LL_NEO Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Πωπωπω με τόσες παλιές καραβάνες εδώ, έτσι μου 'ρχεται να αρχίσω να παίρνω κάμψεις ο ψαράς/νιούφης/ποντικαράς. Θυμάμαι τότε κατα 2001 που είχα μπει μέσα και έβλεπα ονόματα με 1000+ ποστς (μετέπειτα Pooh Bah + Carpal Tunnel) και αναρωτιόμουν πως κόλλησαν και έχουν γράψει τόσα. Την απάντηση υποθέτω ότι την πήρα
Cristina Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Egw pados ton server pou thimamai pws itan to insomnia to 2000 vevaia itan to chat.groovy.gr :?Eimai xroniaaaa pisw e? Όχι πολλά. Κάτι λιγότερο από 1,5 χρόνο.
nik7 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Πωπωπω με τόσες παλιές καραβάνες εδώ' date=' έτσι μου 'ρχεται να αρχίσω να παίρνω κάμψεις ο ψαράς/νιούφης/ποντικαράς.Θυμάμαι τότε κατα 2001 που είχα μπει μέσα και έβλεπα ονόματα με 1000+ ποστς (μετέπειτα Pooh Bah + Carpal Tunnel) και αναρωτιόμουν πως κόλλησαν και έχουν γράψει τόσα. Την απάντηση υποθέτω ότι την πήρα[/quote'] den pezoun rolo ta posts.... nomizo....
Lucifer Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 gotchaaaaaaaaaaa ελεεινέ Χαλκιδιώτηηηη :D Ζείς!!! Cristina αυτά είναι φρέσκα ρε... O NeTeD (που ήταν mod στην μουσική αν δεν απατώμαι) είχε ήδη αλλάξει το nick σε Fugitive_Mind. Αναφέρετε κάτι που δν θυμάμαι, ξαφνικά νοιώθω σαν να έχω σπαταλήσει τα νιάτα μου εδώ
Exoskeletor Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 2 photos gia mena? na se kala.sthn arxh nomiza pos eine dikes mou kai elega pote prolaba na sths steilo :D.empene kai o zerocool edo? prota egine diashmos edo kai meta ton balane se tainia? plaka plaka se kapoio kanalh eixa paei palia kai eixa milisi me ton trustfm. mporei na empena kai na mhn to thimame popo eime unpectable. grigora ton giatro
adams Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 O NeTeD (που ήταν mod στην μουσική αν δεν απατώμαι) Στον κινηματογραφο-divx ηταν (μια κατηγορια ηταν τοτε) ηταν και στη μουσικη και δεν θυμαμαι??...καπου εδω τριγυρνα παντως μπορει και να απαντησει
LL_NEO Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 den pezoun rolo ta posts.... nomizo.... Δε λέω το αντίθετο, αλλά φαντάσου έναν νέο τότε (όπου γενικώς τα ελληνικά fora ήταν δυσέυρετα) πως του φαινόταν οι τύποι με έναν περίδρομο απο ποστς ήδη.
NeTeD Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Τσα Εδώ είμαι κι εγώ! Luci μόνο στο irc άλλαξα nick, όχι εδώ! (αν και τώρα πάλι ως neted τριγυρνάω κι εκεί). Στο divx μόνο ήμουν mod! Στη μουσική πώς μπορεί να είναι άλλος πέρα απ'την Cristina Μου λείπουνε ρε παιδιά οι παλιές μέρες της ινσόμνια Τώρα καλώς ή κακώς μεγαλώσαμε σαν κοινότητα, πληθύναμε και χαθήκαμε. Έναν άνθρωπο πάντως παραδέχομαι πολύ (μεταξύ κι άλλων φυσικά) και εύχομαι να μείνω κι εγώ τόσο original και "παιδί" όταν μεγαλώσω. Τον κύριο Γιάννη (Platano)! Κατ'εμέ, το επίτημο μέλος της ινσόμνια!
Lucifer Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Ο Μάριος είναι μορφή. Μην το πάρεις πάνω σου παππού, αλλά κάθε post σου είναι και απόλαυση...
Chris_13 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 o SS arage pou na vrisketai?Vasika kserw pou einai,ton vlepw syxna alla apo edw den pataei pleon energa(nomizw...)Episis exei xathei o apokalyptis kai sigoura o jedi master neo o opoios asxoliotan mono me kinimatografo.... Alitheia o akpe pou einai?kairo exw na ton dw!
Fidelio Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 Κούκλες μου σας έχω ευχάριστα νέα. Περί αναμνήσεων γενικότερα και τα ρέστα και δεν έχετε δει ακόμα τίποτα. Πέντε χρονάκια είναι αστείο ποσό. Πατήστε τα . . άντα και θα θυμηθείτε καλύτερα τι πα να πει αναπολώ! Είστε ακόμα νέοι . . . σκέψου σε καμια 10αριά χρόνια πως θα φαντάζει τούτο το τοπικ ! Δεν λέω υπάρχει μια ψηλομελαγχολία στην ατμόσφαιρα , αυτή συνίσταται στις μοναχικές και προσωπικές στιγμές μέσα στο σπίτι και αναζήτησης μέσω του υπολογιστή περισσότερων γνώσεων κτλ με όρεξη και πολύ περιέργια σε στιγμές που δεν υπήρχε κατι άλλο ουσιατικό για να κάνουμε ή να είναι το ίδιο δημιουργικό. Καλή φάση πάντως να βλέπω "πάλιουρες" να αναπολούν . . . και είναι πολύ νωρίς για να βγάλω τα εισαγωγικά! :smile:
Lucifer Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 Ψωνάκι fidelio... ;p Chris 13 καλά είναι ο Αντώνης, θα του δώσω τα χαιρετίσματά σου...
apokaliptis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Τα χρόνια περνάνε πολλοί χάθηκαν , άλλοι απλά άλλαξαν nick΄, ήρθαν καινούργοι ..΄ Η ζωή προχωράει όπως και το net Αλήθεια έχω να ακούσω νέα του άγναντα καιρό τώρα .. Ο anonymous_k που χάθηκε :S ?!?!?!
dpolal Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Έναν άνθρωπο πάντως παραδέχομαι πολύ (μεταξύ κι άλλων φυσικά) και εύχομαι να μείνω κι εγώ τόσο original και "παιδί" όταν μεγαλώσω. Τον κύριο Γιάννη (Platano)! Κατ'εμέ, το επίτημο μέλος της ινσόμνια! Ο Γιάννης είναι από τους λίγους ανθρώπους που γνώρισα μέσα από το νετ και τώρα κάνουμε παρέα... Πάντως εγώ πιστεύω ότι η insomnia δεν έχει αλλάξει αυτή η ίδια, αλλά άλλαξε πολύ η φυσιογνωμία των νέων ανθρώπων/μελών που γράφουν τώρα. Η μήπως απλά γέρασα εγώ. :???: Xμμμμ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.