υπογραφές πας στο advanced και τσεκάρεις σε ποιον λογαριασμό θέλεις να μπαίνει η υπογραφή.

Δημοσ.

Ο μόνος τρόπος που είχα βρεί είναι με ξεχωριστή identity για κάθε λογαριασμό. Το πρόβλημα είναι ότι άν θέλω να στείλω μήνυμα μέσα απ΄τον browser (Contact us... κλπ.) πρέπει να τρέχω να κάνω switch στην αντίστοιχη identity.

Ωστόσο τα πλεονεκτήματα είναι πολύ περισσότερα και δυστυχώς δεν έχω βρει κάτι ανάλογο και στο Thunderbird, για να στείλω το ΟΕ να κάνει παρέα στον Explorer, στ' αζήτητα του δίσκου μου.

Δημοσ.

Μόνο manual γίνεται δλδ... Κούραση τα 3 επιπλέον κλικ που χρειάζονται...

Γράφεις το μήνυμα και μετά πατάς: Εισαγωγή--Υπογραφή--Την υπογραφή που θέλεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...