Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με cpu 100%

giorkosleshi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν μπώ στο Ιντερνετ εχο modem 56Κ τότε το cpu παει 100% και το εικονιδιο της σύνδεσης δεν εμφανίζεται

Εχω ανακαλύψει από το task manager ότι φταίει ο explorer.exe εάν τον κάνω end process και το ξαναρχίσω τοτε όλα πάνε καλά και δουλέυουν κανινικά εμφανίζεται και το εικονίδιο σύνδεσης. Αλλα έχο πρόβλημα διοτι κάποια άλλα εικονίδια εξαφανίζονται.

Σας παρακαλώ βοηθήστε με αν υπάρχει λύση

PS:Έχο Win xp, P4 3.0, 6800gt

Δημοσ.

κατα πρωτη αποψη μοιαζει για virus ή spyware. εγω θα ελεγα να κανεις install καποιο διαφορετικο απο αυτο που εχεις antivirus (εστω καi σε trial) και να σκαναρεις με διαφορετικα antispyware opos το adaware, to microsoft antispyware (πρωην giant) kai to spybot. και να δεις αν βρηκαν κατι.

Δημοσ.

Kai emena mou to kanei merikes fores me tainies .avi alla me sindesi sto net proti fora to akouw.

Eisai sigouros pws den anoigeis kapia efarmogi? I etsw oti pernas to mouse apo kanw?

Akougete koufo alla etsi doulevei afto to "pragma" :P

Δημοσ.

Θα κατεβάσω το microsoft antispyware αλλά δεν γνωρίζω κάποιο καλό antivirus αν έχετε κάτι να προτείνετε διαφωτίστε με

Επίσης πρόσεξα ότι αν ακόμα κάνω end process τον explorer και μετά ενωθώ τότε δεν υπάρχει πρόβλημα πάλι το οποίο μου φαίνεται παράλογο

Δημοσ.

Φίλε badvariemai πραγματι έχο το dialer control και ίσως αυτό να δημιουργεί το πρόβλημα αλλα το πρόβλημα εξαφανίστηκε ως δια μαγείας πριν κάνω οτιδήποτε.

Ελπίζω να μην ξαναεμφανιστεί.

Πάντως λέτε να είναι το microsoft antispyware του οποίου δεν έχω ακόμη τελειώσει το κατέβασμα loL

Δημοσ.

κατα πρωτη αποψη μοιαζει για virus ή spyware. εγω θα ελεγα να κανεις install καποιο διαφορετικο απο αυτο που εχεις antivirus (εστω καi σε trial) και να σκαναρεις με διαφορετικα antispyware opos το adaware, to microsoft antispyware (πρωην giant) kai to spybot. και να δεις αν βρηκαν κατι.

\

Kane afto kai tha eisai OK.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...