hawkj83 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Το αγόρασε κανείς; Εγώ το δανείστηκα για κάποιες μέρες! Πωλείται δυστυχώς με το mario μόνο ακόμα + 2 demo games... Τα mini-games στο mario είναι πολύ εθιστικά! Τα 2 demo δεν λένε κ πολλά, πιο πολύ είναι για γνωριμία με την touch screen... Μερικές photo:
1Mbitmx Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 simera to vrika stin alysida dixons kai to epaiksa elaxista. me entousiase san proti matia kai exo glikathei ligaki. perimeno na do kai to psp kai tha kano agora ligo prin to kalokairi.
papatrexas! Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Ρε παιδια δεν μας λετε σε ποια καταστηματα ειναι,ωστε να μπορεσουμε να το δουμε και εμεις απο κοντα;(πειτε και διευθυνσεις).
1Mbitmx Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 papatrexa to dixons einai stin agglia alysida.
hawkj83 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Μόνο για αγορά διατίθεται... Δεν ξέρω αν το έχουν πουθενά για demonstration... Το psp σαφώς θα είναι ανώτερο (σαν το ps2), αλλά τα παιχνίδια που έχω δει ότι θα έχει στην αρχή δεν με ενθουσιάζουν. Όταν θα βγει κανένα final fantasy το συζητάω... Το ds έχει πιο χαρούμενα παιχνίδια κ η touch είναι το κάτι άλλο αφού στα mini-games πρέπει να σκέφτεσαι αρκετά γρήγορα κ μερικές φορές να σχεδιάζεις κιόλας (μην ανυσηχείτε δεν χρειάζεται να έχεις καλό χέρι )!
dreaming123 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Δεν ξέρω ρε παιδιά αλλά εμένα δεν μου γεμίζει το μάτι το ds... Δεν το έχω δει βέβαια σε δράση...
predator Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 poly ftiniariko fainetai, olo plastikoura. san ayta ta ftina imitation pou poulane stis laikes moiazei! de 3erw apo dinatotites ti leei alla apo design pairnei 0!
hawkj83 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Το design όντως (μόνο φορητό δεν είναι)! Η κατασκευή του είναι περίπου σαν του sp...
godlike Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Se design pantos to PSP einai kalseis anotero. Sto DS giati valane 2 othones gia na xlapakiazei reuma i gia na einai ogodes san valitsa ????? M@l@ki@ mou fenetai ekane i Nintendo
GrafeioTeleton Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Ρε παιδια τι συγκρινετε τωρα το PSP μια φορητη κονσολα που εχει πολλες δυνατοτητες(ταινιες,παιχνιδια,mp3) και το DS που ειναι καθαρα για games.Οποιος θελει να βλεπει ταινιες,να ακουει mp3,και να παιζει παιχνιδια ας παρει PSP.Για αποκλειστικα Games ας παρει DS που θα ειναι και πιο φτηνα τα παιχνιδια του.Τωρα ειναι σαν να συκρινουμε xbox με PC.....
predator Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Για αποκλειστικα Games ας παρει DS που θα ειναι και πιο φτηνα τα παιχνιδια του. ayto twra apo pou akribws to simperanes? isa isa an einai kai to DS mono me cartridges opws ola ta game boy mexri twra 8a einai pio akriba ta games giati einai pio akribi i kataseuh tous. episis klasika den 8a antigrafontai para mono me flash card. gia to PSP arga h grigora 8a bre8ei tropos na tsiparistei.
GrafeioTeleton Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Ετσι εχω διαβασει.Λενε για PSP θα κυμαινονται απο 35-50 ευρω και για DS λιγοτερο.Και γιατι μηπως τα UMD δισκακια θα ειναι πιο φτηνα.Και εξαλου τον ιδιο χρονο χρειαζεται να φτιαχτει ενα game για PSP και τον ιδιο χρονο για DS??δεν νομιζω
hawkj83 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 To mario πάντως για το ds έχει 40 ευρώ... Έχετε λάθος κριτήρια σύγκρισης πάντως! Το θέμα είναι πότε θα τσιπάριστει κάποια κονσόλα για να την αγοράσουμε κ να έχουμε games κ αν είναι με cartridge δεν μας αρέσει; :roll: Το ότι έχει 2 οθόνες το ds δεν είναι αρνητικό γιατί τα παιχνίδια έτσι είναι τελείως διαφορετικά (παίζουν κ οι 2 οθόνες σε μερικά) κ βοηθάει αρκετές φορές (χάρτης στη μία ή inventory κ gaming στην άλλη)... rumours: Κάποιος είπε για την μπαταρία κ ξέρω ότι η Sony βάζει μπαταρία που θα κρατάει 30 λεπτά ακριβώς για να αγοράσουν την official που απ' ότι άκουσα θα κοστίζει όσο το ds, ίσως κ λίγο ακριβότερα (χώρια τα 300 της κονσόλας)... Στο ds κρατάει αρκετά (περίπου 4 ώρες). Σε λίγες ώρες θα σας πω κ τον χρόνο φόρτισης.
predator Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 to exoume 3ana sizitisei to 8ema. h megalh epitixia as poume tou playstation itan basismeni sto gegonos oti epairne tsip kai mporouses na antigrapseis games. h idia h sony fimologeitai pws eixe dwsei tin synainesh tis gia tin kikloforia twn tsip aytwn mias kai etsi poulise apeires konsoles. mi geliomaste , einai basiko kritirio ayto. ti na to kanw na exw mia mamath konsola alla na mporw na exw mono 2-3 games epeidi prepei na skaw 50 eyrw gia to ka8e game kai de me pairnei i tsepi mou enw se mia alli me ta idia lefta mporw na exw 300 antegrammena! oso gia ta UMD sigoura 8a bre8ei patenta kai malista sintoma.
hawkj83 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Ok! Aν κ χάνουν την αξία τους τα 300 games έτσι... Όχι πως είμαι υποστηρικτής του να μην τα έχεις... Μη παρεξηγηθώ! Δεν είμαι εκπρόσωπος καμμίας εταιρείας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.