Προς το περιεχόμενο

διαρροή ηλεκτρικού ρεύματος;

predator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

De katalava ti ennoeis?Nai exw lampa portatif,kai leitoyrgei swsta se aytes tis mprizes...Apla egw to ksekinhsa giati exw diaroi sto pc moy,kai ekei poy to syndew den exei geiwsh...

Ennow mia allh mriza sthn koyzina ...tha dokimasw kai sto allo spiti...

Dld na dokimasw oles tis mprizes mhpws den doyleyei kapoia?

Apo mia prwti matia doyleyoyn oles?Dld mhpws vraxiklinwnei kapoia?

Δημοσ.

Λοιπον τα πράγματα έγιναν πραγματικά στριμοκωλα :( απο οοτι κατάλαβα δεν έχεις πουθενά γείωση :? ακριβώς τοίδιο πρόβλήμα είχα κι εγώ αλλά τα άλλα τα πάντα,λοιπόν τώρα το μόνο που μπορό να σου πώ είναι να πείς σε αυτόν που έχει το σπίτι να φέρει το συντομότερο ηλεκτρολόγο!!!! να περάσει γέιωση γιατι θέος φυλάξει δεν μας βλέπω καλά!!!

Το μόνο που μπορείς να κάνεις έιναι να μην πολυ φορτώνεις το σπίτι με ηλ. συσκευές μεχρι να ρθεί ένας συνάδελφος

Απαίτησε να σου περάσουν γειώσεις και μην σου πουν να τα βάλουν τα κωλαρακια σε σωλήνα νερου οχιιιιιιιιιιιιιιι να τα τραβήξουν όλα στο πίνακα...μέχρι την παροχή οτι άλλο χρειστείς εδω είμαστε :)

Δημοσ.

ααα δεν πρόκειτα να βρούμε προκοπή σήμερα ¨:? μην μου αρχίζεις τ΄ωρα σώθηκα!

Οταν λες διακόπτης εννοείς τον γενικό γιατι άμα πέφτει αυτός λογικό είναι η θα πέφτει λόγω υπερθέμανσης της καλωδίωση λογω.... η λόγω βραχυκυκλώματος

Δημοσ.
Twra swthika......

Pantws polles fores moy peftei o diakoptis...

Έτσι που είναι η εγκατάσταση, απορώ πως δε πήρες και φωτιά ακόμα ....

cig4, πέσμου παραπάνω γιατί να μη γίνει ουδετέρωση; είναι προτιμότερο απο το να μην υπάρχει καν γείωση; Ούτως ή άλλως και μετά τον πίνακα η γείωση με το ουδέτερο συνδέονται (τουλάχιστον για εγκαταστάσεις χωρίς γείωση).

Δημοσ.

Sorry an se prizw,apla den eimai sxetikos apo ayta,meta i idioktritria kses poy tha me grapsei.Thnx pantws gia oli thn voitheia.Tespa egw tha dokimasw..Vasika exw katalavei oti otan anapsw mazi thermwsifwna kai plyntirio royxwn peftei...H kserw gw polla fwta.Nai o genikos...

Δημοσ.

tzoykas καλα όλα υτα που λές αμα μέχρι ένα σημείο !

Η ουδετέρωση για να γίνει πρέπει να υπάρχει και γείωση εδώ ο άνθρωποσ δεν έχει καθόυ γείωση στο σπίτι του!

Αμα εξαιρέσουμε την γείωση που έχει η κουζίνα και ενονοείται πως δεν μπορείς να κάνεις με αυτόν τον αγωγό ουδετέρωση

Δημοσ.

Eyxaristw pantws gia ola,ti na pw,tha fwnaksw ilektrologo...

na erthei kai tha sas enhmerwsw...

Shmeiwsh:

H moni diafora poy eida htan sthn priza ths koyzinas ekei poy exw pseigeio koyzina klp,oti exei 4 kalwdia,2 mayra kai 2 gkri..Ola syndemena...

Δημοσ.

Σου είπα και παραπάνω τι ακριβώς να του ζητήσεις να μην σου παίξει το μαακα πές του όλα τα παραπάνω!!!

Περιμένουμε νέα σου (κοιτα γκαντεμια πρώτη φορά που θα δούλευα σε insomniac και τελικά είναι ιταλία :ρ )

Δημοσ.

αχμ εδώ δεν μπορώ να σου πω εξαρτάται απο τον χώρο σε τ.μ. και το μαύρο το χάλι που θα υπάρχει στην υπάρχουσα καλωδίωση,στην κατανομή που έχει γίνει στον πίνακα αλλα και στις μααακίες που μπορεί να είχε κάνει ο εγκαστάτης τι να σου πώ πες τπυ να σου δώσει μια προσφορά και πες μου να σου πω την γνωμη μου

Δημοσ.

Den yparxei periptwsh na ta plirwsw egw.Tha tin diaolosteilw.Einai sxetika megalo ,kamia 80aria tetragwnika 3ari me + saloni kai 2 diadromoys.H allh plaka einai pws den vlepw koytia stoys toixoys(pws tha ta perasoyn?),giati exei akoma tapetsaria apo xarti ston toixo....Wre tha riksw gelio...

Δημοσ.

ααααααααααχχχχχχχχχχχχχχααααααααααααχχχχχχχχχχχχααααααααα το ίδιο πρόβλημα με μένα και εγω ταπετσαρίες είχα ΛΟΛ δεν τρεχει τιποτα απλως θα γελάσεις πολυ!

Περα απο την πλάκα εννοειται πως δεν πρέπει να πληρώσεις

Αντε και καλό διάβασμα!

Δημοσ.

Λεπον.Οταν μια πριζα εχει 4 καλωδια ειναι ενισχυμενη.Μαλλον εχει δυο επιστροφες.Αυτο που αποκαλειτε γειωσεις νομιζω.Ακομη η κουζινα ειναι μονη της κ αποκλειεται να ειναι μαζι με το ψυγειο.Αν ειναι μαζι(επειδη κ τα δυο ειναι μεγαλα φορτια)μαλλον σου ριχνουν αυτα το γενικο.Αν σε μια πριζα αναβουν κ τα δυο καλωδια ειναι λογικο γιατι νομιζω οτι στη σχολη μας ειπαν πως ο ουδετερος εχει μια καποια ταση μικρουλα.Τώρα 3 βισματα σε πριζα ειναι πολυ παλιο πλεον καταργημενο.Υπαρχει μετατροπεας απο πριζα 3 βυσματων σε σουκου σχεδον παντου.Ακομη πως να μην ειναι γειωμενο ολο το σπιτι.Κ στο πατρικο μου κ σε αυτο που μενω σαν φοιτητης τα παντα ειναι γειωμενα,δοκιμασμενα κ ελεγμενα.Αυτα τα ολιγα.Για τα υπολοιπα εδω ειμαστε.

Τα σέβη μου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...