Προς το περιεχόμενο

just another Intel vs AMD thread...

palawiaris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

palawiaris Συγνωμη m8 αλλά τι σχεση έχει η συναρτηση τιμής/αποδοσης με το αν ο επεξεργαστης ειναι καλός ή όχι?

Τι εννοεις δεν ειναι και τίποτα σπουδαίο?Από ποια άποψη?

[ EDIT ]

Μπορω να πω ότι το link που έδωσες δε μα κάλυψε καθόλου...Τι ειναι αυτό και πως βγηκαν τα αποτελεσματα?

Αν και:

1)Δε καταλαβα πως βγηκαν οι βαθμολογίες(απο κάποιο review?)

2)Για ποιο 3200+ μιλάμε? 754 ή 939?

3)Στη τελική ακομα και σ'αυτο συγκριτικό που έδωσες ο 3200+ είναι ταχυτερος απο κάθε intel κάτω απο 3.4Ghz και πολύ κοντα σε επιδόσεις στον 3400+

Με βαση τα παραπανω που βασίζεις το "δεν ειναι και τπτ σπουδαιο?"

Δημοσ.

Δεν τους θεωρώ σπουδαίους γιατί δουλεψα τον 64άρι 3700 σε 754 sockel και το μηχάνημα το έστειλα πίσω και πήρα intel,είδα 2800 χρ σε φίλο μου και έτρωγε πάτημα από τον παλιό μου 2,6 nortwood.Στο πανάρχαιο λαπτοπ που έχω με sockel A έκαψα 2 amd και με intel ακόμα δουλεύει....Δεν είμαι fun intelάκιας ή amdάκιας αλλά με αρέσει η ποιότητα.Δεν είναι το ίδιο μία mercedes και ένα fiat άσχετα αν το fiat είναι πιο γρήγορο και πιο φτηνό...εγώ αυτά βλέπω και από αυτά κρίνω για τις προτιμήσεις μου.Νάσται καλά

Δημοσ.

Ακριβως τις ίδιες αποψεις είχε κι ένας φίλος ο οποίος αντίθετα με σενα ήταν ιντελακιας....Τελικα κατι έγινε και πήρε AMD!(Και δεν ήταν θεμα κοστους....)

Για σενα τι αντιπροσωπευει την ποιότητα σε εναν επεξεργαστή?

Γιατι σε stress test(1 εβδομαδας) δύο επεξεργαστών intel/amd(δε θυμαμαι μοντελα) ο επεξεργαστης της intel έκανε 3-4 restart ενω της AMD μόνο 1

Και μιας που μίλησες για αυτοκίνητα....

Και η ferrari είναι μαλλον χαζή που χρησιμοποιεί opteron για τους δοκιμές και μετρήσεις των μονοθεσίων της...

What ever...Θα παω να πω σε όλο το κόσμο που ψυφισε την AMD ως τον καλυτερο κατασκευαστή cpu ότι έκαναν λάθος...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...