Προς το περιεχόμενο

διαρροή ηλεκτρικού ρεύματος;

predator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τo τελευταίο διάστημα έχω ένα έντονο feeling ότι υπάρχει διαρροή ηλεκτρικού ρεύματος στο δωμάτιο μου.

πως μπορώ να το τσεκάρω?

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οταν λες διαρροη στο δωμάτιο που ακριβως την καταλαβαίνεις??Σε χτύπησε κάτι??Αν θες να δεις αν υπάρχει διαρροή τσιμπάς ένα δοκιμαστικό κατσαβίδι κ όπου νομίζεις οτι έχει διαρρόη ή ρεύματα το ακουμπας κ αμα ανάψει την έχεις.

Τα σέβη μου.

Δημοσ.

βασικά πάει πολύ πίσω η ιστορία όταν μου κολλούσανε σκληροί και είχα πρόβλημα γείωσης με τo pc κλπ.

αλλα τώρα τελευταία έχω εντονους πονοκεφάλους και μουδιάζω όταν κάθομαι στο pc κλπ και όχι μονο αν κάθομαι ώρα αλλα και μετά από μερικά λεπτά οποτε σκέφτηκα μήπως κάτι δε πάει καλά με το ρεύμα.

τι ακριβώς να κάνω με το δοκιμαστικό κατσαβίδι και αν τυχόν βρω ότι κάτι δε πάει καλά τι κάνω? απευθύνομαι σε ηλεκτρολόγο?

Δημοσ.

sigoura an exis diaroi reumatos tha to tsekaris opos ipe k o filos pio pano me ena dokimastiko katsabidi.

sti sinexia na dis an i diaroi ine sto idio to pc i genikoteri.

an den ine mono sto pc tote kalo tha itan na apeuthinthis se ena kalo ilektrologo.

Δημοσ.

loipon paidia akouste to exis koufo:

akoumpaw to dokimastiko katsabidi opoudipote kai kanena provlhma, den anabei.

panw stin o8oni omws (oxi sta plastika tmhmata, mposta sto tzami) anabei to fwtaki.

stin 19" Samsung milaw panta.

to dokimasa kai se mia 15" pou exw alla den anapse.

einai normal ayto h exei kapoio problhma h o8onh h to visma tis?

Δημοσ.

Φίλε Predator προσωπικά δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα διαρροής ρεύματος.

Για την κούραση και τον πονοκέφαλο αναζήτησε αλλού την αιτία...

Όσο για αυτό με την οθόνη και το δοκιμαστικό κατσαβίδι - γίνεται και στη δική μου οθόνη :) Είναι απόλυτα φυσιολογικό.

Δημοσ.

thanks gia tin apanthsh, imoun etoimos na tin steilw sto service.

entypwsh mou kanei pantws pou kai filos pou efere tis proalles to tower tou spiti mou ilektristike kai eipe pws den tou eixe tixei pote sto spiti tou.

kanonisa rantebou ayrio me ilektrologo na tsekarei ligo tis egkatastaseis gia kalo kai gia kako.

Δημοσ.

Βασικα το να σου κανει επαφη η οθονη με το δοκιμαστικο οφειλεται σε στατικο ηλεκτρισμο.Αν θυμασαι απο παλιες οθονες που ειχαν την απειρη σκονη συνεχεια (ειναι λογω στατικου ηλεκτρισμου μονο στο τζαμι κ εξαιτιας του κολουσαν τα σωματιδια της σκονης στην οθονη).Με τις καινούριες το προβλημα ειναι λιγοτερο εντονο.Τωρα αν οντως λες οτι εχεις πονοκεφαλους κ μουδιασματα θα ελεγα οτι ειναι απο στατικο ηλεκτρισμο του υπολογιστη μονο αν εισαι συνεχως σε επαφη με το κουτί αλλιως δεν εχει να κανει το pc με αυτο.Εγω θα σου ελεγα να δοκιμασεις να ελατωσσεις την ωρα που περνας στον υπολογιστη αν υποφερεις απο πονοκεφαλους.Μπορει να δημιουργηθουν απο αυχενικο συνδρομο στο οποιο παιζει τεραστιο ρολο ο τροπος κ οι ωρες που περνας στο pc.Αν ψαξεις στο ιντερνετ εχει παρενεργειες λογω υπερβολικης χρησης υπολογιστη αρκετες.

Τα σέβη μου.

Δημοσ.

paidia lol de 8a pistepsete telika ti eftaige!

hr8e o ilektrologos kai mou eipe oti prepei n mpriza pou exei panw to PC klp na einai suko!:-P

itan apli mpriza kai den geiwne kala!!!

to 3erw eimai asxetos, min barate oloi mazi, enas enas!:-P

Δημοσ.

Δεν είχες το υπολογιστή πάνω σε σούκο???!!!!!!!!!!!! LOL

Σαν τη γιαγιά μου είσαι........ :)

Όχι δεν γειωνε καλά, δεν γείωνε καθόλου.

Πάντως εξακολουθώ να πιστεύω ότι δεν είχε να κάνει σχέση με τους πονοκεφάλους.

Δημοσ.

lol e nai eipame ... only me!:-P

pantws file kx5 twra pou ebala to UPS kai genika olo systhma se suko mpriza otan akoumpaw to dokimastiko katsabidi stin o8oni DEN anabei pia!

mipws kai se sena paizei kamia patatia pou sou anabei?:roll:

pantws kai o ilektrologos mou eipe oti oi ponekefaloi den exoun na kanoun me ayto (isws to moudiasma mono) alla mou eipe na arxisw na pisteyw sto feng shui mias kai to diamerisma mou den koitaei anatoli h kati tetoio!loooool!!! :lol: :lol: :lol: :D :D :D :twisted: :confused: 8-) :-o :twisted: ;) :D :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

Σοβαρα μιλας??Βασικα οντως ειναι το πρωτο πραμα που πρεπει να σε ρωτουσαμε.Βασικα οχι δεν ειναι προβλημα να αναβει το δοκιμαστικο στην οθονη.Εμενα με μια παλια 15αρα μου αναβε αλλα μόλις εβαλα φιλτρο πανω της το οποιο γειωνε τον στατικο ηλεκτρισμο στο κουτι του υπολογιστη δεν πολυαναβε.Τεσπα απο εδω κ περα θα ξερεις.Αναρωτιεμαι πως δεν σου εκανε τοσο καιρο που το ειχες κανα βραχυκυκλωμα απο στατικο ηλεκτρισμο.Ισως να στην γλυτωσε το UPS.

Τα σεβη μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...