doc1000 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Ενδιαφέρομαι για μια κάρτα AGP με Video in όμως για να μπορέσω να ψηφιοποιήσω κάποιες αναλογικές μου VHS κασέτες video. Κάνουν δουλειά οι κάρτες γραφικών με video in? Οι κάρτες της ATI είναι καλύτερες απ' τις nvidia σ' αυτόν τον τομέα? Αυτή λέει τίποτα ή μαπέ για τα λεφτά της 67euro (ATI 9250 me video in)? http://www.infoshop.gr/product.asp?PrID=326836 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palawiaris Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a360_tdh_myvivo_1.html Έχω αυτή φιλαράκι,οι Vivo λειτουργίες της άψογες,ρύθμισεις ανάλυσης,DirectBurn δηλαδή απευθείας εγραφή στο DVD χωρίς να το περάσεις το έργο στον σκληρό,καλή ποιότητα,αλλά εντάξει δεν είναι το ίδιο με μια videoκάρτα!Kαι για ποιες είναι καλύτερες ati ή nvidia φίλε δεν ξέρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doc1000 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Όταν λες δεν είναι το ίδιο με μια videoκάρτα?? Καλά δεν περιμένω να κάνει και hardware acceleration αλλά σε σχέση πχ με τις φθηνές κάρτες τηλεόρασης υστερεί στο video capture? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Προτιμότερο να πάρεις μια κάρτα βίντεο για να σου κάνει η ίδια την κωδικοποίηση και όχι το software. Hardware encoding δηλ και όχι software. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doc1000 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Ναι αλλα δε θέλω να δώσω 200+ euro για μια τέτοια κάρτα. Αν ειναι να δώσω τόσα παίρνω ένα κλασικό consumer DVDrecorder για να έχω και το κεφάλι μου ήσυχο. Λέω απλά αν γίνεται δουλειά με μια απλή κάρτα γραφικών απ' τη στιγμή που έχω δυνατό επεξεργαστή. Έχει δοκιμάσει κανείς να χρησιμοποιήσει το video in με VHS video? Γιατί υπάρχουν και κάτι φθηνο καρτούλες στο πλαίσιο με 40-50 euro που δε νομίζω ότι είναι καλύτερες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palawiaris Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Στην κάρτα που σου αναφέρω πάνω είχα καλά αποτελέσματα.Αλλά σε μια παλιότερη κάρτα που έπεσε στα χέρια μου asus V9520 videosuite με fx5200 vivo με απογοήτευσε πιο χάλια εικόνα και ασυμβατότητες τώρα τι άλλο να σου πω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nucleuspower Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Εγώ φίλε έχω την ATI radeon 9100 vivo. Είναι λίγο παλιά αλλά το capture που κάνει δεν είναι άσχημο. Μην περιμένεις τέλεια αποτελέσματα όπως με μια capture card αλλά είναι πολύ αποδεκτά, ιδιαίτερα αν πρόκειται να γράψεις DVD που θα βλέπεις στην τηλεόραση. Μπορείς να κρίνεις από ένα τυχαίο still που έκανα τώρα. Έχει επίσης απλό software αλλά κάνει όσα θέλεις εκτός από time shifting. Αν σε ενδιαφέρει στείλε μου PM με το email σου για να σου στείλω capture εικονίτσες να κρίνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 ti xrhsh theleis na kaneis;; ti theleis na grafeis;;;exeis videokasetes kai theleis na tis metafereis se dvd;;; ego to kano me th 9700pro aiw ths ati an h poiothta ths kasetas einai kalh ola kala kai tha exei mia mikrh apoleia toy 10% se poiothta filika Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doc1000 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Ναι ρε παιδιά, κάποιες βιντεοκασσέτες έχω που θα ήθελα να περάσω σε DVD για ευχρηστία και να μη χαλάσουν με το χρόνο. Αλλά, αν είναι να χάσω 10% και άνω με τη μετατροπή τί να λέει? ... Είναι και σχετικά παλιες οι βιντεοκασέττες (κάποιες μάλιστα αρχειακές ακόμα και του '60 και '70) Οπότε με τη μετατροπή θα φαίνονται χάλια φαντάζομαι ? Νucleuspower δεν μπορώ βέβαια να κρίνω απ' την ακίνητη εικόνα που έβαλες απ' το MAD αλλά αν έτσι είναι και το βίντεο το θεωρώ ψιλοχάλια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.