SoTiRiS Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Ωωωωπ! Τώρα το πήρα είδηση το τόπικ! Πολλά παλιά μέλη να ποστάρουν εδώ! Σαν να κάναμε συνάντηση παλαιών μελών. Cool! όπως συναντιουνται μετά από χρόνια τα μέλη της επετηρίδας κάποιας σχολής. :razz: :razz:
Jikail Δημοσ. 1 Μαΐου 2005 Δημοσ. 1 Μαΐου 2005 Δεν είμαι και ο πιο παλιός αλλά παρακολουθώ ανεληπώς... Και είμαι εδώ χάρη στον φίλτατο Snollygoster...
Sean Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Καλησπέρα κι από έναν συνταξιούχο... (απλά περαστικός είμαι μην αγχώνεστε ) 'Εχω να επισκεφτώ το forum και γενικότερα να ασχοληθώ με Internet κανά-δυο χρόνια και όχι δεν είμαι φυλακή! (όχι ακόμη δηλαδή ) Τα χαιρετίσματα μου σε όσους θυμούνται το nick μου... (δεν χαιρετάω προσωπικά nicks γιατί θα ξεχάσω πολλά, αρκεί να πω ότι θυμάμαι τα περισσότερα nicks από αυτό το topic...) Υ.Γ.1. Απορώ πως θυμήθηκα το password μου... Υ.Γ.2. Ο paredwse "Super Moderator"? lol! Αν ήξερα ότι θα καταντούσες "Super" βρε φιλαράκι δεν θα σε πρότεινα ποτέ για απλό Υ.Γ.3. Τα ξαναλέμε σε κανά-δυο χρόνια.... (ελπίζω συντομότερα... ) Be happy!
Cristina Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Καλησπέρα κι από έναν συνταξιούχο... (απλά περαστικός είμαι μην αγχώνεστε ) 'Εχω να επισκεφτώ το forum και γενικότερα να ασχοληθώ με Internet κανά-δυο χρόνια και όχι δεν είμαι φυλακή! (όχι ακόμη δηλαδή ) Τα χαιρετίσματα μου σε όσους θυμούνται το nick μου... (δεν χαιρετάω προσωπικά nicks γιατί θα ξεχάσω πολλά' date=' αρκεί να πω ότι θυμάμαι τα περισσότερα nicks από αυτό το topic...) Υ.Γ.1. Απορώ πως θυμήθηκα το password μου... Υ.Γ.2. Ο paredwse "Super Moderator"? lol! Αν ήξερα ότι θα καταντούσες "Super" βρε φιλαράκι δεν θα σε πρότεινα ποτέ για απλό Υ.Γ.3. Τα ξαναλέμε σε κανά-δυο χρόνια.... (ελπίζω συντομότερα... ) Be happy! [/quote'] Καλά.... Έζησα για να το δω ΚΑΙ αυτό!!! @_@ Έχω πάθει ένα σοκ... Απορώ πως γράφω ακόμα! αξκδηεο;ςγοθ382υ3ρβδκξςβεφφξξξφββοε2φ389088υην Α ρε Δημήτρη... Αν δεν ήσουν εσύ δεν θα είχα μάθει τι σημαίνει η λέξη «warez» με παρά τρίχα ban! Ααααααχ! Τί χρόνια!
Nitrous18 Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 ti na po ego. otan eixa kanei to register mou eixa balei dipla ston nick mou thn ilikia mou alla de skeftika oti den tha mporo na allazo nick kai exo meinei AKOMA STA 18 xexexe
Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Καλησπέρα κι από έναν συνταξιούχο... (απλά περαστικός είμαι μην αγχώνεστε ) 'Εχω να επισκεφτώ το forum και γενικότερα να ασχοληθώ με Internet κανά-δυο χρόνια και όχι δεν είμαι φυλακή! (όχι ακόμη δηλαδή ) Τα χαιρετίσματα μου σε όσους θυμούνται το nick μου... (δεν χαιρετάω προσωπικά nicks γιατί θα ξεχάσω πολλά' date=' αρκεί να πω ότι θυμάμαι τα περισσότερα nicks από αυτό το topic...) Υ.Γ.1. Απορώ πως θυμήθηκα το password μου... Υ.Γ.2. Ο paredwse "Super Moderator"? lol! Αν ήξερα ότι θα καταντούσες "Super" βρε φιλαράκι δεν θα σε πρότεινα ποτέ για απλό Υ.Γ.3. Τα ξαναλέμε σε κανά-δυο χρόνια.... (ελπίζω συντομότερα... ) Be happy! [/quote'] Πού'σαι ρε Μήτσο γαμώτο; :D Στρατό είπες να πας, όχι να εξαφανιστείς! Είδες πού με άφησες και πού με βρίσκεις; Για πάρε κανά τηλέφωνο βρε.
Theoxaris Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Πόσοι είναι από εδώ που είχαμε κανονίσει και για 5x5 !! Θυμάμαι Apokaliptis, SS, .......... !! Πολύ γέλιο. Πρέπει να κανονίσουμε πάλι κάτι παρόμοιο.
Founes Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 sean ??? kapote pou ola itan exw fora partida e??? ps. exei kaneis ton tipako pou clikares gia na beis sto forum kapote???
adams Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Υποθετω αυτο εννοεις... Μας το θυμισε ο Hal9000 καποιες σελιδες πισω... :-P
SS Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Πόσοι είναι από εδώ που είχαμε κανονίσει και για 5x5 !! Θυμάμαι Apokaliptis, SS, .......... !! Πολύ γέλιο. Πρέπει να κανονίσουμε πάλι κάτι παρόμοιο. που το θυμήθηκες?
Theoxaris Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 που το θυμήθηκες? Ela mou nte! Milame me ton apokalipti akoma sto MSN. An einai na ksanakanonisoume. Kai na traviksoume kai pictures. Tha exei poly gelio. Lew malista na organosoume 2 omades. Mia me tous palious tou insomnia kai mia me tous neous. Derby : Old Insomniacs VS New Insomniacs !
overclocker Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Το πρώτο αρχείο που κατέβασα από το Insomnia ήταν (μικρός τότε !) το crack του FIFA 2000 το πρώτο με ελληνικό σχολιαστή... Από τότε μέχρι σήμερα το Insomnia μου έμαθε πολλά πράγματα και θυμάμαι ευχάριστα τις κουβέντες που κάναμε στο μπλα-μπλα... Σε αυτά τα 5 χρόνια όμως άλλαξαν αρκετά και προστέθηκαν πολλές νέες υποχρεώσεις και αναγκαστικά περνάω λιγότερες ώρες στο forum. Με την πρώτη ευκαιρία όμως είναι το πρώτο site που πληκτρολογώ στην γραμμή του Internet Explorer. Χαιρετίσματα σε όλους τους φίλους.
Bennito Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 Foberes epoxes!!! Tote pou mpainame me X-Treme kai h monh mas ennoia htan pws tha fame th mpara. Wraia xronia.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.