dk1210 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Pesta re skokos!!! pou eisai esy reeee!!!! se xasame apo to forum! extes kai h8ela kai eixa!!!!!!!!!
coby Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Βλέποντας όλα αυτά τα "παλιά" nicks στο thread και την εικόνα του τενόρου θηριοδαμαστή (έτσι τον έλεγα... ) αντιλήφθηκα πως ίσως και να ανήκω στην παλιοσειρά. Βέβαια δεν έκανα πολλά posts τότε και ίσως δε θα με θυμάστε πολλοί, ήμουν περισσότερο της ανάγνωσης αλλά με τον καιρό πήρα θάρρος. Το insomnia μου έδωσε ερεθίσματα για να ασχοληθώ με αρκετά πράγματα και πραγματικά χαίρομαι που είχα τη δυνατότητα να βάλω ένα μικρό λιθαράκι στέλνοντας κάποιες μικροδιορθώσεις στον HAL9000 για το προηγούμενο phpbb forum. Θα μου επιτρέψετε να έχω στην καρδιά μου το τότε insomnia με το ρομαντισμό, την χαλαρότητα και την internetική αθωότητα εκείνης της εποχής... Χωρίς τους όρους χρήσης και την λογοκρισία που βέβαια είναι θεμιτό και έπρεπε να υπάρξουν για την ορθή λειτουργία του forum. Long live insomnia...
Teacher Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Εμένα με θυμάστε? Πού χάθηκες εσύ πάλι; Ή εγώ χάθηκα άραγε;
wgibson Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 παιδια δεν περιμενα τελικα τετοια ανταποκριση coby sean passenger57 kopykat ......... και ποσοι αλλοι οταν το ινσομνια ηταν πραγματικα μια undergrοund κοινοτητα
Pablo_Hasan Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 sas afierwnw to "ta logia kai ta xronia ta xamena" tou nikou 3ulourh :D
NiTroGen Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Νά'μαι κι εγώ. Κάθισα και διάβασα και τις 8 σελίδες του thread. Τι μου θυμίσατε, βρε παιδιά!!! Αν και γνωρίζω το insomnia από τότε, έγινα επίσημο μέλος τότε. Σε καμιά όμως περίπτωση δε νιώθω γέρος. Θα έλεγα, πιο όριμος, αλλά και πάλι τι ξέρω εγώ; Είμαι σχεδόν 5 χρόνια Άυπνος!!!
rvas78 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Nαι μαι και εγω αν και ποιο νεος. θυμαμαι οτι ημουν το 2000 στην ιταλια (ακομα εκει ειμαι ) και εμπενα με το 56κ modemaki moy sro net. στο insomnia εμπαινα ποιο πολυ για να δω νεα κτλπ χωρις να εχω κανει register. αφου πρωτα παραγκειλα το tshirt και μετα εγινα μελος. τωρα για τα post ποy ειναι πολυ λιγα φταiει οτι εχασα τον pass για το υπαρχων user και εκανα καινουριο.πριν λιγο καιρο το ξαναβρηκα το pass και here i am
Highlander Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 αφου πρωτα παραγκειλα το tshirt και μετα εγινα μελος. Τι θα γίνει με αυτά τα T-shirt ρεεεεεεεε ;;;; Κόκαλα έχουν ;;;; :grin: :grin: :grin:
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Τι θα γίνει με αυτά τα T-shirt ρεεεεεεεε ;;;; Κόκαλα έχουν ;;;; :grin: :grin: :grin: Ετοιμάζεται καινούργια σειρά (έχει ήδη δοθεί σε top fashion designers για να δούμε τι μπορούν να φτιάξουν). Θα βγει επίσης συλλεκτική και ακριβότερη σειρά t-shirt σε περιορισμένα κομμάτια - το τι θα την καταστήσει συλλεκτική είναι ήδη θέμα συζήτησης στην Ομάδα Διοικούντων του forum*. * που αποτελείται από τον Hal9000' date=' τον Hal9000 και τον Hal9000. Δημοκρατικές διαδικασίες.[/size']
geostar Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Xaireto oles tis palioseires tou forum,neos tote stin germany logo douleias epsaxna ena forum gia apantiseis se ena soro apories se themata pc,telika epesa sto insomnia pou me voithise poly.Meta apo tsiganiki periplanisi apo austria mexri Finland gia to merokamato ta mallia ligostepsan,h oikogeneia megalose alla i insomnia panta aparaititi san to kathimerino kafedaki....geia sas paides
javaneze Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 τετριμενο, αλλα δεν κρατιεμαι ... τιποτα δεν εχει αλλαξει, και τιποτα δεν ειναι οπως παλια ...
kirimis Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 πω ρε παιδια... αυτο το τοπικ ειναι γεματο αναμνησεις... και μου την δινει αυτο, γιατι μου θυμιζει πως τα χρονια τρεχουνε. Σταματηστε τη γη να κατεβω ενα πραγμα... Ανακαλυψα το Insomnia οταν ημουν φοιτητης... εκει στο 98-2000.... 5-6 χρονια πριν περιπου, που να θυμαμαι, ημουν νιος και γερασα... Αγουρες ακομα εποχες για το ιντερνετ, αλλα ηταν ωραιες εποχες... κλασσικες θα ελεγα, ειχαν κατι απο αθωοτητα μεσα τους. Ολα αυτα τα χρονια, πολλα πραγματα μπορει να αλλαξαν, εμεις μπορει να αλλαξαμε, αλλα το Insomnia σταθερο στο περασμα του χρονου. Και τουλαχιστον για μενα, ανακαλυπτω πως μετα απο τοσα χρονια εξακολουθω να εχω το ιδιο ασβεστο παθος να συμμετεχω στο φορουμ, να γουσταρω τεχνολογια κλπ κλπ κλπ... the spirit is alive and kicking! Χαιρομαι που ακομα βλεπω τα περισσοτερα παλια μελη να δινουν ακομα το παρον... και ελπιζω σε καποιο απο τα αραια meetings των Insomniacs να παρευρεθω να τους γνωρισω και απο κοντα. Τεσπα, αυτα... αρκετα αναπωλησαμε και συγκινηθηκαμε για σημερα... πρεπει να παμε για νανι.... ps: κανα μπλουζακι Insomnia ρε hal...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.