kSiS Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Λοιπόν πριν λίγο καιρό ένας φίλος μου είχε πάει στο βιντεοκλάμπ και είχε πάρει αν θυμάμαι καλά το colin mc rae 5(αυτό με το impreza απ'έξω). τον πληροφόρησαν οτι Αν προσπαθήσει να αντιγράψει το cd τότε σβήνεται ένα αρχείο(ή καταστρέφεται) και έτσι δεν μπορεί να παίξει σε άλλο υπολογιστή το cd. δύσκολο να το πιστέψεις μωρέ, και έτσι σήμερα που πήρα στα χέρια μου το total club manager 2005 και βλέπω ένα χαρτάκι απο έξω να λέει Σε περίπτωση αντιγραφής, αν χαθεί αρχείο πληρώνεται απο τον πελάτη. Ρε παιδιά είναι αλήθεια αυτό ? αν ναί τότε πως γίνεται ? αμα το έχεις στο cd rom πως μπορεί να διαγραφεί ένα αρχείο ή και να καταστραφεί ? το καίει το λέηζερ κ έτσι ? δώστε μου τα φώτα σας παρακαλώ
GT1807 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Απο και κλειεται.Μαλλον ειναι τακτικη εκφοβισμου.Γιαυτο το λογο το δισκακι λεγεται CDROM(compact disc read only memory) κοινώς δεν μπορεις να διαγραψεις ή να αντιγραψεις τπτ πανω του.Το πολυ πολυ να μην παιζει το αντιγραμενο κ να θελει "σπρωξιμο".Μαλλον τους βαραει η αντιγραφη στις πωλησεις κ ειπαν να βαλουν τον φοβο οτι το δισκακι χαλαει,μεσα στο παιχνιδι.Αν σου πουν ποτε τετοια πατατια βριστους κανονικα. Τα σέβη μου
kSiS Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 ναι αλλά τις προάλες που είχε ένα Νέο στο ινσόμνια για κάτι καινούρια dvd τα οποία όταν οξυγονοθούν μετά απο κάποιο χρονικό διάστημα καταστρέφονται... βλέπεις όλα είναι πιθανά. δεν εννοώ οτι έχει σχέση με αυτό αλλά ότι μπορεί να υπάρχει κάτι πολύπλοκο.
laskos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 to allo to akousate? an prospathiseis na to antigrapseis arxisei na peristrefete pano apo 15000 rmp spaei to bezel tou drive kai ektoksevete sto laimo sou kai se apokefalizei. kai meta sou kovei kai ta cohones
_BASSstarlet_ Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Πριν 10 χρόνια όταν πήγαινες σε τράπεζα,και δεν δούλευαν οι υπολογιστές,σου έλεγαν "χάλασε η δισκέτα". Ετσι και αυτοί τώρα,επειδή είναι οι ίδιοι άσχετοι νομίζουν το ίδιο και για τους άλλους.
GrafeioTeleton Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Λοιπόν πριν λίγο καιρό ένας φίλος μου είχε πάει στο βιντεοκλάμπ και είχε πάρει αν θυμάμαι καλά το colin mc rae 5(αυτό με το impreza απ'έξω). τον πληροφόρησαν οτι Αν προσπαθήσει να αντιγράψει το cd τότε σβήνεται ένα αρχείο(ή καταστρέφεται) και έτσι δεν μπορεί να παίξει σε άλλο υπολογιστή το cd.δύσκολο να το πιστέψεις μωρέ' date=' και έτσι σήμερα που πήρα στα χέρια μου το total club manager 2005 και βλέπω ένα χαρτάκι απο έξω να λέει [u']Σε περίπτωση αντιγραφής, αν χαθεί αρχείο πληρώνεται απο τον πελάτη[/u]. Ρε παιδιά είναι αλήθεια αυτό ? αν ναί τότε πως γίνεται ? αμα το έχεις στο cd rom πως μπορεί να διαγραφεί ένα αρχείο ή και να καταστραφεί ? το καίει το λέηζερ κ έτσι ? δώστε μου τα φώτα σας παρακαλώ Επειδη μου τι σπαν τετοια μαγαζια ενδιαφερεσε για ενα original game για PC να σου πω τι να κανεις???
predator Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 pwpw ti allo 8a akousoume xriste mou! asfalws kai einai entelws m@l@kia ayto pou sou eipane!:evil: omg!!! pantws sigkekrimena to colin 05 exei starforce 3 copy protection pou apo oso 3erw akoma den exei spastei. oles oi ekdoseis pou kikloforoun apo ton "8eio" einai xwris c***k kai den paizoune. upomoni omws kapoia omada 8a to spasei arga h grigora!
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 xaxa ,eprepe na mou poun emena kati tetio na tous arxiso sto doulema ! eleos ....
gerontas Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 to allo to akousate? an prospathiseis na to antigrapseis arxisei na peristrefete pano apo 15000 rmp spaei to bezel tou drive kai ektoksevete sto laimo sou kai se apokefalizei. kai meta sou kovei kaiΝά 'σαι καλά! Είχα καιρό να γελάσω έτσι !!!
laskos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 min gelate einai sovaro to thema. ego piga na antigrapso ena dvd apo to video club me ntokimanter gia fokies kai meta ola ta arxeia sto diskaki eixan metonomastei se suckmyballs.exe
Bourdoulas Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 xaaxaxaxaxaxa popo eixa na akouso tetoia malakia edo kai poli kairo.....xaxaxaxaxaxa.....an diagrafei to arxeio (poio arxeio?) sou plirono to dvd...........ki ayto me tis trapezes gamoto.......to pio gamato ap; ola omos einai oti ayta den einai akekdota alla pragmatikotita....kapoioi ontos ta pisteoune ayta!ksis einai mparoufes ayta.
Crizzt Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Ma nai vevaia, exoun vrei texnologia sto video club kai kati pou einai READ ONLY to kanoun na katastrefetai... apsogo...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.