spirosta Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 Έκανα καλά που πήρα από το e-shop 512ΜΒ Ram Kingston(3200) με CL3 και όχι twinmos με CL2.5?
nikoskon Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 Vgale tis markes kai ksanakane thn erwthsh: "Έκανα καλά που πήρα από το e-shop 512ΜΒ Ram (3200) με CL3 και όχι με CL2.5?" Pistevw katalavaineis thn apanthsh.
xaxa1982 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 Εγώ πιστεύω ότι πολύ καλά έκανε.Διαφωνώ μαζί σου nikoskon.Σιγά τη διαφορά που θα έβλεπε με το CL3.Καλύτερα με Kingston για να έχει το κεφάλι του ήσυχο και αν θέλει να βελτιώσει την απόδοση,τους κάνει και ένα ο/c και είναι οκ χωρίς να φοβάται από την αξιοπιστία...
spirosta Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 Και εγώ πιστεύω οτι έχει μεγάλη διαφορά Μπορεί να χάνω λίγο αλλά δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα για τις twinmos όσον αφορά το overclocking.
ZauZ Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 Kingston ... afou einai egihsi re pedia ! :) Exo 2 512 sto pc moy ... to kalokairi h mia kaike gia kapio logo kai moy tin antikatestisan mesa se 3 imeres entelos dorean. (tous esteila ti palia me courier kai girise h nea me courier!)
sa1901 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Vgale tis markes kai ksanakane thn erwthsh:"Έκανα καλά που πήρα από το e-shop 512ΜΒ Ram (3200) με CL3 και όχι με CL2.5?" Pistevw katalavaineis thn apanthsh. Δεν πιστεύω ότι αξίζει η διαφορά που έχουν στα χρήματα.
nikoskon Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Lifetime einai kai oi TwinMOS. Poios sas eipe pws oi TwinMOS den einai a3iopistes? Tespa,egw 8a epairna-kai skeftomai na parw parepiptontws-thn TwinMOS toy e-shop me ta 68?(+3?).
xaxa1982 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Η αξιοπιστία των kingston δεν συγκρίνεται με καμιάς άλλης μάρκας.Άλλωστε οι διαφορές ταχύτητας είναι απειροελάχιστες στις μνήμες.Αν πάρεις λίγο πιο γρήγορο σκληρό καταλαβαίνεις διαφορά και όχι με τις μνήμες.Εγώ ποτέ δεν έπαιξα με την αξιοπιστία ενός μηχανήματος και ποτέ δεν θα το κάνω,γιατί πάντα το μετανιώνω μετά...
tzoykas Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Η αξιοπιστία των kingston δεν συγκρίνεται με καμιάς άλλης μάρκας. Δεν έχεις δει αρκετές μάρκες τότε Ας μην ξεχνάμε. το λέω για μια ακόμα φορά, ότι η Kingston δεν κάνει απαραίτητα η ίδια τα chips. Οπότε ας μην είστε και τόσο φανατικοί υπέρ της αξιοπιστίας της. Υπάρχουν εταιρίες όπως η Samsung, Panasonic, NEC, Toshiba που κάνουν αυτή τη δουλειά περισσότερα χρόνια και καλύτερα από την Kingston. Και όπως είπε και ο nikoskon και οι Twinmos, lifetime warranty έχουν ... Φιλικά Γιώργος
cdcl01 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Βασικα πρεπει να δεις και κατα ποσο μπορει η μητρικη σου να παιξει τις CL 2.5 μνημες. Παντος κι εγω Kingston εχω κι ας φορανε Twinmos chips!! Τις προτιμω, αλλα χωρις να μειωνω και την αξιοπιστια της Twinmos
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Η αξιοπιστία των kingston δεν συγκρίνεται με καμιάς άλλης μάρκας.Άλλωστε οι διαφορές ταχύτητας είναι απειροελάχιστες στις μνήμες.Αν πάρεις λίγο πιο γρήγορο σκληρό καταλαβαίνεις διαφορά και όχι με τις μνήμες.Εγώ ποτέ δεν έπαιξα με την αξιοπιστία ενός μηχανήματος και ποτέ δεν θα το κάνω,γιατί πάντα το μετανιώνω μετά... auto 3anapesto otan pareis tis kales Corsair kai OCZ twn 300+ euro to 1gb
spirosta Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Βασικά η κάθε εταιρεία έχει την δικιά της πολιτική. Εγώ πάντως δεν εννοούσα ταχύτητα ούτε και αξιοπιστία αλλά πιστεύω ότι οι μνήμες αυτής της κατηγορίας είναι πάνω κάτω τα ίδια. Αλλά!!! Για τις twinmos έχουν αναφερθει υπερθερμάνσεις και προβλήματα με overclocking Για τις kingston ελάχιστα έχουν ειπωθεί αν και δεν clockaρονται τόσο Διορθώστε με αν κάνω λάθος Και μόλις πάρω την μνήμη τη δευτέρα θα σας πω και διαφορές σε ταχύτητα γιατι τώρα έχω κάποια με chip GetRAM από το plaisio και με lifetime εγγύηση.
LL_NEO Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Και εγώ πιστεύω οτι έχει μεγάλη διαφοράΜπορεί να χάνω λίγο αλλά δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα για τις twinmos όσον αφορά το overclocking.
deathlok Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 re paidai i twinmos den bgike xtes san eteria opote min leme einai anaksiopisti ktl ktl.apo tin stigmi pou exoun ta idia lefta kai eforou zois eggiisi tha itan kalitera na parei tis twinmos alla den xathike kai o kosmos.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.