Προς το περιεχόμενο

Εξαφανιζεται η Taskbar!Help!

Greator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια μου συμβαινει κατι πολυ κουφο.

Εκει που καθεται ο υπολογιστης μου(μεχρι στιγμης συμβαινει οταν ειμαι συνδεδεμενος στο ιντερνετ) εξαφανιζεται η taskbar(η γραμμη εργασιων"ελληνιστι" στο κατω μερος της οθονης.Δεν τρεχω καποιο συγκεκριμενο προγραμμα οταν συμβαινει αυτο.

Ο μονος τροπος για να την ανακτησω ειναι να πατησω ctrl/alt/del να τερματισω το explorer.exe και μετα απο την εντολη run να τρεξω ξανα το explorer.exe.

Εχει κανεις καμια ιδεα γιατι συμβαινει αυτο?Συμβαινει σε random time και οχι παντα.

Ευχαριστω εκ των προτερων για τυχον απαντησεις :-)

• Members
Δημοσ.

Δεν εμφανίζεται ούτε όταν πατάς το "start" στο πληκτρολόγιο; Πάθαινα κι εγώ κάτι παρόμοιο κάποτε (δεν θυμάμαι αν είχε σχέση με τον explorer), αλλά όταν πατούσα το start, η taskbar εμφανιζόταν και δεν έδωσα περισσότερη σημασία...

(Στη συνέχεια ακολούθησαν κάποια φορμάτ και διορθώθηκε, θέλοντας και μη :))

Δημοσ.

Λοιπον, αυτο το προβλημα μου ειχε παρουσιαστει και οταν ειχα SP1, εκανα format εγκατεστησα SP2 και αρχισε να εμφανιζεται ξανα πρωτη φορα σημερα μετα απο τρεις μηνες.

Η taskbar οταν εξαφανιστει δεν εμφανιζεται με τιποτα εκτος αν κανω τη διαδικασια που ανεφερα παραπανω.

Οριστε τα specs μου

Intel Pentium4 3,06

1Gb Ram

nVidia GeForce FX5200

Emu 1820m

Zyxel Prestige 630

Δημοσ.

Το είχα πάθει κι εγώ. Είχε μάλιστα συμπέσει με ένα πρόβλημα που είχε παρουσιάσει το Norton SystemWorks 2004 που χρησιμοποιούσα. Κάθε φορά που ξεκίναγα τα Windows το Νorton δε ξεκίναγε (ενώ το είχα βάλει να ξεκινάει με τα windows), και όταν πήγαινα να το ξεκινήσω μόνος μου μου έλεγε ότι παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα και να το επανεγκαταστήσω. Εν τω μεταξύ η taskbar ήταν άφαντη και ο υπολογιστής έκανε πολύ ώρα να ανοίξει. Νόμιζα ότι είχα κολλήσει κάποιο ιό, αλλά μόλις απεγκατέστησα το Norton το πρόβλημα με το taskbar λύθηκε. Δεν είναι ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με αυτό που περιγράφεις, αλλά στο λέω μπας και είναι κάτι παρόμοιο γιατί παρουσιάζουν τα ίδια συμπτώματα.

Δημοσ.
Το είχα πάθει κι εγώ. Είχε μάλιστα συμπέσει με ένα πρόβλημα που είχε παρουσιάσει το Norton SystemWorks 2004 που χρησιμοποιούσα. Κάθε φορά που ξεκίναγα τα Windows το Νorton δε ξεκίναγε (ενώ το είχα βάλει να ξεκινάει με τα windows), και όταν πήγαινα να το ξεκινήσω μόνος μου μου έλεγε ότι παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα και να το επανεγκαταστήσω. Εν τω μεταξύ η taskbar ήταν άφαντη και ο υπολογιστής έκανε πολύ ώρα να ανοίξει. Νόμιζα ότι είχα κολλήσει κάποιο ιό, αλλά μόλις απεγκατέστησα το Norton το πρόβλημα με το taskbar λύθηκε. Δεν είναι ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με αυτό που περιγράφεις, αλλά στο λέω μπας και είναι κάτι παρόμοιο γιατί παρουσιάζουν τα ίδια συμπτώματα.

Οντως εγω δεν εχω εγκατεστημενο το SystemWorks alla ton aplo Norton και αυτος δεν μου εχει παρουσιασει προβλημα εως τωρα.

Δεν ξερω αν εχει σημασια αλλα παρατηρησα οτι οταν εκλεισα το explorer.exe και το επανεκκινησα στο "χωρο ειδοποιησεων"(κατω δεξια) εμφανιστηκαν ξανα ολα τα εικονιδια(ωρα,Νορτον,συνδεση στο ιντερνετ,εικονιδιο της καρταε ηχου) εκτος απο το εικονιδιο του Zyxel ,του μοντεμ μου που δειχνει οταν το ανοιξεις με τι ταχυτητα κατεβαζεις.

Δεν ξερω αν βοηθαει αυτο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...