javaneze Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 fuckin awasome flashback... x-treme ... san na milame gia thn epanastash tou 21' mou fainetai ... wraies epoxes re gamwto ...
Lucifer Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Ναι... Τότε που το forum είχε περισσότερα sections που αλλάζανε κατα καιρούς όνομα etc... Ξεκολλάτε παλιοαισθηματίες! Παρασέρνετε κ εμένα...
paschalia Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Μην αναπολειτε τοσο πολυ . Παρασερνετε και τον Λουσιφερ και χαλαει το ιματζ του
xaotikos Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Aυτά είναι. Κααααποτε είχα γραφτεί και εγώ αλλά ούτε που θυμάμαι με τι nick εμπαινα SoTiRiS και εδώ παλιός είσαι ρε? Καλα σε λέει το κόκι
HaPagan Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 Να'μαι και εγώ ... Γράφτηκα όταν πήγαινα στο πρώτο έτος της σχολής μου και τώρα διαβάζω για 1/2 τελευταίες εξεταστικές της (ελπίζω!!!) !!! Πέρασαν τα χρόνια ! Είχα ανοίξει πριν αρκετό καιρό και ένα topic με όνομα Insomnia History . Ήταν ένας απολογισμός των αλλαγών της κοινότητας . http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=3736&highlight=insomnia+history
Snolly Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Πωπω καλά που το πέτυχα το post αυτό και μου θυμίσατε πολλά. Θυμάμαι ήμουν λύκειο τότε και έκανα κοπάνα από το σχολείο (γιατί που ΝΕΤ στο σπίτι) και πήγαινα στο Ευγενίδειο ίδρυμα (στο πλανητάριο) για να μπω στο ΝΕΤ. Το Insomnia το είχα προλάβει πριν το forum και εγώ έκανα καιρό να ανακαλύψω το ανθρωπάκι (το οποίο είναι και ιδιαίτερα κακόγουστο χαχααχα). Anyway από μαθητής, φοιτητής και τώρα κοντεύω χαρτογιακάς στο γραφείο.... Με στενοχωρεί μόνο που έχασα διάφορες συναντήσεις και δραστηριότητες λόγω σπουδών στο εξωτερικό... Άντε να κανονίσουμε κάνα ουζάκι Διόσκουρους τώρα που άνοιξε ο καιρός...
Πέτρος Σ. Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Εγώ στα πόσα παλιώνω ρε παιδιά; Λέω τώρα για να ξέρω πόσο να περιμένω.
javaneze Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 κατα το 2010 σε βλεπω ανθυπασπιστη Πετρο ... :-P :-P :-P :-P
LEFteriz Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Τι έχουμε εδώ ; ; :) αντε να δωσω κι εγω το παρον σαν παλιός
loupis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Πω πω .. μου φαινεται οι παλιοι μαζευτήκαμε περισσότεροι από τους καινούριους...
Πέτρος Σ. Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Άντε σας αφήνω και το 2010 ξανάρχομαι ως ανθυπασπιστής.
Physics_Rulez Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Μια μικρή βοήθεια για τις αναμνήσεις μας ... ---> ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ <--- 8-) 8-) 8-) Πόσο κορυφαίο link μπορεί να είναι αυτό που έδωσες!!!!! Γεια σε όλους!!!
SKOKMAN Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 thimame ton hall fantaro akoma na erxete se enan kino gnosto mas(ton petro) sto magazi pou doyleve stin athina kai na ta lene me tis ores gia tin insomnia!!!!!!!! kales epoxes otan ola itan pio xalara xoris toso megali logokrisia! tora........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.