poulinos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 black stone chonicles ,phantasmagoria. kai genikos arketa adventure.
Founes Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Best game scenario ??? xm... The Dig Lucas Arts + Steven Spielberg nomizw ta lene OLA!!! ligo palio alla pistevw KORIFAIO!!!
poulinos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 itan gamo ta paixnidia.to exo termatisei
S1lv3RSurf3R Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 οπως είπε και ο poulinos.. κυριως adventures... The Dig (ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ..ενημερωτικά ήταν να γίνει ταινία..τελικά έγινε adventure game) Phantasmagoria 1 Broken Sword 1 Pandora Directive Ripper Grim Fandago κ.α. που δεν έρχονται στο μυαλό.. από RPG FF series...και εννοείται κυρίως FF VII (άντε να δούμε πότε θα έρθει το advent ) δε μπορώ να θεωρήσω FPS+actions games ως παιχνίδια με σοβαρό σενάριο.. μόνο το Max Payne αξίζει (και κυρίως λόγω αισθητικής παρουσίασης του σεναρίου..film-noir)και το εκπληκτικό Metal gear Solid.. άρα όταν ακουω Far Cry και τέτοια τρελαίνομαι..(καλά δεν έχουν παίξει games αναρωτιέμαι..(βέβαια δε μου 'ρχεται κάνα άλλο action απ'όσα έχω παίξει στο μυαλό με καλό σενάριο αλλά αυτά μου έκαναν εντύπωση) [edit] αυτά παθαίνεις όταν κάνεις μία ώρα να θυμηθείς games..σου προλαβαίνουν το THE DIG!!
S1lv3RSurf3R Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 φίλε κορυφαίο σενάριο τα Monkey Islands 1,2??? σαν adventure games τα θεωρώ κορυφαία..ειδικά το 3 το θεωρώ top(το αγαπημένο μου adventure).. αλλά όχι ότι έλεγαν σε σενάριο..απλά ήταν παιχνιδάρες λόγω γενικότερου gamin και χιούμορ..σεναριακά δλδ τί ιδιαίτερο είχε??
sarisn Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Xa Xa kalo. Xoris pareksigisi alla malon den exeis paiksei pola games. Senariaka emena mou arese to SIN Link: http://www.ritual.com/sin/ Εμένα αυτό που μου άρεσε στο θέμα του σεναρίου (γιατί ΚΑΙ κατά τα άλλα είναι το καλύτερο game που έχω παίξει ever!) είναι ότι εκεί που σε ξεκινάει με ένα πιστόλι και αντιπάλους μερικούς ανθρωπάκους, το φέρνει από δω, το φέρνει από κει και καταλήγεις να έχεις όπλα τελευταίας τεχνολογίας και αντιπάλους τεράστια τέρατα . Και τελικά πάνω που λες ότι για όλα φταίνε τα τέρατα, τελικά φταίει ο επιστήμονας που σε βοηθούσε σε όλο το παιχνίδι! Τώρα που το θυμήθηκα να προσθέσω φυσικά και το DIABLO II... για μένα το καλύτερο σενάριο σε παιχνίδι ως τώρα :D και σε συνδυασμό με τη τεράστια διάρκεια του το συγκαταλέγω στο Top 2 παιχνιδιών που μου άρεσαν περισσότερο
Chris_13 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 emena mou arese para poly kai to Siberia , poly omorfo game!
green_beret Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Oλη η σειρα Myst. Tι να πει κανεις για ενα τετοιο παιχνιδι. Επισης οποιος θελει καλο σεναριο σε παιχνιδι και θελει να ξαναζησει την ταινια Lord of the Rings ας παιξει το ομονοιμο παιχνιδι στρατιγικης...
peterp@n^ Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 apo ta liga games pou exw paiksei, kalytero senario eixe to MAFIA!! (me diafora!!) (kai na pw pws akolouthei i seira twn Monkey Island)
Panahs Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Λοιπόν, για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους, βρείτε μου καλύτερο σενάριο από αυτό και μετά τα λέμε ... "1939, καθώς η Ευρώπη βυθίζεται στην δίνη του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου, στην Αμερική και συγκεκριμένα στο Cleveland εμφανίζεται ο πρώτος serial killer της ιστορίας (ο οποίος ποτέ δεν πιάστηκε) γνωστός ως Torso Killer, o οποίος τεμαχίζει τα θύματά του με ιατρική ακρίβεια. Ταυτόχρονα πράκτορες αρχίζουν να περιφέρονται στην αμερικανική επαρχία συλλέγοντας ονόματα «υπόπτων γερμανό-αμερικάνων»”. Το FBI φαίνεται να έχει αναθέσει την υπόθεση των δολοφονιών σε έναν ανεύθυνο πράκτορα, την στιγμή που ένας νεοφερμένος πράκτορας της COI (πρόδρομος της CIA) αναλαμβάνει την διαλεύκανση μιας υπόθεσης παρενόχλησης ενός γερμανό- αμερικάνου επιχειρηματία από μια φερόμενη ως φασιστική (πιθανότατα) οργάνωση. Πως γίνεται όλα αυτά να έχουν σχέση μεταξύ τους? Είναι δυνατόν το επίκεντρο όλων αυτών να έχει να κάνει με μια πέτρα που σύμφωνα με την αρχαία γερμανική μυθολογία δίνει την δυνατότητα στον κάτοχό της να ελέγξει τον κόσμο? Την λεγόμενη Black Dahlia, που στην περίπτωσή μας εάν πέσει στα χέρια των γερμανών θα φέρει τα πιο άσχημα αποτελέσματα? Ένα ανελέητο ανθρωποκυνηγητό ξεκινάει από το Cleveland (πριν τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο), συνεχίζει στις κατακόμβες της Ευρώπης για να καταλήξει στο Los Angeles (μετά το τέλος του Πολέμου) με μια εκπληκτική ανατροπή και σε ένα φινάλε που, αντίθετα με το μεγαλύτερο ποσοστό των παιχνιδιών είναι θλιβερό και στα 2 εναλλακτικά τέλη του. " BLACK DAHLIA - 1998 "You do not see art of this quality in adventure games every day".
Panahs Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Α! Και μην ξεχάσω: στο παιχνίδι (που είναι κάτι σαν interactive movie) παίζουν και ηθοποιοί όπως ο Dennis Hopper και η Teri Garr.
Dark_son20 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 BLACK DAHLIA proskinima alla tha valo kai tin sira Kings Quest mesa eliosa polles ores kai goustara trela
Aligator21 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 D&D, ante na vgei kai to D&D Online :D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.