Jheremias Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 ΕΛΑΤΕ ρε στο IRC γαμώτο σας! Μη χάνεστε! Πείτε και του ρέμαλου του Imagine να τσακιστεί να μπει μην τον πάρει και τον σηκώσει! κατεβάστε ένα γαμω-mirc και ελάτε μέσα stathis, gotchagr, It has been a long time...!
soraver Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 mono o agna den sugkini8hke ap to mail mou OUAAAAAAA ;p
marios1957 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Είσαι λάθος.Σε βλέπει,απλά πρέπει να σεβαστούμε την καινούργια του i.d.
-nick- Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 ΕΛΑΤΕ ρε στο IRC γαμώτο σας! Μη χάνεστε! Πείτε και του ρέμαλου του Imagine να τσακιστεί να μπει μην τον πάρει και τον σηκώσει! κατεβάστε ένα γαμω-mirc και ελάτε μέσα stathis' date=' gotchagr, It has been a long time...![/quote'] exo problem me to Grnet.. * Connect cancelled - * Connecting to eu.irc.gr (7000) - -dionisos.irc.gr- *** Looking up your hostname... - -dionisos.irc.gr- *** Checking Ident - -dionisos.irc.gr- *** Found your hostname - * Identd request from 194.30.220.85 * Identd replied: 28160, 7000 : USERID : UNIX : xxxx - -dionisos.irc.gr- *** Got Ident response - You have been K-lined. - -dionisos.irc.gr- *** You are not welcome on this server. - -dionisos.irc.gr- *** K-lined for You are using the wrong GRNet server. For your convenience and less lag, please use /server EU.irc.gr (2003/05/20 05.03) - -dionisos.irc.gr- *** Your hostmask is [email protected] - -dionisos.irc.gr- *** For more information, please mail [email protected] and include everything shown here. - Closing Link: 0.0.0.0 (You are using the wrong GRNet server. For your convenience and less lag, please use /server EU.irc.gr (2003/05/20 05.03)) - * Disconnected - * Connect retry #1 195.130.120.40 (7000) - -afros.irc.gr- *** Looking up your hostname... - * Disconnected - * Connecting to 195.130.120.40 (6667) - -afros.irc.gr- *** Looking up your hostname... - -afros.irc.gr- *** tosa xronia n000000000b
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα κι από έναν συνταξιούχο... (απλά περαστικός είμαι μην αγχώνεστε ) 'Εχω να επισκεφτώ το forum και γενικότερα να ασχοληθώ με Internet κανά-δυο χρόνια και όχι δεν είμαι φυλακή! (όχι ακόμη δηλαδή ) Τα χαιρετίσματα μου σε όσους θυμούνται το nick μου... (δεν χαιρετάω προσωπικά nicks γιατί θα ξεχάσω πολλά, αρκεί να πω ότι θυμάμαι τα περισσότερα nicks από αυτό το topic...) Υ.Γ.1. Απορώ πως θυμήθηκα το password μου... Υ.Γ.2. Ο paredwse "Super Moderator"? lol! Αν ήξερα ότι θα καταντούσες "Super" βρε φιλαράκι δεν θα σε πρότεινα ποτέ για απλό Υ.Γ.3. Τα ξαναλέμε σε κανά-δυο χρόνια.... (ελπίζω συντομότερα... ) Be happy! Η αναζητηση Της αναζητησης Ω αναζητηση !!! Με αφορμη το προγραμματακι poppy for windows http://www.yoursurfice.com/frame.aspx?u=http%3a%2f%2fsearchportal.information.com%3fa_id%3d1637%26domainname%3dyoursurfice.com%26adultfilter%3doff%26popunder%3doff&r=2&adi=100&st=Free+Software που που ειχε δωσει ο Δημητρης και προσπαθουσε να μου δωσει να το καταλαβω στα πρωτα μου βηματα και δεν εχω αποχωρισει ποτε βρηκα αυτο το post ψαχνοντας τον στο απειρο διαδικτυο...
o_magazatoras Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Ti έπαθες μπαρμπαΠλάτανε κι έπιασες το φτυάρι; Btw,Χρόνια Καλά!
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Ti έπαθες μπαρμπαΠλάτανε κι έπιασες το φτυάρι; Btw,Χρόνια Καλά! Εγω ας τοπιασα...Αλλοι μην το ...πιασουν για μενα !!!! Ευχαριστω για το καλα !!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Ti έπαθες μπαρμπαΠλάτανε κι έπιασες το φτυάρι; Btw,Χρόνια Καλά! επ εσύ δεν είσαι παλιό μέλος...έξω απ' το topic!
o_magazatoras Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 επ εσύ δεν είσαι παλιό μέλος...έξω απ' το topic! Αμες ποκ ημέθ άλκιμοι νεανίες...
antonl Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Αμες ποκ ημέθ άλκιμοι νεανίες... μτφ (by googling): "Κάποτε ήμασταν και εμείς εύρωστοι νέοι"
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Αμες ποκ ημέθ άλκιμοι νεανίες... showoff... μάλιστα...
wert Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 lol Γιάννη ωραίο σκάψιμο Απίθανες γεωτρήσεις.
MyLord Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Κι εγώ της τότε εποχής, Leon στην αρχή, μετά Leon1 και τώρα MyLord
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 "Τωρα" = η τελευταια 9ετια ε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.