Προς το περιεχόμενο

παλιά μέλη insomnia

wgibson

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ετοιμάζεται καινούργια σειρά (έχει ήδη δοθεί σε top fashion designers για να δούμε τι μπορούν να φτιάξουν).

Θα βγει επίσης συλλεκτική και ακριβότερη σειρά t-shirt σε περιορισμένα κομμάτια - το τι θα την καταστήσει συλλεκτική είναι ήδη θέμα συζήτησης στην Ομάδα Διοικούντων του forum*.

* που αποτελείται από τον Hal9000' date=' τον Hal9000 και τον Hal9000. Δημοκρατικές διαδικασίες.[/size']

Αυτη τη συλλεκτικη πρεπει να προλαβω

• Απαντ. 263
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Νοέμβριος 97

17 Nοεμβρίου 1997

H μαμά πατρίδα καλεί τον webmaster. Ο Hal9000 (δηλαδή εγώ) πάει στρατό , ναυτικό συγκεκριμένα.Webmaster αναλαμβάνει ένα πανάξιο !!!!!!! μέλος των ΜΙΒ ο Soulman.Σε μια εβδομάδα ακολουθεί και ο Duke για αυτό τρέξτε για τα προλάβετε cracks.Μηνύματα συμπαράστασης δέχομαι στο [email protected] :-))

Τα λέμε σύντομα.

Βγήκε το πρώτο plugin για Winamp 1.6b με την ονομασία Analog VU Meter.Παράλληλα είναι διαθέσιμο και το SDK από τη Nullsoft για την δική σας δημιουργία plugins.Για να κατεβάσετε το Analog VU Meter πατήστε εδώ.Διαθέσιμο και 3DFX plugin πάντα από την επίσημη σελίδα του Winamp

Ο Counter τα έχει παίξει( δείχνει τα μισά hits :-) ).Της Geocities είναι το λάθος και προσπαθεί εδώ και 5 ημέρες να το φτιάξει.

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax :):):):):):)

Δημοσ.

αλλο ενα ιστορικο ντοκουμεντο εδω:

>http://kourampies.tollfreepage.com/alterINSOMNIA.jpg

(δουλευει μονο με copy-paste το link επειδη ο host δεν συγχωρει το direct linking)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

δεν τους θυμάμαι, θυμάμαι όμως το 99-2000 που το insomnia ήταν σε πιο teenage geek φάση (π.χ. filmnet decrypter download :P)

btw θυμάται κανείς στο irc περίπου το 94-95 που πέφτανε τα ιστορικότερα μπινελίκια στην ιστορία στο #imia και το #turkey του dalnet;;

Δημοσ.

Ποτέ δν μιλούσαμε για cracks ελεύθερα, δν υπήρξε ποτέ κανένα warez subforum ή οποιοδήποτε ακατονόμαστο section για cracks.

Δημοσ.
Ποτέ δν μιλούσαμε για cracks ελεύθερα, δν υπήρξε ποτέ κανένα warez subforum ή οποιοδήποτε ακατονόμαστο section για cracks.

Αμήν!

lol

Δημοσ.

Ιστορικός είσαι στο επάγγελμα; :-P

Δημοσ.

α ok. γιατι ακουγα να λενε καποιοι ιοτι βρισκοσασταν σε teenage geek σταδια και μιλουσατε πιο ελευθερα για ορισμενα πραματα ή κατι τετοιο..

Δημοσ.

Θα επιτρέψετε και σε ένα κατά πολύ νεώτερο μέλος να γράψει δυο σειρούλες! Το insomnia βασικά προέκυψε από κάποια αναζήτηση που έκανα και ο γούγλης μου υπέδειξε το εδώ φόρουμ! Από την πρώτη μέρα εγγραφής μου μέχρι σήμερα δεν έχω ξεκολλημό! Κατ'αρχήν γιατί μπορείς να βρεις άμεσα τις απαντήσεις σε όποιες απορίες έχεις σε θέματα τεχνολογίας ή μουσικής κλπ., και εν συνεχεία μπορείς να κάνεις κουβέντα για θέματα, χωρίς να υπάρχουν παρενοχλήσεις από διάφορους τυχάρπαστους όπως στο irc! Πιστεύω ότι δεν είναι τυχαίο που το insomnia αριθμεί πάνω από 20.000 μέλη! Αξίζουν συγχαρητήρια στον δημουργό και τους βοηθούς του για την άψογη δουλειά! :D

Δημοσ.

Είναι απλά ο Lucifer :grin: :-P :grin:

Δημοσ.

Αν και κάποτε ολόκληρο σελίδα είχαμε με κατηγορία για φιλμνετ αλλα και αργότερα με το s.p. winxp είχε ολόκληρο link - tutorial για να τρέξει το s.p.....

τεσπα όλα καλά και πάντα πρόοδο για την σελίδα που π΄ρωτη τουλάχιστον εμένα μου έδειξε σε μορφή λογισμικού σπάσιμο του φιλμνετ :)

Hail to hall9000 and to all insomniacs :)

Παρόλο που το παρακαλουθώ το ινσομνια απο τα σπάργανα του βιζααα φιλμνετ κλπ :ρ

γράφτηκα πολύ αργότερα βλέπεις με το ρημάδι το 28800 και τις σάπιες αναλογκές γραμμές δεν μπορούσαμε να κάνουμε τιποτις αλλο εκτος απο το να βρίζουμε τον οτε και την παλιααααααα compulink :( την θυμάστε?? ερε αποσύνδεση που τρώγαμε στην μάπα .....χαχαχα αλλα με σχεδόν μηδενκή χρέωση :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...