Προς το περιεχόμενο

παλιά μέλη insomnia

wgibson

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 263
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι... Τότε που το forum είχε περισσότερα sections που αλλάζανε κατα καιρούς όνομα etc... :P

Ξεκολλάτε παλιοαισθηματίες! Παρασέρνετε κ εμένα... :P

Δημοσ.

Aυτά είναι. Κααααποτε είχα γραφτεί και εγώ αλλά ούτε που θυμάμαι με τι nick εμπαινα :P

SoTiRiS και εδώ παλιός είσαι ρε? Καλα σε λέει το κόκι :P

Δημοσ.

Να'μαι και εγώ ... Γράφτηκα όταν πήγαινα στο πρώτο έτος της σχολής μου και τώρα διαβάζω για 1/2 τελευταίες εξεταστικές της (ελπίζω!!!) !!! Πέρασαν τα χρόνια ! :)

Είχα ανοίξει πριν αρκετό καιρό και ένα topic με όνομα Insomnia History . Ήταν ένας απολογισμός των αλλαγών της κοινότητας . :)

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=3736&highlight=insomnia+history

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πωπω καλά που το πέτυχα το post αυτό και μου θυμίσατε πολλά. Θυμάμαι ήμουν λύκειο τότε και έκανα κοπάνα από το σχολείο (γιατί που ΝΕΤ στο σπίτι) και πήγαινα στο Ευγενίδειο ίδρυμα (στο πλανητάριο) για να μπω στο ΝΕΤ. Το Insomnia το είχα προλάβει πριν το forum και εγώ έκανα καιρό να ανακαλύψω το ανθρωπάκι (το οποίο είναι και ιδιαίτερα κακόγουστο χαχααχα). Anyway από μαθητής, φοιτητής και τώρα κοντεύω χαρτογιακάς στο γραφείο....

Με στενοχωρεί μόνο που έχασα διάφορες συναντήσεις και δραστηριότητες λόγω σπουδών στο εξωτερικό... Άντε να κανονίσουμε κάνα ουζάκι Διόσκουρους τώρα που άνοιξε ο καιρός...

Δημοσ.

thimame ton hall fantaro akoma na erxete se enan kino gnosto mas(ton petro) sto magazi pou doyleve stin athina kai na ta lene me tis ores gia tin insomnia!!!!!!!! kales epoxes otan ola itan pio xalara xoris toso megali logokrisia! tora........

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...