Προς το περιεχόμενο

pop3 & hotmail

ksessalonikios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν ξέρω αν εχει προαναφερθει,αλλα το παρακατω το βρηκα σήμερα κατα τύχη και ειπα να το κανω γνωστό και εδώ.Λοιπον οποιος εχει hotmail λογαριασμο μπορει να βλεπει τα mail του μεσω pop3,οι ρυθμίσεις ειναι οι εξείς:

username: [email protected]

pop3: pop3hot.com

smtp: mx1.hotmail.com

...sto outlook,που χρησιμοποιω,δεν θελει καμία αλλη ρύθμιση

• Super Moderators
Δημοσ.

Μόλις το δοκίμασα στο Outlook Express (WinXP Pro SP2 English).

1. Αντί να μου κατεβάσει τα e-mail που έχω στο Inbox μου, κατεβάζει αυτό το e-mail (το οποίο ΔΕΝ υπάρχει στο Inbox μου):

This is an automatically generated notification from

the 'IzyMail - eMail Gateway Server' setup advisor.

IzyMail detected an 'access denied' response from the

target system.

Access was denied for the account ' .............. '

This 'access denied' message indicates an incorrect

password or inactive account.

Suggested steps to repair this problem:

- Verify that the account is accessible via your

provider's native application.

- Verify that the account has not expired.

- Check the CAPS-LOCK key and turn it OFF.

- Re-enter the correct password.

IzyMail - eMail Gateway Server

Visit http://izymail.com for info and support.

2. Επιπλέον μου πετάει το ακόλουθο λάθος (στο παράθυρο που φαίνεται το κατέβασμα μηνυμάτων):

The server responded with an error. Account: 'pop3hot.com', Server: 'pop3hot.com', Protocol: POP3, Server Response: '-ERR cannot delete', Port: 110, Secure(SSL): No, Server Error: 0x800CCC90, Error Number: 0x800CCC90

:(

Δημοσ.

να πω την αληθεια δεν το ειχα διαβασει αυτο το mail γιατι νομιζα οτι ηταν ακομα ενα απο τα αχρηστα που καταυθανουν καθημερινώς,απ' οτι διαβασα οντως ειναι για 15 μερες δοκιμαστική περιοδο η συγκεκριμένη υπηρεσία.Κριμα και χάρηκα :(

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά προσοχή! Η διεύθυνση pop3hot.com δεν είναι της Microsoft. Είναι της υπηρεσίας IzyMail (http://www.izymail.com). Δίνοντας το username/password του hotmail σε αυτή τη διεύθυνση ουσιαστικά λέτε στο izymail να φέρει τα μηνύματά από το hotmail στο inbox σας. Είναι σαν να δίνετε τα κλειδιά του σπιτιού σας σε ένα φίλο για να σας φέρει κάτι από το σπίτι σας.

Δεν είναι απαραίτητα κακό. Ουσιαστικά εμπιστεύεστε τον λογαριασμό σας στην izyMail.

Δείτε εδώ πως λειτουργεί: http://v3.izymail.com/how.aspx

Δημοσ.

γιαυτο υπαρχει και το yahoo.gr ρε παιδες. Κανονικα POP3 μεσω ενος client και ολα κομπλε. Ειναι και ελληνικο και δωρεαν.

Προσωπικα δεν την παλευω μολις θελω να στελνω ενα αρχειο να μπαινω στο site και να το κανω attach και τετοια.

Δεξι κλικ και send. Τελος!

Δημοσ.

Mηπως μ αυτον τον τροπο μπορεσω και γω επιτελους να δω τα email μου? Γιατι απ οτι βλεπω αλλη λυση στο προβλημα μου δεν υπαρχει..:confused:

Δημοσ.
γιαυτο υπαρχει και το yahoo.gr ρε παιδες. Κανονικα POP3 μεσω ενος client και ολα κομπλε. Ειναι και ελληνικο και δωρεαν.

Προσωπικα δεν την παλευω μολις θελω να στελνω ενα αρχειο να μπαινω στο site και να το κανω attach και τετοια.

Δεξι κλικ και send. Τελος!

To Yahoo.gr δίνει POP3;;; To Yahoo.com δίνει μόνο με πληρωμή!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...