BWolfgr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 Γεια χαρά. Έχω το Need for Speed UG2 και δεν μπορώ να παίξω το συγκεκριμένο παιχνίδι σε lan. Δεν βλέπει καθόλου το lan.Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει; Το δίκτυο είναι ΟΚ και έχω παίξει και άλλα παιχνίδια. Έχω ψάξει σε φόρουμ κλπ αλλά δεν βρήκα τίποτα....
sarisn Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Έχει βγει ένα patch (δεν ξέρω αν είναι official ή όχι) το οποίο σου δίνει τη δυνατότητα να παίξεις σε lan. Είχα παίξει εγώ παλιότερα αλλά δεν πρέπει να το έχω το αρχείο πια... ψάχτο λίγο.
administrator Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 eixa kai egw paromoio problima...koitakse stous allous ipologistes otan patas find lan games kapou exei ena filter...bale na filtrarei p.x. an ston server exeis balei drift tote bale kai to filter gia drift...kai exei alles 3 epiloges nomizw koita na einai ola ta idia kai pisteuw na ton dei ton server.
BWolfgr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Το πρόβλημά μου λύθηκε αλλάζοντας τις ρυθμίσεις TCP/IP και προθέτοντας προεπυλεγμένη πύλη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.