Προς το περιεχόμενο

προγραμμα που να αντιγραφει αυθεντικα παιχνιδια του x-box???

paulo_stakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο pc δεν μπορείς να αντιγράψεις αυθεντικά παιχνίδια xbox (για backup εννοείται...) για τον απλό λόγο ότι τα dvd-rom δεν μπορούν να διαβάσουν τα xbox dvd.

Για να το καταφέρεις πρέπει να συνδέσεις xbox και pc με δίκτυο και να μεταφέρεις όλα τα περιεχόμενα του dvd του παιχνιδιού στο σκληρό σου.Από εκεί αφού τα κάνεις iso αρχείο (με πρόγραμμα όπως το xiso) τα γράφεις με οποιο πρόγραμμα εγγραγής χρησιμοποιείς (προτείνω το RecordNowMax και δισκάκια dvd-r για καλύτερη συμβατότητα).

P.S. μην ξεχάσεις να μπεις στο official site του xbox για να παραγγείλεις δωρεάν καλώδιο τροφοδοσίας (εφόσον δεις ότι χρειάζεται).

Δημοσ.

δεν εχω x-box αλλα απορω πως δεν εχει βρεθει ακομα προγραμμα για αντιγραφη στο pc αποκλειστικα. Δεν ειναι θεμα κλειδωματος, σωστα; Αν ηταν θα ειχε ξεκλειδωσει. Το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι να ειναι τα δεδομενα γραμμενα με τροπο που να μη μπορει το laser να τα διαβασει π.χ. να ειναι πολυ "αχνο" το γραψιμο. Αλλα και παλι δε θα εβγενε dvd-rom που να τα διαβαζει; Παραξενο μου φαινεται.

Δημοσ.

Στα αυθεντικά games υπάρχει ένα session για PC που περιέχει ένα βίντεο, το οποίο ειδοποιεί πως το παιχνίδι είναι για Xbox. To δεύτερο session που περιέχει το παιχνίδι δεν διαβάζεται από DVD-ROM υπολογιστή.

Δημοσ.

ναι άλλα υπάρχει και το αρχαίο και σοφό ρητό "ότι κλειδώνει, ξεκλειδώνει".

Δεν νομίζω πάντως να είναι τόσο απλή η προστασία γιατί στην περίπτωση αυτή θα την είχαν ξεπεράσει οι αντιγραφείς.

Με την ευκαιρία να ρωτήσω και κάτι που έχει λίγο σχέση, έχω DVD -R/-RW. Μπορεί να διαβάσει (μόνο να διαβάσει θέλω, όχι και να γράψει DVD +R ?

Δημοσ.
δεν εχω x-box αλλα απορω πως δεν εχει βρεθει ακομα προγραμμα για αντιγραφη στο pc αποκλειστικα. Δεν ειναι θεμα κλειδωματος, σωστα; Αν ηταν θα ειχε ξεκλειδωσει. Το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι να ειναι τα δεδομενα γραμμενα με τροπο που να μη μπορει το laser να τα διαβασει π.χ. να ειναι πολυ "αχνο" το γραψιμο. Αλλα και παλι δε θα εβγενε dvd-rom που να τα διαβαζει; Παραξενο μου φαινεται.

O logos pou ta aythentika games den ta diabazei to pc einai oti ta dvd rom tou xbox diabazoune ta diskakia apo eksw pros ta mesa enw kanonika sto pc diabazontai apo mesa pros ta eksw.

Δημοσ.

Στα μαγαζιά που λες οι τύποι απλούστατα τα κατεβάζουν απο το δίκτυο.Εκεί δεν υπάρχει πρόβλημα,στην αντιγραφή των original κολλάει το πράγμα.Ουσιαστικά έχει ας πούμε γλυτώσει λίγο το xbox απο την πειρατεία του τύπου "το νοικιάζω μια μέρα και το αντιγράφω".

Δημοσ.
Στα μαγαζιά που λες οι τύποι απλούστατα τα κατεβάζουν απο το δίκτυο.Εκεί δεν υπάρχει πρόβλημα,στην αντιγραφή των original κολλάει το πράγμα.Ουσιαστικά έχει ας πούμε γλυτώσει λίγο το xbox απο την πειρατεία του τύπου "το νοικιάζω μια μέρα και το αντιγράφω".

Και αυτοί που το βάζουν στο διαδίκτυο πώς τα αντιγράφουν??? ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...