haris_ch02019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 Υπάρχει τρόπος να μου στείλει η Microsoft' date=' ΧΒοχ και καλώδιο βελτιωμένο χωρίς να πληρώσω μία?Αν γίνεται, θα ήθελα το πακέτο να περιλαμβάνει και 31 games μαζί με σύνδεση DSL τσάμπα. Ευχαριστώ.[/color'] kai egw ena se paketo parakalw!!pita gyro DSL ap'ola!!!kai dyo patates!!!
poulinos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 Υπάρχει τρόπος να μου στείλει η Microsoft' date=' ΧΒοχ και καλώδιο βελτιωμένο χωρίς να πληρώσω μία?Αν γίνεται, θα ήθελα το πακέτο να περιλαμβάνει και 31 games μαζί με σύνδεση DSL τσάμπα. Ευχαριστώ.[/color'] den diabazeis greeklish.as prosexes .tote min rotiseis tipota dioti to sigouro ine oti den tha mporeseis na diabaseis auta pou tha sou apantisoun.
Japan Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Mou irthe simera to paketaki, eis diploun. Sto onoma mou eixan grapsei sto ena paketo Chrisa kai sto allo Chirsa. LOL Exei kai kati koumpakia pano, kammia sxesi me to palio kalodio. Chryssa
sarisn Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Εμένα δεν μου ήρθε ακόμα......... ουααααααααααααααααααααααααααααααααα λυγμ......:(:(:(:(
poulinos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 oloi tha parete.ama den sou erthei sarisn tha sou dosei i chrisa ena (1000 drx to metro).exei kai koumpakia?mpas kai ginetai kai to kalodio live update apo to internet??xaxaxaxax.i mipos ta koumpakia einai ctrl+alt+del ??????xexe.ama kolaei kaneis kill process (kill windows kalitera) apo ekei.
sarisn Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Καλά πλακίτσα έκανα μην το παίρνεις και στα σοβαρά lo0o00ol :P:P
GrafeioTeleton Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 Παιδια μου ηρθε σε μενα.Περιττο να πω οτι καμια σχεση με το προκατοχο του.Τα κουμπια που ανεφερε η Japan ειναι reset και testing.Αυτο(οπως λεει το βιβλιαρακι του καλωδιου)προσφερει προστασια απο υπερταση,βλαβης γειωσης,διακοπη ρευματος κ.τ.λ που αλλες συσκευες δεν προσφερουν.Αναφερει ακομα πως ειναι ειδικα σχεδιασμενο για την κονσολα.Εχει λυχνια με 2 χρωματα(για να ξερεις αμα περνει στο xbox ρευμα )και τελος εχει αλλο ενα καλο.Μπορεις να εχεις κλειστο το διακοπτη του και να μην ανοιγει το xbox στα μικρα σου αδερφακια Αλλα το κορυφαιο ειναι Made in China....
coffeex Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 Σήμερα το πρωί παρέλαβα το καλώδιο τροφοδοσίας του Χ-BOX , σχετικά γρήγορα το στήλανε, πάντος το κορυφαίο είναι ότι στάλθηκε από το Βέλγιο!! Έτσι γράφει το κουτί.
sarisn Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 Το στέλνουν με ειδοποίηση να πας να το πάρεις από τα ΕΛΤΑ ή στο φέρνει κάποιος σπίτι?
coffeex Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 Το στέλνουν με ειδοποίηση να πας να το πάρεις από τα ΕΛΤΑ ή στο φέρνει κάποιος σπίτι? Σου το φέρνει ο ταχυδρόμος στο σπίτι.
theoritikos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 Και σε εμένα σήμερα ήρθε. Εχω την εντύπωση πως πρέπει να είναι κάτι σαν surge protector. Αυτό το κουμπάκι που λέτε,εκτώς των δυο που έχει πάνω, που κλέινει το ρεύμα που έιναι?
GrafeioTeleton Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 To δευτερο κουμπι ειναι.Πατα το μια φορα ωστε το πρωτο κουμπι να σηκωθει επανω.
iSpO_fAcTo Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 Σου το φέρνει ο ταχυδρόμος στο σπίτι. gmt emena giati mou eirthe idipiisi na to paro apo ELTA? GRR!
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 Quote from http://www.xbox-hq.com : "However, there appears to be some discussion as to the true intention of Microsoft. G0t M4xx 21 explains his theory: The real problem is the Foxlink power supply. There have been numerous reports of "loose power connectors" in xboxes, and the cause of this is that the solder joints on the PSU have actually broken where the connector mounts to the board, which can result in the xbox not powering on, or possibly even sparks, smoke, and fire. SO, INSTEAD OF TAKING THE COSTLY DUTY OF RECALLING ALL OLDER XBOXES, WHAT DO THEY DO? They give you a power cord with this huge GFI thing. This in no way will solve the problem, it is merely a bandaid. So, when your PSU sparks and shorts out, it just trips a switch instead of catching fire, but your xbox still doesn't work."
poulinos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2005 Παιδια μου ηρθε σε μενα.Περιττο να πω οτι καμια σχεση με το προκατοχο του.Τα κουμπια που ανεφερε η Japan ειναι reset και testing.Αυτο(οπως λεει το βιβλιαρακι του καλωδιου)προσφερει προστασια απο υπερταση' date='βλαβης γειωσης,διακοπη ρευματος κ.τ.λ που αλλες συσκευες δεν προσφερουν.Αναφερει ακομα πως ειναι ειδικα σχεδιασμενο για την κονσολα.Εχει λυχνια με 2 χρωματα(για να ξερεις αμα περνει στο xbox ρευμα )και τελος εχει αλλο ενα καλο.Μπορεις να εχεις κλειστο το διακοπτη του και να μην ανοιγει το xbox στα μικρα σου αδερφακιαΑλλα το κορυφαιο ειναι Made in China....[/quote'] ine kai poliprizo asfaleias.ante se kana xrono tha exei kai battery backup.ups tha ginei to kalodio.den tha anigei sta mikra aderfakia alla sto telos apo ta neura tous tha to xilosoun olo. oso gia ton filo pio kato to oti irthe apo belgio den simenei kati.analogos pou ise tha sto stiloun apo ekei konta.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.