kx5 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 pantws kai o ilektrologos mou eipe oti oi ponekefaloi den exoun na kanoun me ayto (isws to moudiasma mono) alla mou eipe na arxisw na pisteyw sto feng shui mias kai to diamerisma mou den koitaei anatoli h kati tetoio!loooool!!! Η θέση του pc σου θα πρέπει να είναι τέτοια που να μην εμποδίζει τη ροή του Ch'i :razz: Πάντως να ξέρετε ότι πολλά σπίτια δεν έχουν σωστή γειώση. Καμιά φορά δεν έχουν καθόλου!
predator Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 γηράσκω αει διδασκόμενος. τo μάθαμε και αυτό για την σούκο. τώρα πάω να μελετήσω feng shui!:-P την αγάπη μου...
pacman Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 ρε παιδιά, εγώ ότι και να ακουμπήσω ηλεκτρίζομαι σαν πούστης! και στο case του pc που ακουμπάω ηλεκτρίζομαι συνέχεια... τι είναι η suko μπρίζες; δεν έχω ιδέα. Εγώ το μόνο που σκεφτόμουν είναι πως ακουμπάει κάπου στο chasi το mb lol.
Gantalf_4 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 File Predator h syxronh episthmh ebgale 2 megales efeyreseis... Ta RCA kalodia kai tis mprizes souko...
predator Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 pacman oi suko mprizes einai aytes pou mpainoun ta xontra bismata, sa kai ayta pou exei to kalwdio tou pc.
GT1807 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Ειναι οι πριζες που ειναι κατα καποιο τροπο "μπηγμενες μεσα"(το ειπα οσο πιο επιστημονικα μπορουσα).Δηλαδη αγκαλιαζουν το αρσενικο που βγαινει απο τον υπολογιστη.Αν ηλεκτριζεσαι παρολο που εχεις τον υπολογιστη σε σουκου πριζα μαλλον το τροφοδοτικο κανει διαρροη στο κουτι.Προσεξε το γρηγορα. Τα σέβη μου
The_Judas Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Νομίζω ότι οι μη-suko πρίζες έχουν καταργηθεί πια ... έτσι δεν είναι ?
rafraf24 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Παιδια μηπως πρεπει να κοιταξω κιεγω για διαρροη στο δωματιο? Εχω αρκετες συσκευες., Αναφερω μερικες. Οθονη 22", Σκαννερ 4870 Epson, Πολυμηχανημα, Θερμικος Εκτυπωτης, Εκτυπωτης inkjet, Εγχρωμος Εκτυπωτης laser, Η/Υ με τα χαρακτηριστικα που εχω στην υπογραφη(550w power supply herolchi), Iomega REV Drive, 4 usb hubs,(Ολα κατειλλημενα), ασυρματο πληκτρολογιο και ποντικι, bluetooth, ir, επισης υπαρχει στο ρευμα ενα archos av400, και ενα ppc casio. Μαλλον πρεπει να το κοιταξω ε?
tzoykas Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Νομίζω ότι οι μη-suko πρίζες έχουν καταργηθεί πια ... έτσι δεν είναι ? Sucko είναι απλά ο τύπος (σχήμα). Δεν έχουν κάποια διαφορετική προδιαγραφή από τις απλές (τρία βύσματα στη σειρά). Και τα δύο αυτά είδη έχουν γείωση. Το πρόβλημα είναι με τις απλές με δύο βύσματα. Ας με διορθώσει ένας ηλεκτρολόγος αν κάνω λάθος
androu Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Εμένα το βίντεο όπως διαπίστωσα . .όταν ακουμπούσα το κατσαβίδι άναβε .. Η πρίζα του δεν είναι suko (το βίντεο) ενώ το πολύμπριζο που συνδεεται είναι .. και μπαίνει σε suko επίσης... Το γείωσα σε ένα συρματάκι που έχει το πολύπριζο.( μέσα στη suko) και τώρα δεν έχει διαρροή (το βίντεο). Ωστόσο στο dvd δεν έχει διαρροή, όμως ακούγεται ένα τικ-τακ όλη την ώρα όσο είναι κλειστό... (σκέφτηκα για ωρολογιακή... αλλά αφού έχει περάσει κάπου ένας χρόνος και δεν ανατινάχθηκε.. κάτι άλλο παίζει- philips είναι)
MixalisX Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 pantos oi diaores reumatos einai epikindines idiaitera gia ton pc pou einai euaithitos, prosoxh ligon na geioneste kala
salfordstratos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Pantws me tin diaroh reumatos se pc sunvenoun diafora trella..kapote eixa ena internal dial-up modem.Ti ginotan,,opote xtipouse to tilefwno epefte to o genikos tou reumatos sto spiti.Entometaxu asxetos egw epsaxna kamia evdomada ti ginotan..lol
green_beret Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Oι απλες μπριζες δεν εχουν γειωση ενω η σουκω εχουν! Αυτη ειναι η διαφορα τους και συνηθως οι σουκω χρησιμοποιουνται για πιο βαρια φορτια και προστατευουν καλυτερα τις ενεργοβορες συσκευες.
phovos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Δε ξερω τι παιζει με αυτα τα ρευματα αλλα τελευταια πολλά κουλά συμβαίνουν.... 1) Αν κλεισω το διακόπτη απο το τροφοδοτικό και μετα τον ξανα ανοιξω αρχίζουν να δουλευουν λαμπες ανεμιστήρες αλλά όχι το pc... 2)Καμια φορά αμα κανω shutdown ενω το pc κλεινει κανονικά η οθόνη μενει ενοιχτη με ενα λευκό φόντο... Το κουτί ειναι γειωμένο και στατικό ηλεκτρισμό δεν έχω.Τωρα τι σκ@τα μπερδευτηκε εκει μεσα και κανει χαζα ακομα δεν εχω καταλάβει... Ουτε εγω το εχω σε σουκο(με ανταπτορα δουλευει) αλλά ποτε δεν ειχα τετοια προβλήματα....
tzoykas Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Oι απλες μπριζες δεν εχουν γειωση ενω η σουκω εχουν! Αυτη ειναι η διαφορα τους και συνηθως οι σουκω χρησιμοποιουνται για πιο βαρια φορτια και προστατευουν καλυτερα τις ενεργοβορες συσκευες. Γίνεσαι λίγο πιο διαφωτιστικός; γιατί δε καταλαβαίνω γιατί η sucko προστατεύει τις ενεργοβόρες συσκευές ενώ μία παλιά (σε σειρα) με τρία βύσματα δε μπορει να το κάνει .... Α, και κάτι άλλο. Ξεβίδωσε όλες τις sucko στο σπίτι σου και πέσμου πόσες από αυτές έχουν τη γείωση συνδεδεμένη. 80% των σπιτιών δεν έχουν γείωση πέρα από την κουζίνα τους ... Πως θα βγάλουνε ρε σεις οι εργολάβοι; κλέφτες θα γίνουνε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.