Finalizator Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Καλησπέρα σε όλους. Πρόσφατα έβαλα DSL και είπα να ασχοληθώ με τα bittorents. Απογοητεύτηκα όμως με τις ταχύτητες, έχω γραμμή και σύνδεση 512 και σπάνια πιάνω ταχύτητες μεγαλύτερες από 5-6 kbps. Επίσης πολλά από αυτά δεν κατέβαιναν καθόλου. Έψαξα και βρήκα ότι έπρεπε να ανοίξω κάποιες ports πράγμα το οποίο έκανα αλλά δεν είδα αποτέλεσμα. Μήπως κάτι δεν κάνω σωστά? Μήπως το firewall των windows (xp sp2) θέλει κάποιες ρυθμίσεις? Σας ευχαριστώ. (το modem μου είναι το speedtouch 510 αν έχει κάποια σημασία) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pacman Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 1on κατεβάζεις azureus μετά ρυθμίζεις τα connection και παίζεις με το upload speed μέχρι να βρείς την μέγιστη ταχύτητα για download. Επίσης όσο περισσότεροι seeders τόσο καλύτερη ταχύτητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_ch02019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 egw pantws simera piga sxoli se unlock pc kai katevaza apo torrent me 300Kb/s kai edina 200kb/s itan ekpliktiko to sinaisthima an skefteis oti spiti exw isdn64!!!! sorry gia to asxeto posta lla ithela na ejfrasw thn xara mou kapou!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The Crow Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Καλησπέρα σε όλους. Πρόσφατα έβαλα DSL και είπα να ασχοληθώ με τα bittorents. Απογοητεύτηκα όμως με τις ταχύτητες' date=' έχω γραμμή και σύνδεση 512 και σπάνια πιάνω ταχύτητες μεγαλύτερες από 5-6 kbps. Επίσης πολλά από αυτά δεν κατέβαιναν καθόλου. Έψαξα και βρήκα ότι έπρεπε να ανοίξω κάποιες ports πράγμα το οποίο έκανα αλλά δεν είδα αποτέλεσμα. Μήπως κάτι δεν κάνω σωστά? Μήπως το firewall των windows (xp sp2) θέλει κάποιες ρυθμίσεις? Σας ευχαριστώ. (το modem μου είναι το speedtouch 510 αν έχει κάποια σημασία)[/quote'] Φίλε τα XP SP2 έχουν πρόβλημα με τα torrents επειδή η Microsoft έχει κλειδώσει τα περισσότερα ports!Υπάρχει ένα patch που σου ανοίγει και άλλα ports και λύνετε το πρόβλημα.Διάβασε εδώ για περισσότερα http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=84071&page=3&pp=15 Εγώ πάντως θα σου πρότεινα να βάλεις τα XP SP1 και να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pacman Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 το azureus δεν έχει πρόβλημα με το sp2 , κατά 90% φταίει ο ISP που συγκεκριμένες ώρες τιγκάρει μάλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Slay Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Φίλε τα XP SP2 έχουν πρόβλημα με τα torrents επειδή η Microsoft έχει κλειδώσει τα περισσότερα ports! mhn lete anakribies h microsoft den exei kleidosei kamia port, ayto poy ginetai sto SP2 einai oti exei balei na anoigoyn maximum 10 nea connections/sec , ayto einai olo, kai OXI ayto den ephreazei thn taxythta ton torrents. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos78 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Έχω τα Windows XP SP2 και χρησιμοποιώ το Bitcomet 0.56 σαν Bittorrent client. Η σύνδεση που έχω είναι LAN 10Mbps και για Firewall έχω το Norton Personal Firewall 2005 και το μόνο που μου ζήτησε από θέμα ρυθμίσεων είναι να επιτραπει η πρόσβαση στο Διαδίκτυο μέσω του προγράμματος Bitcomet. Η ταχύτητα σου στα Bittorrents εξαρτάται από τα εξής: 1. Η σύνδεση που έχεις εσύ. Η σύνδεσή σου είναι το ανώτατο όριο της συνολικής σου ταχύτητας (down- & upload). 2. Πόσοι seeders και Leechers διαθέτουν το αρχείο που κατεβάζεις και με τι ταχύτητα σου το διαθέτουν αθροιστικά. 3. Όταν είσαι προς την ολοκλήρωση αυτών που κατεβάζεις, η ταχύτητα σου εξαρτάται από τους χρήστες, Seeders ή Leechers που διαθέτουν τα κομμάτια που σου έχουν μείνει για κατέβασμα. Δεν είναι απαραίτητο να υπάρχουν πάντα seeders για να έχεις καλή ταχύτητα. Μπορείς να κατεβάζεις και με 200 ή και 300ΚΒ/δευτ. μόνο από 2 ή και 3 χρήστες αρκεί να σου διαθέτουν αυτή την ταχύτητα αθροιστικά. Όλα αυτά από προσωπική εμπειρία με τα torrrents. Φιλικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papapan Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 και εγω με win sp2, bitcomet 0.56 kai kaspersky firewall,antihacker η ταχυτητα ειναι η μεγιστη που μου παρεχει η forthnet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.