Moderators GeorgeMan Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δεν υπαρχει ινακτιβ Xox!
overclocker Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Θεωρώ τον ευατό μου από τα παλιά μέλη του Insomnia καθώς θυμάμαι το είχα ανακαλύψει όταν ήταν ακόμα απλά μια html σελιδα με διεύθυνση fly.to/Insomnia σε free σερβερ ακόμα όπου τό site τότε ασχολούταν με πιο "πικάντικα" θέματα όπως serialz και firmware hackz, οι παλιοί θα θυμούνται σίγουρα την "μαγκιά" με το Ricoh από 4χ στα 6χ... Καλές εποχές όπου ήμασταν λίγοι και καλοί... Όχι ότι τώρα το insomnia δεν παραμένει μια καθημερινή μου συνήθεια αλλά όπως και να το κάνουμε έχουν αλλάξει και πολλά στις ζωές μας αφού πανε 9 χρόνια περίπου από τότε που το site έκανε τα πρώτα του βήματα μέχρι αυτό που κατάφερε να γίνει σήμερα. Σταματάω εδώ γιατί θα μας πάρουν τα ζουμιά! Καλή συνέχεια σε παλιούς και νέους!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Με δεν είμαι απο το 2007 απλά ο λογαριασμός μου πρέπει να είχε βγει inactive...Βασικά τώρα που το σκέφτομαι παίζει να ήμουν και με άλλο acount...! zomg double account! χοχοχοχοχο
ge0rge007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Μα μήν το μαρτυρίσετε όμως!!! ΣΣΣΣΣΣΣΣττττττττ κανείς δεν είδε τπτ!
giorgos147 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Πω ρε σεις!Με συγκινήσατε!... Είμαι νέος εδώ...Αλλά με αυτά που βλέπω.... Καλά...Το 2000 ήμουν...Χμμμ,6 ετών!!!!!!!!
Hik Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Όχι, δεν είναι τόσο παλιό το mylord, έχει αλλαχτεί κάποια στιγμή αρκετά παλιά αλλά όχι και 9 χρόνια. Άστα αυτά... χαλαρά είναι τόσο. Πότε είχε πρώτο ξεκινήσει το dotteam forum; Εγώ πρέπει να είμαι με τα λιγότερα posts ανά χρόνο. To ξέρω δεν είμαι ομιλητικός
deathlok Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Από μέλη δεν θυμάμαι nick τόσο έντονα για να μου λείψουν αλλά υπήρχαν αρκετοί mod που έτρωγαν άπειρες ώρες με εκτνεή ποστ και τώρα δεν βλέπω καθόλου μηνύματα τους 1)Myth0S 2) Imagine (μπορεί και να τα έγραψα λίγο λάθος)
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Ανθρωποι ειναι, καποτε βαριουνται/εχουν αλλα πραγματα να κανουν Γιαυτο και πρεπει ενα καλο φορουμ να εξελισσεται, προσαρμοζομενο αμεσα στις απαιτησεις της εκαστοτε εποχης.
MyLord Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Άστα αυτά... χαλαρά είναι τόσο. Πότε είχε πρώτο ξεκινήσει το dotteam forum; Εγώ πρέπει να είμαι με τα λιγότερα posts ανά χρόνο. To ξέρω δεν είμαι ομιλητικός Καλά, με χρονολογίες ημερομηνίες κλπ δεν τα πάω καλά. Οπότε παίζει να είναι και τόσο.
deathlok Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Ανθρωποι ειναι, καποτε βαριουνται/εχουν αλλα πραγματα να κανουν Γιαυτο και πρεπει ενα καλο φορουμ να εξελισσεται, προσαρμοζομενο αμεσα στις απαιτησεις της εκαστοτε εποχης. Σίγουρα και εγώ μεγάλωσα έπιασα δουλειά και ο χρόνος μου πια δεν είναι άπειρος. Αλλά τα δύο μέλη που λέω (σίγουρα αν ζοριστώ θα θυμηθώ και άλλα) είχαν το ¨μικρόβιο" τις τεχνολογίας και πλέον δεν βλέπω ούτε ένα ποστ τους (έστω ένα). Είναι σαν ξαφνικά poulinos να σταματήσει να μπαίνει εντελώς
darklordvader77 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 ρε παιδες, ενας χρηστης με το ονομα aggouraki, που σκ@τ@ εχει παει?? τωρα μου ρθε φλασια..
darklordvader77 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 απ το 2001 αν δεν με απατα η μνημη μου..
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Οχι, ψαξτε υπαρχει αναλογο τοπικ. Ειναι πριν το 2001. Αφου υπαρχουν και ενεργα μελη γραμμενα το 2000... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:40 ---------- Σίγουρα και εγώ μεγάλωσα έπιασα δουλειά και ο χρόνος μου πια δεν είναι άπειρος. Αλλά τα δύο μέλη που λέω (σίγουρα αν ζοριστώ θα θυμηθώ και άλλα) είχαν το ¨μικρόβιο" τις τεχνολογίας και πλέον δεν βλέπω ούτε ένα ποστ τους (έστω ένα). Είναι σαν ξαφνικά poulinos να σταματήσει να μπαίνει εντελώς Παρα πολλοι σπαστηκαν με την απαγορευση των greeklish. Δε γνωριζω συγκεκριμενα, παντως η υπαρξη τους στη λιστα μονο κακο κανει, αφου καποιο μελος μπορει να στελνει pm για καποιο θεμα με αποτελεσμα να μην απαντιεται. Δε πειραζει, μειωθηκε η ποσοτητα αλλα αυξηθηκε αισθητα η ποιοτητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.