Προς το περιεχόμενο

9 wire wiring

ironwiller

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να κάνω προέκταση σειριακού καλωδίου και ψάχνω τρόπο σύνδεσης καλωδίου με το βίσμα.ουσιαστικά δηλαδή θέλω την συνδεσμολογία για το κάθε από τα 9 κάλώδια όποιος γνωρίζει παρακαλώ να βοηθήσει η με site ή με δικές του ήδη γνώσεις...

ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.
http://www.ncsa.uiuc.edu/VR/Info/serial_info.html

Τωρα θα φανώ κακός αλλα το google το 'χουμε μαλλον διακοσμητικό στα links :P

Google --->Search: serial cable wiring ----> μια σελίδα πραμα. Το παραπάνω link ειναι το 1ο απ'αυτα...

Παρ' ολα αυτα' date=' εφόσον κάνεις προέκταση "μούφα" (με ενα θηλυκο και ενα αρσενικό) δεν χρειάζεται αλλη συνδεσμολογία απο την straight. Αν και νομίζω πως serial cable καποιων μέτρων πουλιέται, μη παιδευεσαι αδικα[/quote']

χμμ..ναι δεν το σκεφτηκα το google εχεισ δικιο θα το τσεκάρω...παντως για μούφα προέκταση..δεν..διότι θέλω καλώδιο over 20 meters..και με καλή μεταφορά δεδομένων ...η προετάσης φτάνω γύρω στα 5 μέτρα...οπότε ευχαριστω και περιμένω αν είναι και άλλη απάντηση

Δημοσ.
apla exe ypopsin sou oti apo ta 1,5 metra kai meta arxizoune, gia kapoies syskeves, astatheies. px me to netmod pote den katafera na to doulepso sta 5m kai anagatsika na kano mia mini anadiataksi... ;)

κυριε παραβατη μου ακριβώς για αυτό το θέλω ..θέλω να εχω καλώδιο για netmod έτσιωστε μέσα στο σπίτι όπου κι αν είμαι να μπορώ να έχω το laptop και να είμαι άνετος..δηλαδή με νορμάλ ταχύτητα πρόσβασης...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...