Προς το περιεχόμενο

παλιά μέλη insomnia

wgibson

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 263
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

είπα να δώσω και εγώ το παρόν και να πώ μιά καλημέρα στους παλιούς χρήστες αυτού του φόρουμ που πραγματικά κάποια στιγμη ζούσαμε σε αυτό... μέχρι και κάποια τρελά σκίτσα που θα γινόντουσαν μπλούζες είχαν ανεβάσει μερικοι... αυτά τα ολίγα ίσως λίγοι να με θυμούνται αλλά αν παλιά έγραφα λίγα τώρα δεν γράφω καθόλου αλλά σας παρακολουθώ... με την καλή έννοια :)

Δημοσ.

μία απλή αναζήτηση και το πρόβλημα λύθηκε... τα βρήκα τα σκετσάκια... να πώ ένα μεγάλο μπράβο στον σχεδιαστή πάντως... :)

post-1983-129062983397_thumb.jpg

post-1983-129062983399_thumb.jpg

post-1983-129062983402_thumb.jpg

post-1983-129062983404_thumb.jpg

Δημοσ.

θυμαμαι το ανρωπακι που παταγαμε για να μπουμε στο forum :) μου ειχε βγει η πιστη να ανακαλυψω τοτε πως να μπω :D

Τότε όντως και εγώ έμπαινα και έστελνα πολύ περισσότερο, καλά τώρα ποια είμαστε τόσοι πολλοί..

Δημοσ.

Υπάρχουν άραγε κάποια screen shots της κεντρικής σελίδας του insomnia από τότε;

Εάν ναι ας τα βάλει κάποιος έτσι για το αρχείο εδώ μέσα.

Το ποιο πιθανό να τα έχει κρατήσει κανένας διαχειριστής.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το είχα βρει 19 χρονών το insomnia (το 2000). Άργησα πολύ να κάνω εγγραφή και το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να ανοίξω ένα θέμα ζητώντας serial για τα XP :P Με είδε ο paredwse και με πρόγκηξε. Απο τότε έχω ένα ψυχολογικό τραύμα.

Δημοσ.
Το είχα βρει 19 χρονών το insomnia (το 2000). Άργησα πολύ να κάνω εγγραφή και το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να ανοίξω ένα θέμα ζητώντας serial για τα XP :P Με είδε ο paredwse και με πρόγκηξε. Απο τότε έχω ένα ψυχολογικό τραύμα.

Ο paredwse να δεις !!!!!!:-D:-D:-D

Δημοσ.

Βασικά και εγώ παλιός (σχετικά όχι και απο το 2000...10χρονος μπέμπης:P)Αλλά ο λογαριασμός μου πρέπει να είχε γίνει inactive για κάποιον καιρό!

Δημοσ.

Με δεν είμαι απο το 2007 απλά ο λογαριασμός μου πρέπει να είχε βγει inactive...

Βασικά τώρα που το σκέφτομαι παίζει να ήμουν και με άλλο acount...!:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...