Προς το περιεχόμενο

DNS kati...

Gantalf_4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν εμφανίζονται οι εικόνες γιατί μάλλον έγραψες λάθος το path.

Υ.Γ. Αν χρειαστείς βοήθεια στο στήσιμο της σελίδας, μη διστάσεις. Εδώ είμαστε...

Δημοσ.

Δεν νομίζω... Ψάχνει να τις βρει στον φάκελο "hotel-akrotiri.gr.files"

Υπάρχει αυτός ο φάκελος;;

Αν όντως υπάρχει, τότε πιθανόν να κολλάει στις τελίτσες. Δοκίμασε να αλλάξεις το όνομα του φακέλου αφαιρώντας τις τελίτσες

Δημοσ.

Οι φωτογραφίες είναι τεράστιες σε μέγεθος (KB)!!! Πρέπει λίγο να τις δουλέψεις.

Μόνο με 4 φωτογραφίες έχεις ξεπεράσει τα 600kb!!!

Άντε και καλή συνέχεια :-)

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.
Τα DNS entries δεν τα αλλάζεις με κώδικα. Θα πρέπει να επικοινωνήσεις με την εταιρία που κατοχύρωσες το όνομα (domain) του site σου. Οι περισσότερες εταιρίες έχουν συνήθως Online σύστημα που σου επιτρέπουν να αλλάξεις τους nameservers στους αντίστοιχους που αναφέρονται στο email που έλαβες.

Δηλ, αν κανω host στην Α εταιρια θα μου δωσει DNS που πρεπει να τα βαλω στο domain της Β εταιριας που εχω κανει register στο domain μου, ετσι; Τοσο απλα;

Οταν μερικα hosting sites αναφερεται μεταφορα domain, τι εννοουν;

Thnx.

Δημοσ.

Οι φωτό δεν ειναι πολυ μεγάλες, αλλα λιγο χάλια τωρα . βλεπω κατι οριζόντιες γραμμές.

δεν ξερω αν ηταν ετσι, ή εγινε με την συμπιεση. Συμπιέσε τες λιγότερο, ή πιο έξυπνα.

Αν σου εδωσαν τετοιες, πες τους να ξανατραβηξουν με τη μεγιστη αναλυση που εχει η μηχανή τους, και να σου δωσουν tif.

και ρυθμιζεις εσυ τι συμπιεση σε jpg, οσο μπορείς, χωρις να χασεις αισθητά σε ποιότητα. το irfanview ειναι απλουστατο στη χρήση και δωρεάν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...