Προς το περιεχόμενο

excel και μορφοποίηση

andrip

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν αυτό που θέλω να κάνω ελπίζω να είναι απλό

ας υποθέσουμε οτι έχω ένα πίνακα με στήλες Α και Β. Θέλω αν ένα κελί στην Α πχ είναι 5 η συγκεκριμένη σειρά πχ να γίνεται bold ή να της βάζω κόκκινο χρώμα και γενικά τέτοια αλληλεπίδραση. Αν ξέρει κάποιος pls ας πει

thanks

Δημοσ.

Θα πας στο μενου μορφη μετα στην εντολη μορφοποιηση υπο ορους. Στα κουτακια θα δωσεις τα κριτηρια π.χ. C5 ειναι ιση με 5 και θα πατησεις το κουμπι μορφοποιηση και θα δωσεις την μορφοποιηση που επιθυμεις,.Μετα θα πατησεις προσθηκη και θα δωσεις αλλο κριτηριο απο κατω. π.χ η τιμη του κελιου ειναι, ανοιγεις το μενου βαζεις μεγαλυτερη απο π.χ. 10 πατας παλι μορφοποιηση και δινεις αυτο που θελεις κ.ο.κ.

Δημοσ.

THANKS το βρήκα όμως αυτό κάνει αυτό που θέλω για το συγκεκριμένο κελί και όχι για όλη τη γραμμή αν ξέρεις κάτι, το ψάνω βέβαια και γώ, αν βρώ θα το γράψω εδώ

Δημοσ.

Θα επιλεξεις απο πριν τοτε ολοκληρη την γραμμη με κλικ πανω στο αριθμο της και μετα θα κανεις την μορφοποιηση υπο ορους. :)

Δημοσ.

mporei na ginei efkola me makroentoli, alla exo poli kairo na asxolitho kai den prolaveno na to do tora. sigoura omos kapoios apo edo tha se voithisei. an den vreis akri, stile mou pm na to do.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...