Προς το περιεχόμενο

Opera και πρόβλημα με Insomnia

konnak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα post και στην κατηγορία που αφορά το φόρουμ μήπως ήταν μία από τις παρενέργειες της μετάβασης σε vBulletin, αλλά επειδή μάλλον κανείς δεν είχε παρατηρήσει κάτι παρόμοιο, ποστάρω και εδώ.

Δεν γνωρίζω αν το πρόβλημα υπήρχε από πριν, γιατί άρχισα να χρησιμοποιώ Opera στη θέση του Firefox πάνω κάτω την ίδια περίοδο που έγινε η μετάβαση σε vBulletin, οπότε κάνω ξεχωριστό τόπικ.

Το πρόβλημα είναι ότι κάθε φορά που γράφω κάτι, είτε σε quick reply είτε κανονικά (new topic ή post reply), όταν κάνω κλικ στα buttons που είναι για έντονη γραφή, ή για IMG/URL/... tags, κτλ., είτε με επιλεγμένο το κείμενο είτε απλά έχοντας τον κέρσορα εκεί που θέλω να "ανοίξει" το tag, ο κειμενογράφος τα βάζει στο τέλος, και μόνο τα Opening tags (δηλ. μόνο , π.χ.). Είτε χρησιμοποιήσω τον καθοδηγούμενο τρόπο είτε τον βελτιωμένο, το ίδιο και το αυτό. Αντιμετωπίζει κανείς το ίδιο πρόβλημα;

Δημοσ.

κανένα πρόβλημα και εγώ με 7.54

Άν έχεις την Ελληνική έκδοση είναι ακόμα στην έκδοση 6 και σε άλλο forum με πετούσε κατευθείαν έξω.Οπότε ίσως να φταίει αυτό,κάποιο bug δηλαδή της ελληνικής έκδοσης.

• Moderators
Δημοσ.
7.54 kai edo kai ola ok :) akoma kalitera kai apo phpBB pou etroge kati frikes kai ekline mono tou :S...

agreed!

ver7.54u2 here

..οπως φαινεται,καπου αλλου ειναι το prob:wink:

Δημοσ.

Παιδιά τελικά τι λέτε,αυτή η έκδοση της OPERA είναι καλύτερη από τον firefox; Εγώ δεν έχω προλάβει ακόμη να αποφασίσω..

Από εχθές είμαι χρήστης Opera και μου φαίνεται πολύ καλός browser αλλά δε μπορώ να βρώ κάτι στο οποίο είναι καλύτερη από τον firefox..

Δημοσ.

Δε ξερω αν ειναι καλυτερη σε λειτουργιες, αν και αυτο ειναι υποκειμενικο, αλλα σιγουρα ειναι ο γρηγοροτερος bowser ειδικα στο θεμα cache.

Δημοσ.

Ρε παίδες, και εγώ τελευταία έκδοση έχω αλλά πάντα μου το κάνει αυτό το κουλό. Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει. Για την ακρίβεια, έχω την έκδοση:

Version: 7.54u2

Build: 3929

Θα ψάξω τις ρυθμίσεις...

Επίσης, άλλο πρόβλημα:

Όταν πηγαίνω στην σελίδα BabelFish της Altavista, και του δίνω να κάνει translate ένα URL, κολλάει εκεί που βγάζει το "ψαράκι" (και καλά, το "περιμένετε..."), και δεν εμφανίζει ποτέ το αποτέλεσμα. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος;

Και εμένα μου αρέσει απείρως περισσότερο o Opera, αλλά κάτι τέτοια προβληματάκια με κάνουν να γλυκοκοιτάζω και πάλι την αλεπού...:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...