geran Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 εχω σπασει εναν σκληρο σε 3 μερη....στο πρωτο εχω βαλει τα 98 στο δευτερο τα ΧP και ο τριτος δεν εχει λειτουργικο...οταν ειμαι στα 98 ο τριτος σκληρος εχει ελευθερα 4,3 Gb ...οταν ειμαι ομως στα XP ο τριτος σκληρος εχει ελευθερα 2,4 Gb...μπορει καποιος να μου εξηγησει πως γινεται αυτο, γιατι εχω τρελαθει??
pr0xy wAsh0r Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 se ti file system einai o skliros?
geran Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 se ti file system einai o skliros? ειναι FAT32
Nero Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Αν είχες αποθηκεύσει εκεί κάτι και ύστερα το έσβησες μπορεί να βρίσκεται στα Norton Protected files του κάδου ανακύκλωσης. Αυτό συμβαίνει αν στα ΧΡ έχεις εγκατεστημένο πχ Norton Antivirus 2004-2005. οπότε αφήνει αυτό το στίγμα δοκίμασε στα ΧΡ να αδειάσεις το Norton protected Recycle Bin. Κάτι παρόμοιο έχε τύχει και σε μένα. Good Luck!!
Xvipes Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 des auto pou leei o nero alla des an sta xp exeis energopoiimeno to system restore.an nai dokimase na to apenergopoiiseis k des poso xwro exeis twra.
geran Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Αν είχες αποθηκεύσει εκεί κάτι και ύστερα το έσβησες μπορεί να βρίσκεται στα Norton Protected files του κάδου ανακύκλωσης. Αυτό συμβαίνει αν στα ΧΡ έχεις εγκατεστημένο πχ Norton Antivirus 2004-2005. οπότε αφήνει αυτό το στίγμα δοκίμασε στα ΧΡ να αδειάσεις το Norton protected Recycle Bin. Κάτι παρόμοιο έχε τύχει και σε μένα. Good Luck!! τελικα αυτο ηταν..ευχαριστω ολους (και ιδιαιτερα τον nero) για τις συμβουλες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.