Προς το περιεχόμενο

Trojan Start Page

anarmostos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά...

από ότι φαίνεται άρπαξα αυτόν τον ιό...... Το πρόβλημα είναι....

1ον. Κάνω όλα τα βήματα που λέει η Symantec στο site της

2on. Μέχρι και οδηγίες της Microsoft για να μην μου αλλάζει την start page ακολούθησα.....

αλλά ΤΙΠΟΤΑ..... Το Νορτον μου βρίσκει ότι έχει ιό... Πάω στο συγκεκριμένο φάκελο Local Settings > Temp επιλέγω να φαίνονται και τα Hidden Files αλλά τίποτα δεν υπάρχει...!!!

Άσε που κάθε φορά που ανοίγω τον Explorer πετάγονται popups, άσχετες σελίδες και το νόρτον βαράει κόκκινο.....!!!

Επίσης, το Adaware ,δυστυχώς, δε βοήθησε καθόλου...

Το σύστημα είναι ΧΡ PRO.... όποιος έχει κάποια ιδέα του κάνω εικόνισμα, όποιος ξέρει και κανένα καλό πρόγραμμα το ίδιο....

Ευχαριστώ πολύ!!!!

Δημοσ.

Θα ψάξω να βρώ αυτό το HijackThis ή μήπως έχεις λινκ :)

Δυστυχώς δεν υπάρχουν εργαλεία αφαίρεσης, μόνο οδηγίες που τις έκανα όλες και σε safe mode.... :(

Δημοσ.

Τελικά το κατέβασα από το νετ το HijackThis, μου βρίσκει μία registry value που δε σβήνει με τίποτα και την οποία την έχω σβήσει πολλάκις, αλλά όλο σβήνει και όλο ΤΣΟΥΠ επανέρχεται.... τα νεύρα μου....!!!!!!!!

Δημοσ.

to idio exo pathei kai ego sto palio pc mou...

To start page einai ena pou leei search for kai milame gia win 98 kai IE 4!!!!

Alla kai omos... Exo psaksei kai me ad aware kai me S&D alla tipota!To start page anoigei kai otan eisai off line...exo psaxei registry xoris na vro kati apolitos endiaferon, msconfig mipos kai alla tipota!tora ti allo den ksero!

Apla egkatestisa firefox kai den exo provlima!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...