Προς το περιεχόμενο

AΛΛΑΓΗ Μotherboard.

eliask

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά . θα ήθελα να μάθω την άποψη σας σχετικά με το πρόβλημα που έχω. Στον υπολογιστή μου έχω μια motherboard Albatron KT600 PROs και έναν επεξεργαστή AMD ATHLON XP 3200+ .Σκεφτομουνα να αλλάξω την motherboard με μια ASUS A7N8X-E Deluxe .Ποια είναι η γνώμη σας? Και επίσης θα υπαρξει μια γενικότερη βελτίωση στο μηχάνημα μου ? Ευχαριστώ πολυ για τον χρόνο σας !

Δημοσ.

Τετοια εποχη, τι λεφτα να δωσεις σε AthlonXP για να δεις τι βελτίωση.

εγω δε βλέπω το λογο. εκτος αν εχει καποιο σοβαρο προβλημα η μητρικη ή απλα εχεις χομπι να ξαναστησεις το συστημα για +1,2-5% απόδοση.

να μου πεις εχεις 256 ραμ, και πας στο 1 gb,

ή απο 1700+, pas se 3200+,

ή απο 440mx σε gf6800,

ή απο hd40άρι πας σε 300άρι,

αυτες ειναι αλλαγές να "την ακούσεις" ;)

οι nforce m/b σιγουρα ειναι καλυτερες απο τις via (μιλάμε για τεχνολογίες 2002-3 πριν τους 64άρηδες) αλλα για να το καταλάβεις πρέπει να ασχοληθεις λιγο με overclock, κλπ. (oc δεν κανει καθολου η albatron? )

ΥΓ. εχω δυο athlon 1800+, 2500+ σε abit nf-s και dfi lanparty αντιστοιχα και πανε καλά και οι δύο.

Δημοσ.

ΟΚ κατάλαβα ! Απλά δεν θέλω να αλλάξω ακόμα τον επεξεργαστη, μια χαρά είμαι ακόμα, και σκεφτόμουνα αν αλλάζοντας motherboard αλλαζε κάτι ! Από oc δεν έχω δοκιμάσει και δεν θέλω οποτε βάζω μια ακομα 512/400 μνήμη και πάω 1280 και αλλάζω κάρτα γραφικών απο FX 5700 256MB σε μία 6800 ( μόλις πέσει λιγο η τιμη ) και μέτα ξανά πάμε για νέο μηχάνημα από την αρχή !

Eυχαριστώ πολύ παιδιά για το χρόνο σας

Δημοσ.

Μάλλον δεν έχεις και πολύ πρόβλημα με τα λεφτά,για να λες ότι θα αλλάξεις σύστημα.Εγώ αν ήμουν στη θέση σου,θα τον κράταγα τουλάχιστον 3-4 χρόνια ακόμα μη σου πω για 5-6 και φρικάρεις!Εκτός και αν χρειάζεσαι τόσο πολύ την επεξεργασία(αν και οι εφαρμογές που τρώνε τόσους πόρους είναι πολύ λίγες ακόμα και τώρα-εκτός αν κάνεις εργασίες με μεγάλη πολυπλοκότητα)

Δημοσ.

Ρε παιδιά εννοουσα νέο μηχάνημα και εγώ μετά από 2 χρόνια.Αλλά μετά από 2 χρόνια δεν νομίζω ότι θα μπορώ να αλλάξω κάτι ... οπότε τι μένει? αλλαγή νέου pc . Αντε το πόλυ πολύ να το κρατήσω 3 χρόνια ! Οσο για το χρήμα που λέτε .....μάλλον ανήκω και έγω στην κατηγορία με τους πολλούς. Δεν υπάρχει σαλιο !:lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...