Προς το περιεχόμενο

ζητειται πατεντα..ηχεια pc και παλιος ενισχυτης

jameson

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω που λετε ενα σετ της creative,το Inspire 5.1(5100)...και μια audigy ls (πρεπει να ειναι χαλια,τι λετε? ) και καθως καθομουν και προβληματιζομουν για τον ηχο μου ηρθε μια φλασια..εχω στο σπιτι,το πατρικο ενα ηχοσυστημα παλιο που εχει πανω εναν ενισχυτη Kenwood πανω του(τεχνικες λεπτομεριες δε θυμαμαι αλλα ειναι ηλικιας 12+ ετων) και μου ηρθε το εξης : γινεται να γινει πατεντα ωστε να συνδυασω ηχεια-ενισχυτη-audigy ωστε να ανεβασω την ενταση του ηχου,γιατι στις ταινιες τα μπροστα ηχεια ακουγονται πολυ χαμηλα....ειναι λιγο αστεια η απορια μου θαρρω απλα ηταν μια εμπνευση και ηθελα να τη ρωτησω....thanks...

Δημοσ.

εχω κανει βλακεια με το (edit) ,anyway εχω ενα ενισχυτη κενγουντ στο πατρικο και θελω να μαθω-αν τον φερω θεσ/κη - αν υπαρχει τροπος να συνδεσω τα ηχεια με τον ενισχυτη και την audigy ωστε να ανεβασω την ενταση του ηχου,ιδιως σε ταινιες...sorry για το μπερδεμα...

Δημοσ.

Και βέβαια γίνεται (αν υποθέσουμε βέβαια ότι τα ηχεία δεν είναι για PC)... το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να πας σε ένα κατάστημα με ηλεκτρονικά accesories και να ζητήσεις ένα καλώδιο RCA (αυτό με τους άσπρους και κόκκινους ακροδέκτες και από τις 2 πλευρές). Θα πάρεις και ένα φυσάκι που μετατρέπει τους 2 ακροδέκτες της μιας πλευράς σε έναν (όπου και θα βάλεις στην κάρτα ήχου και στον ενισχυτή θα συνδέσεις τους άλλους 2 ακροδέκτες στην υποδοχή Video 1 ή όπως αλλιώς λέγεται η είσοδος) και είσαι ΟΚ.

Δημοσ.
Και βέβαια γίνεται (αν υποθέσουμε βέβαια ότι τα ηχεία δεν είναι για PC)... το μόνο που.....και είσαι ΟΚ.
sarisn καταλαβα στο περιπου στο τι αναφερεσαι (για το καλωδιο) αλλα αν προσεξες ανεφερα οτι εχω τα εξης ηχεια : creative Inspire 5.1 5100 me 6watts rms per satelite και 12 watts rms sto subwoofer.....εξακολουθει να γινεται ή υπαρχει περιορισμος λογω των συγκεκριμενων ηχειων.....και κατι ακομα αν παρω τον ενισχυτη και τα συνδεσω υπαρχει κινδυνος να καψω τα ηχεια??? ευχαριστω
Δημοσ.

Ναι sorry δεν το πρόσεξα αυτό με τα ηχεία. Αυτό που λέει ο peterp@^ είναι σωστό, αν ο ενισχυτής σου είναι πχ. 4x50 και τα ηχεία σου 4x30 τά' καψες... αν και νομίζω ότι δεν γίνεται να συνδέσεις ηχεία που προορίζονται για υπολογιστή, πάνω σε deck ενισχυτή :(.

Δημοσ.

ta ixeia gia to pc synithos eine 4ohm... opote prepei na elenxeis an o enisxytis sou dexete 4ohm ixeia...

deuteron... aptin karta ixou pigenei se ena kouti kai meta me kalodia sta ixeia etsi den eine?

auto to kouti eine idi enisxytis opote de mporeis stin eksodo tou na enoseis ton allo enisxyth ta tinakses ola....

prepei aptin karta ixou sou sto pc na traviksis stereo kalodio ston kenwood kai ekei na enoseis ta ixeia ta opoia kathos tha anigeis to volume tha arxizoun na paramorfonoun agria sta oria tous... pou den tha eine pano apo 6-8W afou gia toso eine ftiagmena..

oso gia to SUB... auto eine energo opote den mporeis na kanis tipota giati exei ensomatomeno enisxyth...

me liga logia pithanotata kati tha kapsis kai ofelos den tha exeis afou se periorizei i isxys ton ixeion!

cu!

Δημοσ.

oso gia to SUB... auto eine energo opote den mporeis na kanis tipota giati exei ensomatomeno enisxyth...

QUOTE]

gia to SUB εχεις δικιο τα καλωδια απο την καρτα πηγαινουν πρωτα στο γουφερ και μετα εκει συνδεονται οι 5 δορυφοροι οπως και το χειριστηριο της εντασης του ηχου.....οποτε πρεπει να εχει ενσωματομενο ενισχυτη...

αρα απ'οτι καταλαβαινω καλυτερα να ξεχασω την εμπνευση μου για να καψω τα ηχεια??? Αυτο τουλαχιστο μου δωσατε να καταλαβω...Κριμα και αρχισε να μου αρεσει η ιδεα:(((( Αnyway thanks-Να διευκρινησω οτι ο λογος που μου ηρθε η εμπνευση αυτη ηταν γιατι οταν εβλεπα DVD με ενεργοποιημενο to doldy digital decoding me to prologic ο ηχος απο την ομιλια των ηθοποιων ακουγονταν ελαχιστα...απο τα μπροστινα ηχεια...απο οπου επρεπε να ακουγονταν...και ψαχνοντας λιγο στο φορουμ ειχε παρει το ματι κατι για προσθηκη ενισχυτη ως λυση του προβληματος αυτου...και ετσι μου ηρθε η ιδεα......................

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...