Αδίστακτος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 tipota kai pali. To arxeio prepei na einai xalasmeno paidia tha to ksanakateuaso.
Vegas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Γιατί σώνει και καλά να διαβαστεί το image? Έψησα ΔΕΚΑΔΕΣ GB παιχνιδιών σε ΑΣΧΕΤΑ format σε καμποσα DVD. Απλά τα έβαλα σε ένα φακελο τα images ανα παιχνίδι άνοιξα το Burner XP pro ή το DeepBurner (freeware ψηστήρια) και τα έψησα ως είχαν με ό,τι format ήταν το image. Θέλω να φορτώσω κάποιο? Όπως είπε και φίλος λίγο παραπάνω Daemon tools -τρελά μικρό, απίστευτα θαυματουργο (αντε γειά Alcohol) και φυσικά freeware- και το φορτώνεις στο virtual drive. Σα να φόρτωνες από ένα σκληρό ή ένα DVD (CD) Rom. Τειλώνεις το κλείνεις και παίζεις... Πολύ απλό και εύκολο....
Αδίστακτος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Δεν κατάλαβα γιατί τα προγράμματα που ανέφερες πρώτη φορά τα βλέπω. Εγώ θέλω το δεύτερο CD για να εγκαταστήσω το παιχνίδι γιατί με το πρώτο φτάνει κάπου στα 70%. Μετά κι εγώ του έχω βρει ένα NoCD-Crack για να το παίζω(το παιχνίδι) χωρίς CD.
ChrisAce Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 gia na to paikseis(to game) phgaine parto original. Kai ksanarikse mia matia stous kanones peri warez.. Thn epomenh fora 8a eimai adistaktos ego..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.