ASSOS Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 1)Θέλω να βάλω web server για επαγγελματικούς λόγους. Μπορώ να στηριχτώ στην Telepassport? 2)το ότι δεν δίνει κανονικό static IP αλλά ΝΑΤ παίζει ρόλο? 3)Ποιές εταιρίες δίνουν κανονικό IP? Ποιές προτείνετε για αυτήν την δουλειά που το θέλω? 4)Είναι αλήθεια ότι ο ΟΤΕ δεν δίνει γραμμές στην Telepassport για ανταγωνιστικούς λόγους και έτσι καθηστερούν πολύ οι αιτήσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 "1)Θέλω να βάλω web server για επαγγελματικούς λόγους. Μπορώ να στηριχτώ στην Telepassport?" Θα στηρίξεις επαγγελματικό site σε 256kbps γραμμή? [ την οποία δυστυχώς δεν ξέρουμε πως αποδίδει ] Φυσικά αν είναι επαγγελματικό το site , και θες να "σταθεί" θα πας σε Hosting Services , και όχι γραμμή στο σπίτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lambros Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 simfono kai ego Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASSOS Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Γενικότερα υπάρχουν περιπτώσεις που πέφτει η σύνδεση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cig4 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 1ο. όπως είπαν και τα παιδιά δεν έχει νόημα να το κάνεις στη γραμμή του σπιτιού σου αυτό αφου έχεις τέτοιες απαιτήσεις ....αφου έχεις συνδρμή σε isp έχεις και το δικαίωμα δωρεάν hosting!!! 2o.το νατ εσένα δεν σε ενδιαφέρει γιατι πολύ απλά παίζει το ρόλο του μασκαρέματος απο μέσα προς τα έξω...για περρισότερες λεπτομέριες περι νατ εδώ h**p://home.swiftdsl.com.au/~speed/misc τώρα αν εσυ θές σωνει και ντε να βάλεις την γραμμή σου πρέπει να έχεις ενα εργαλείο για το όνομα σου μην δίνεις κάθε φορα ip είτε εχεις σταθερή είτε μεταβαλλόμενη....w##.dyndns.org 3o.ναι θα πέφτει συχνά η γραμμή σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.