Προς το περιεχόμενο

παλιά μέλη insomnia

wgibson

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 263
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ήμουν και εγώ στο κότερο :-P :-P

κότερο

τα καλύτερα χρόνια ήταν τότε ... και το forum και το IRC στο ζενίθ τους

με τους περισσότερους έχουμε χαθεί ... btw τον agnanta και τον anonymous τους είχα πετύχει πριν λίγο καιρο ...

Δημοσ.

Ουπς!!! Τώρα το είδα και είπα ο Αρχαίουρας (Παλαιολιθικός ογκόλιθος) να ποστάρω και εγώ...

Για πειτε στους ψαράδες... θυμάστε έναν άρρωστο που έμπαινε με γυναικείο Ιταλικό όνομα (νομίζω πως ήταν Rossana Amatateli ή τελος πάντων κάπως έτσι) που μας είχε ανακατέψει και κοντέψαμε να σκοτωθούμε για το πιος δίνει link προς τα έξω???

Θυμάστε επίσης την περίοδο που με μετακίνηση του forum χαθηκαν τα pass και αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε user-id και password?

Η να θυμηθούμε τα απειλητικά mail που έστελναν στον Hal για να σταματήσει την διακίνηση παρόνομου υλικού στο forum.

Αμα κάτσω καμια ώρα θα θυμηθώ χιλιάδες μικρά που τελικά έκαναν την insomnia μεγάλη...

Δημοσ.

Mporei na mh fainomai palios kai isws den eimai oso kapoioi alloi, alla thn prwth mou epafh me thn insomnia htan sto chat ston server tou groovy, prin akoma kai apo th dhmiourgia ths selidas kai me empase o Mack, apo to BigMac gia osous ton 8umountai. Kai xwris na 8elw na pw perissotera, xairetismata ston Necoulis kai stous upoloipous apo thn tote parea...

Me ektimhsh,

sfl or pinokio or bfg

Δημοσ.
Ουπς!!! Τώρα το είδα και είπα ο Αρχαίουρας (Παλαιολιθικός ογκόλιθος) να ποστάρω και εγώ...

Για πειτε στους ψαράδες... θυμάστε έναν άρρωστο που έμπαινε με γυναικείο Ιταλικό όνομα (νομίζω πως ήταν Rossana Amatateli ή τελος πάντων κάπως έτσι) που μας είχε ανακατέψει και κοντέψαμε να σκοτωθούμε για το πιος δίνει link προς τα έξω???

Θυμάστε επίσης την περίοδο που με μετακίνηση του forum χαθηκαν τα pass και αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε user-id και password?

Η να θυμηθούμε τα απειλητικά mail που έστελναν στον Hal για να σταματήσει την διακίνηση παρόνομου υλικού στο forum.

Αμα κάτσω καμια ώρα θα θυμηθώ χιλιάδες μικρά που τελικά έκαναν την insomnia μεγάλη...

AAAAAAAAAHHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHA!!! yahoo.gif

Από τις κορυφαίες στιγμές του Insomnia!!! biggrin.gif

Δεν είναι δυνατό να ξεχαστούν! no.gif

Δημοσ.

ΜΑ δεν ανέφερες το καλύτερο με τα σιδεράκια...... :grin:

Δημοσ.
ton agnanta ton thimame :D

ps gia palaiosini ego kai merikoi alloi ti na poume? :P

ante xronia polla gkeoula :P

Πωπωπω με τόσες παλιές καραβάνες εδώ' date=' έτσι μου 'ρχεται να αρχίσω να παίρνω κάμψεις ο ψαράς/νιούφης/ποντικαράς.

Θυμάμαι τότε κατα 2001 που είχα μπει μέσα και έβλεπα ονόματα με 1000+ ποστς (μετέπειτα Pooh Bah + Carpal Tunnel) και αναρωτιόμουν πως κόλλησαν και έχουν γράψει τόσα. Την απάντηση υποθέτω ότι την πήρα[/quote']

o marios kai meta egw! :P kai meta hr0w kai o woozy kai takane skata lol

Δημοσ.
Koita register tou 2000 :o

Κοιτα αλλο ενα ;-)

Παντως το ξανασκεφτηκα πριν postαρω εδω... τo postcount αριστερα (233 posts μαζι με αυτο που στελνω τωρα) ειναι μαλλον ντροπιαστικο ... ειδικα οταν βλεπεις τυπακια σαν το φιλαρακι τον billpeppa που με ενα χρονο ID εχει 4000+ posts ...

Δεν κρυβω οτι ο κυριος λογος επισκεψης, της τοτε insomnia ηταν αυτος

http://web.archive.org/web/20001007005915/www.insomnia.gr/files.htm

επειτα ανακαλυψα και γω, οτι το ανθρωπακι με τα μουστακια ηταν clickable οπως προαναφερθηκε...

Tο ID μου πολλες φορες ηθελα να το αλλαξω, αλλα καταλυτικο ρολο στην αρνητικη αποφαση μου επαιξε το φανερο registration date.

Οπως δεν κρυβω πως συγκινουμαι οποτε ανοιγω το πρωτο μου topic που παλευουμε μαζι με τον SpY na φτιαξουμε τα site μας και οι οδηγιες που ανταλασαμε μου ακουγονται τοσο αστειες τωρα πια ....

Δημοσ.
Παλι καλα που ηρθε και ο Soulman[/b'] και ενιωσα καπως καλυτερα ...;)

Αισθάνεσαι μόνος;;;;; :)

Δημοσ.
Αισθάνεσαι μόνος;;;;;

τo postcount αριστερα (233 posts μαζι με αυτο που στελνω τωρα) ειναι μαλλον ντροπιαστικο ... ειδικα οταν βλεπεις τυπακια σαν το φιλαρακι τον billpeppa που με ενα χρονο ID εχει 4000+ posts ...

dpolal2 an prosekseis kai to postcount tou Soulman tha katalaveis ti ennoousa :wink: ;-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...