Προς το περιεχόμενο

ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΔΙΚΤΥΟ

GaGaS_Thess

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα....μετακομιζω Αμπελοκηπους (Θεσσαλονικης) και θελω με ενα φιλαρακι να κανουμε τοπικο δικτυο ΑΣΥΡΜΑΤΟ μεταξυ μας....το σπιτι μου απο το δικο του απεχουν 80 περιπου μετρα και ΔΕΝ υπαρχει οπτικη επαφη μεταξυ τους....αυτος εχει DSL και λεμε να την μοιραστουμε....καμμια ιδεα για το πως θα γινει ολο αυτο υπαρχει ?

Δημοσ.

Αν δεν υπάρχει οπτική επαφή και απο οτι καταλαβαίνω υπάρχουν αναμεσα σας αλλα σπίτια τοτε χωρις να θέλω να σε απογοητεύσω είναι λιγο χλωμό να μπορέσεις να κάνεις δουλεία.....

παντος κοίτα εδώ για περισσότερες πληροφορίες πάνω στα wifi....

http://www.salonicawireless.net

http://www.awmn.gr

Δημοσ.

Ακομη ώραια συσκευη είναι το LINKSTS WRT54G το οποίο με μια μικρο αλλαγή firmware πέζει μια χαρά και μπορείς να το βρείς και πιο εύκολα .... Για κεραιές η θα πάς στην λύση του πιάτου με feeder αλλα μπορεις να πάρεις και τις παρακάτω που πέζουν μια χαρα :

Equinox , adrew , maxrad.....

Y.Σ το wifi δεν είναι plug and play πιστεψέ με θέλει πολύ ψάξιμο και πολύ δίαβασμα ......

Δημοσ.

οκ παιδες ευχαριστω :) Θα το ψαξω να δω τι μπορουμε να κανουμε αν και μας βλεπω να τραβαμε ΚΑΛΩΔΙΑ πανω απο τους δρομους !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.
min pareis WRT54G exei mapa radio... kalitera dlink 900+

Συγγνώμη, αλλά για 80 m link (και για 100 και 200 και 500) μια χαρά είναι το ράδιο του WRT. Αν ήταν να χρειαζόμασταν το ράδιο (και τα λεφτά) του 350 που προτείνεις παραπάνω για 80 μέτρα, ζήτω που καήκαμε... Επιπλέον το WRT κάνει παπάδες (ειδικά αν του περάσεις OpenWRT). Α, και το D-Link (revC2) νομίζω ότι δεν κατεβάζει ισχύ ;-)

Δημοσ.
Συγγνώμη, αλλά για 80 m link (και για 100 και 200 και 500) μια χαρά είναι το ράδιο του WRT. Αν ήταν να χρειαζόμασταν το ράδιο (και τα λεφτά) του 350 που προτείνεις παραπάνω για 80 μέτρα, ζήτω που καήκαμε... Επιπλέον το WRT κάνει παπάδες (ειδικά αν του περάσεις OpenWRT). Α, και το D-Link (revC2) νομίζω ότι δεν κατεβάζει ισχύ ;-)

Σωστός ο apoikos. Μόνο που το Dlink γίνεται Dlink-acinonyx ;)

Δημοσ.
Μόνο που το Dlink γίνεται Dlink-acinonyx ;)

Όντως, το βρήκα και αυτό ψάχνοντας πριν λίγο. Ευχαριστώ για την υπόδειξη mate ;-)

Δημοσ.

den xreiazesai oute keraia oute feeder...

pare ena access point , vale to mesa se ena ΤΑΠΕΡ kai vale to stin taratsa sou me kalodio UTP kai tha kaneis tin doulia sou , ego me ena filaraki kaname auto kai kaname diktio sta 200-250 metra xoris keraia mono me AP alla eixame optiki epafi (me 2 AP level1 WAP-0003) alla petixame taxitites 11mbps (xamila sxetika efoson epithimousame 54mbps ) alla me keraia evelpistoume na piasoume 54mbps gia na min po 108mbps

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...