Προς το περιεχόμενο

MPX200 applications

kostas3650

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά πού μπορώ να βρω cra**ed προγράμματα για το motorola MPX200?Έχω και το 3650 και βρίσκω τα πάντα :D αλλα γι'αυτό τίποτα :cry: !Καμια βοήθεια? :confused:

Δημοσ.

Δε νομιζω οτι χρειαζεται απαντηση.Μια δικη μου απορια,ασχετη με το προγουμενο θεμα.Σε περιπτωση που αποθηκευσεις wave αρχεια στην καρτα μνημης πως μπορεις να τα χρησιμοποιησεις σαν ηχους κλησης;

Δημοσ.

Γιατί δεν "χρειάζομαι απάντηση"; Όσον αφορά αυτό που με ρώτησες ειχα βρει ένα προγραμματάκι (KhmerSophan Sound Setting) με το οποίο χρησιμοποιείς αρχεία ήχου από την κάρτα ως ήχους κλήσης αλλά σε μένα τουλάχιστον δεν δούλεψε

Δημοσ.
Δε νομιζω οτι χρειαζεται απαντηση.Μια δικη μου απορια,ασχετη με το προγουμενο θεμα.Σε περιπτωση που αποθηκευσεις wave αρχεια στην καρτα μνημης πως μπορεις να τα χρησιμοποιησεις σαν ηχους κλησης;

tou ixou .wav mporeis na tous xrisimopoihseis san ixous kliseis apo tin karta mnimis sou vazontas to jeyo personalizer einai polu kalo kai exei kai alles dunatotites

Δημοσ.

Κάτι άλλο,είχα διαβάσει κάπου ότι υπάρχει ένα προγραμμα βάζει στο συγκεκριμένο κινητό bluetooth.Έχετε ακούσει τίποτα;λίγο κουφό δεν είναι;!

Δημοσ.
Κάτι άλλο,είχα διαβάσει κάπου ότι υπάρχει ένα προγραμμα βάζει στο συγκεκριμένο κινητό bluetooth.Έχετε ακούσει τίποτα;λίγο κουφό δεν είναι;!

nai isxiei, einai to idio pou to pernas kai sou fitronei kai camera

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...