Προς το περιεχόμενο

παλιά μέλη insomnia

wgibson

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 263
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τώρα εσείς θεωρείστε παλιοί; Τι να πω κι εγώ που γράφτηκα πριν 35 χρόνια; Αν δεν πιστεύεται κοιτάξτε το προφίλ μου!

Δημοσ.

sakis, έχεις αυτή την ημερομηνία, λόγω του ότι το nick το χρησιμοποιούσα εγώ πριν το αλλάξω.

Παλιά υπήρχε η δυνατότητα να αλλάξεις nick.

Και προφανώς λόγω του ότι ήταν ανενεργό, μπήκε κάποια ημερεμηνία default.

Δημοσ.

kala egw giati arghsa toso na anakalupsw to topic? MILATE REEEEEEEEEEEEEE

nai tous 8umamai sxedon olous... gotcha leon agnanta

akoma kai ton kafao me ta sxedia gia to patcharisma tou 3210, ta ledakia tou ledis kai diafora tetoia.

h prwth epafh mou me to site htan me to read-dos mode sta millennium

pou to eixan balei se ena periodiko....

meta mphka sto chat kai kolhsa....

8umamai se kapoia fash nomiza pws h selida kai to forum eixan nekrw8ei, giati h internet hellas den ekane updates tous dns ths kai me ebaze sto palio host tou forum. htan h epoxh pou ka8e mhna o Hal allaze kai host giati eixe trela hits...

telika edwmesa grafthke h istori atou ellhnikou internet....

Δημοσ.

Όποιοι είστε αρκετά παλιοί, θα θυμάστε ότι το forum είχε φάει ένα ολοκληρωτικό reset σε κάποια φάση (UBB καταστάσεις...), οπότε η ημερομηνία εγγραφής δεν είναι κριτήριο σύγκρισης για (εμάς :D) τους (πραγματικα) παλιούς :)

Μια λοιπόν που τις έχετε βγάλει όλοι και τις μετράτε (τις παλαιότητες ;)), ας πω κι εγώ :)

Η πρώτη μου επικοινωνία (κοιτάω το mail και ντρέπομαι):

From: "paravoid" <...>

To: Hal9000 <...>

Date: Sun, 11 Jun 2000 14:11:20 +0300

Και η απάντηση:

From: "Hal9000" <...>

To: "paravoid" <...>

Date: Sun, 11 Jun 2000 14:54:41 +0300

( γρήγορος ε; )

Κάπου πρέπει να υπάρχει και το nick μου στις ειδήσεις (προ-forum).

Αλήθεια το αρχείο εκείνο που πήγε;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μα προς θεού. Που να ξέρουμε τους leon, gotchagr, agnanta, tsampikos? Εμείς; Μόνο μαζί μεγαλώσαμε...

Αφήνω το IRC στη γωνία...εκεί να δείτε στιγμές...Οι περισσότεροι παλιοί ξέρουν....

Αρκεί να σας πω οτι την ύπαρξη του thread μου ανάφερε ο Soulman με τον paravoid κατά τη διάρκεια καφεδιάς στα Εξάρχεια....

Καλή σας ώρα :)

Δημοσ.

Ρε παιδια, ο Gotchagr ρε!!!!!! Πού εισαι ρε ψυχη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D Ποπο μλκ συγκινηθηκα τωρα :)

Ολα τα καλα παιδια εδω :) (και μερικα κακα παιδια, οπως η αφεντια μου :P )

Δημοσ.
Ρε παιδια' date=' ο Gotchagr ρε!!!!!! Πού εισαι ρε ψυχη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D Ποπο μλκ συγκινηθηκα τωρα :)

Ολα τα καλα παιδια εδω :) (και μερικα κακα παιδια, οπως η αφεντια μου :P )[/quote']

Γειά σου Σταθάκο! Τι κάνεις βρε; Πώς πάνε οι σπουδές; :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...