Dragoneti2 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Εμένα πλην των προαναφερθέντων Monkey island και Broken sword, μου άρεσε αρκετά και στο αρκετά παλιό άλλα πολύ κάλο για την εποχή, Noctropolis με το σκοτεινό του περιβάλλον! Επίσης σεναριακά και το freespace 2 ήταν αρκετά κάλα δομημένο!
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Για να δουμε: Grim Fandango (αυτό θέλω να δω ταινία!!), Longest Journey, Monkey Island 1-3 (το 4 δεν το έπαιξα ακόμα. όπου να'ναι...), Star Wars: Knights of the Old Republic (απίστευτο τέλος! Είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό για μια εβδομάδα. Καλύτερο σενάριο κ από τις ταινίες, ειδικά σε θέματα light-dark side κ force), starcraft κ Day of the tentacle (αυτό δεν το είπε άλλος!). Πάντως πείστηκα για να παίξω black dahlia...
Voodooman Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Mono tria paixnidia skeftomai akomi, meta apo toso kairo gia to senario tous. Planescape;Torment Silent Hill 2 KotOR Kai opos ola deixnoun (eimai stin arxi akomi) kai to KotOR II mou fainetai oti tha einai sigklonistiko.
Daredevil Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 sanitarium................. poly kalo senario demeno me to gameplay apo ta top adventures gia mena
metmat Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Κατά τη γνώμη μου το καλύτερο σενάριο το είχε το Broken Sword:Shadow Of The Templars.
soko Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Πιο Farcry αναφέρετε τόσοι? Για σενάριο μιλάμε.. Όχι ποιο είναι το καλύτερο παιχνίδι.. Τι σενάριο είχε το Farcry, πάρε το όπλο σου και τρέχα..? Έλεος.. Και όπως είπε και ο Manuel θεωρώ κορυφή το Grim Fandango και θα ήθελα πολύ να το δω σε ταινία, το Longest Journey επίσης και το Day Of The Tentacle είχε πολύ γέλιο και φαντασία.. A και το Blade Runner ήταν καλό, μου άρεσε πιο πολύ και από την ταινία..
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Επειδή εγώ το FarCry δεν το έχω παίξει (και ούτε κ πρόκειται μάλλον, γιατί τα μόνα action παιχνίδια που με τράβηξαν να παίξω ήταν τα δύο Half Life), έχει πραγματικά σενάριο; Αυτοί που κατηγορούν αυτούς που το βάζουν, το έχουν δει, και δεν έχει καθόλου σενάριο; Καλά, αν εννοούν βέβαια σενάριο, το εισαγωγικό βίντεο κ από κει κ πέρα τρέχω κ πυροβολώ, ε τότε ναι. Αυτό δεν είναι σενάριο. Αλλα αν υπάρχει μια εξέλιξη (όπως στo starcraft που ενώ είναι strategy σε απασχολεί το σενάριο), τότε δεν νομίζω ότι είναι κακό να το βάλει κανείς. Γεία σου soko με τις φοβερές σου επιλογές. Πρότεινε μου κ κανά άλλο με pm αν θέλεις. Από ότι φαίνεται έχουμε παρόμοια γούστα. (άντε να βρω τώρα το blade runner)
irreversible Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Εγω απλα θα αναφερω ηδη 2 τα οποια εχουν ξαναναφερθει , αλλα οπως και να το κανουμε αποτελουν ισως τα καλυτερα adventure τα οποια εχουν υπαρξει : 1.Ripper(αντε παιχ'το(χωρις τις λυσεις....χιχιχι) και αντε βρες το...) 2.Pandora Directive Πιστευω οτι θα ηταν ντροπη να μην αναφερω και το Gabriel knight - the beast within
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.