paulo_stakos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 παιδια πως λεγεται αυτο το προγραμμα?????
dreaming123 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Δεν νομίζω να υπάρχει τέτοιο πρόγραμμα...
Swifter Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Υπάρχει αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ το όνομα...
sarisn Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Υπάρχει ρε παιδιά αφού έχει συζητηθεί ξανά το θέμα παλιότερα... για ψάξτε λίγο.
tdm900 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Στο pc δεν μπορείς να αντιγράψεις αυθεντικά παιχνίδια xbox (για backup εννοείται...) για τον απλό λόγο ότι τα dvd-rom δεν μπορούν να διαβάσουν τα xbox dvd. Για να το καταφέρεις πρέπει να συνδέσεις xbox και pc με δίκτυο και να μεταφέρεις όλα τα περιεχόμενα του dvd του παιχνιδιού στο σκληρό σου.Από εκεί αφού τα κάνεις iso αρχείο (με πρόγραμμα όπως το xiso) τα γράφεις με οποιο πρόγραμμα εγγραγής χρησιμοποιείς (προτείνω το RecordNowMax και δισκάκια dvd-r για καλύτερη συμβατότητα). P.S. μην ξεχάσεις να μπεις στο official site του xbox για να παραγγείλεις δωρεάν καλώδιο τροφοδοσίας (εφόσον δεις ότι χρειάζεται).
nikoskourtis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 δεν εχω x-box αλλα απορω πως δεν εχει βρεθει ακομα προγραμμα για αντιγραφη στο pc αποκλειστικα. Δεν ειναι θεμα κλειδωματος, σωστα; Αν ηταν θα ειχε ξεκλειδωσει. Το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι να ειναι τα δεδομενα γραμμενα με τροπο που να μη μπορει το laser να τα διαβασει π.χ. να ειναι πολυ "αχνο" το γραψιμο. Αλλα και παλι δε θα εβγενε dvd-rom που να τα διαβαζει; Παραξενο μου φαινεται.
Narayan Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Στα αυθεντικά games υπάρχει ένα session για PC που περιέχει ένα βίντεο, το οποίο ειδοποιεί πως το παιχνίδι είναι για Xbox. To δεύτερο session που περιέχει το παιχνίδι δεν διαβάζεται από DVD-ROM υπολογιστή.
tempo Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 ναι άλλα υπάρχει και το αρχαίο και σοφό ρητό "ότι κλειδώνει, ξεκλειδώνει". Δεν νομίζω πάντως να είναι τόσο απλή η προστασία γιατί στην περίπτωση αυτή θα την είχαν ξεπεράσει οι αντιγραφείς. Με την ευκαιρία να ρωτήσω και κάτι που έχει λίγο σχέση, έχω DVD -R/-RW. Μπορεί να διαβάσει (μόνο να διαβάσει θέλω, όχι και να γράψει DVD +R ?
DIMERR Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 δεν εχω x-box αλλα απορω πως δεν εχει βρεθει ακομα προγραμμα για αντιγραφη στο pc αποκλειστικα. Δεν ειναι θεμα κλειδωματος, σωστα; Αν ηταν θα ειχε ξεκλειδωσει. Το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι να ειναι τα δεδομενα γραμμενα με τροπο που να μη μπορει το laser να τα διαβασει π.χ. να ειναι πολυ "αχνο" το γραψιμο. Αλλα και παλι δε θα εβγενε dvd-rom που να τα διαβαζει; Παραξενο μου φαινεται. O logos pou ta aythentika games den ta diabazei to pc einai oti ta dvd rom tou xbox diabazoune ta diskakia apo eksw pros ta mesa enw kanonika sto pc diabazontai apo mesa pros ta eksw.
paulo_stakos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙς ΑΝΤΙΓΡΑΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΥΤΟΙ ΠΩΣ ΤΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ?????????
avenger Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Στα μαγαζιά που λες οι τύποι απλούστατα τα κατεβάζουν απο το δίκτυο.Εκεί δεν υπάρχει πρόβλημα,στην αντιγραφή των original κολλάει το πράγμα.Ουσιαστικά έχει ας πούμε γλυτώσει λίγο το xbox απο την πειρατεία του τύπου "το νοικιάζω μια μέρα και το αντιγράφω".
sarisn Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Στα μαγαζιά που λες οι τύποι απλούστατα τα κατεβάζουν απο το δίκτυο.Εκεί δεν υπάρχει πρόβλημα,στην αντιγραφή των original κολλάει το πράγμα.Ουσιαστικά έχει ας πούμε γλυτώσει λίγο το xbox απο την πειρατεία του τύπου "το νοικιάζω μια μέρα και το αντιγράφω". Και αυτοί που το βάζουν στο διαδίκτυο πώς τα αντιγράφουν???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.